- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Kahvaltim pirinc lapasi ve yogurt onunda yarisini yiyebildim midem karnim berbat halde hiç bisey yiyesim yok
aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)kahvaltim(10:15)1 bucuk adet yulaf kepekli krep(yumurta yok),4 parca karpuz, 1 dilim b.peynir, 2 corba kasigi az yagda pismis havuc rendesi, 1 tatli kasigi pekmez.
kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü
aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatiyrum :)
Benim bu hafta geçen haftanın 600 grmını geri alarak geçti sanırım 1000 kalorinin üzerine çıkmadığım halde ve bağırsaklarım çalışmaya başladığı halde.Ben de yine vücudu şaşırtayım dedim 2 dilim peynirli ve 2 dilim sade kek ile.İyi mi yaptım bilmiyorum.Gerçi 2,5 ta yedim günü kapattım.Akşam yemeği yemiyecem yinede yoğurtlu kürü yapayım mı acaba?
öncelikle 600 gr aldigini nerden biliyorsun :) sonra bence iyi yapmissin, yani eger acsan mutlaka yemek ye. yogurtlu kürü de yapabilirsin bence :)
Sağol cevabın için canım.Tamam itiraf ediyorum tartıldım:)) Ve hayır valla kesinlikle aç değilim şiş değilim ama ağzımın içinde iğrenç bi tat var iyi ki yemiyormuşum uzun süredir unlu mamüller.
yok tartilabilirsin bende haftada 3 4 gün tartiliyorumuzun zamandir yemedigin bir seyi yiyince vucut onu unuttugu icin farkli tepkiler verebiliyor mesela ben günde 4 5 paket cikolata yiyen biriydim, sonra 1 bucuk ay hic cikolata yemedim ve ondan sonra yedigimde o gün sürekli midem bulanmisti :)
Hayırlı kandiller canım :)kizlar hayirli kandiller :)
Olabilir aslında bi bakayım daha karar veremedim.Seninkinin markası özellikleri biliyorsan yazabilirmisin.
Gunaydin kizlar ilk kilo bildirimi benden
gecen hafta 60
guncel 58.7
fark -1.3
tabi bu bozdugumda aldigimi geri vermis halim nerdeyse 3 haftadir bu boyle devam ediyor benim simdiye kadar 55i gormem lazimdi
gecen hafta:61.6
güncel:61.2
fark: -0.40 gr :)
Bravo sana sen cok istikrarlisin maasallah
tesekkürler ablacim :) damlaya damlaya göl lur sistemiyle gidiyorum ama olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?