66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvaltim(10:15)1 bucuk adet yulaf kepekli krep(yumurta yok),4 parca karpuz, 1 dilim b.peynir, 2 corba kasigi az yagda pismis havuc rendesi, 1 tatli kasigi pekmez.
kahvaltidan yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü
aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatiyrum :)

aksam yemegi(17:55) 1 kase pastirmali kuru fasulye :)
yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatiyrum :)

Benim bu hafta geçen haftanın 600 grmını geri alarak geçti sanırım 1000 kalorinin üzerine çıkmadığım halde ve bağırsaklarım çalışmaya başladığı halde.Ben de yine vücudu şaşırtayım dedim 2 dilim peynirli ve 2 dilim sade kek ile.İyi mi yaptım bilmiyorum.Gerçi 2,5 ta yedim günü kapattım.Akşam yemeği yemiyecem yinede yoğurtlu kürü yapayım mı acaba?

öncelikle 600 gr aldigini nerden biliyorsun :) sonra bence iyi yapmissin, yani eger acsan mutlaka yemek ye. yogurtlu kürü de yapabilirsin bence :)

öncelikle 600 gr aldigini nerden biliyorsun :) sonra bence iyi yapmissin, yani eger acsan mutlaka yemek ye. yogurtlu kürü de yapabilirsin bence :)

Sağol cevabın için canım.Tamam itiraf ediyorum tartıldım:)) Ve hayır valla kesinlikle aç değilim şiş değilim ama ağzımın içinde iğrenç bi tat var iyi ki yemiyormuşum uzun süredir unlu mamüller.

yok tartilabilirsin bende haftada 3 4 gün tartiliyorum uzun zamandir yemedigin bir seyi yiyince vucut onu unuttugu icin farkli tepkiler verebiliyor mesela ben günde 4 5 paket cikolata yiyen biriydim, sonra 1 bucuk ay hic cikolata yemedim ve ondan sonra yedigimde o gün sürekli midem bulanmisti :)

Kızlar yazamadım size evde taşınma halleri var o yüzden yoğun günler geçiriyorum girip okuyorum yine de :) dün aşırı abarttiw ve bunu isteyerek yaptım çünkü metabolizmamin yavasladigini hissettim ve yedim :) bunların içinde cikolatada vardı ve açıkçası cikolatayı yerken midem bulandı daha 10 15 gündür yemiyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum bu ne ya dedim kendime ki baloncuk bende senin gibi çok yerdim :) ve bu durumuda sevmedim değil :)

Sabah
2 dilim uno denge light domates salatalık 1 tane biber yarım yeşil elma ve yarım mürdüm erigi 2 adet yeşil zeytin

1 adet lokum
1 su bardaginin çeyreği light süt
Akşam
1.5 kase mantar çorbası domates salatalık 1 biber , yarımdan az muz 2 adet kayısı çok az yağlı beyaz peynir

Yemeklerden önce yogurt kürü

Son düzenleme:
Olabilir aslında bi bakayım daha karar veremedim.Seninkinin markası özellikleri biliyorsan yazabilirmisin.

canım benimkinin markası voit .kalori nabız vs göstergeleri var her alette olduğu gibi. 1 den 5 e kadar sertlik derecesi var . oturaklı değil ayakta yapılanlardan . oturarak yapılanlar iyi değilmiş. ama inan çok zor belki ben alışmadığımdandır ama dediğim gibi önce salona yazıl ve en sevdiğin aleti sonra evine alırsın. aksi taktirde benimki gibi bir köşede kalır. gerçi şimdi yanımda değil alet memlekette . yanımda olsa günde 5 dakika da olsa yapardım

Gunaydin kizlar ilk kilo bildirimi benden
gecen hafta 60
guncel 58.7
fark -1.3
tabi bu bozdugumda aldigimi geri vermis halim nerdeyse 3 haftadir bu boyle devam ediyor benim simdiye kadar 55i gormem lazimdi

kahvalti(07:45) ev yapimi soguk müsli (1 bardak süt, 2 corba kasigi yulaf ezmesi, 10 taze kiraz, 10 kuru üzüm, 1 ceviz ve 2 kavrulmamis bademle hazirladim)

tesekkürler ablacim :) damlaya damlaya göl lur sistemiyle gidiyorum ama olsun :)

Bende senin kadar sabirli olsaydim bu dogum kilolarimi coktan vermis olurdum 2 sene gecti ya ama soylede bisey var 51 kiloyla hamile kaldim 77 kiloyla doguma gittim tam 26 kilo aldim ben dana gibiydim simdiye kadar 19 kilo vermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…