66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kızlar ben geldim. hepinizi tebrik ediyorum kendimi etmiyorum memlekete gitmek illaki bana pahalıya patlayacaktı. çok fazla yemedim orda ama her gün yaş pasta yedim simit yedim vs

geçen haftaki kilom 63.100 dü cuma günü 62.200 dü ve memlekete gittim geldim bugün kilom 62.800 maalesef

pardon kızlar yanlış yazmışım güncel kilom 62.600

günaydın diyetdaşlarım

geçen hafta yoktum 3 haftada izine ayrılacağım aranızda bir süre olamayacağım hepinize başarılar

Kahvaltım 1 haşlanmış yumurta bir salatalık bir domates
Ara 5 erik 1 domates
Öğlen yemeğim 1.00 de yiyeceğim haşlanmış tavuk ve salata öncesindede yoğurtlu kür

Son düzenleme:
Bende senin kadar sabirli olsaydim bu dogum kilolarimi coktan vermis olurdum 2 sene gecti ya ama soylede bisey var 51 kiloyla hamile kaldim 77 kiloyla doguma gittim tam 26 kilo aldim ben dana gibiydim simdiye kadar 19 kilo vermisim

ee ne güzek iste :) en ufak aksaklikda morelimiz bzulmasin yeterki yoksa yapilamayacak hic bisey yok hayatta :)

kahvaltım

yoğurtlu kür ve mini popkeklerden bir tane

öğle

2 haşlama yumurta ve yoğurtlu kür
daha sonra nesgafe ile 2 ceviz yedim

Kimse bana moral vermeyecek mi(((
3.30 da ara öğün olarak 1 ceviz kayısılı prebiyotik.

şu ana kadar menün güzel bozma moralini düzelir tavuk ve salata ile devam et kaçamak yapma yarın tartıl yine düzelir kilon.su tutmuştur vücudun.

bende bu akşam tavuk alacağım yine başlayacağım et diyetine

Son düzenleme:
Kızlar valla hepinize çok sevindim masallah masallah tebrik ederim siziii :)
Kimse bana moral vermeyecek mi(((
3.30 da ara öğün olarak 1 ceviz kayısılı prebiyotik.
Canım moral bozmak yok moral bozulunca olmuyor diye daha çok yiyoruz sonra yine kilo alıyoruz daha çok uzuluyoruz ama yok öyle. ! Eğer tiroid ile ilgili birşey değil sadece yemeden dolayı kilo alıyorsan porsiyon küçültür verirsin canım hiç bozma moralini

Kızlaar bana gelince bugün kalktım gittin sağlık ocagına kan vermek için ben bugün veremem sonucu deyince devlet hastanesine gittim 4 tüp kan aldılar sonra dişçi ile randevum vardı yolda bi simit aldim kostur kostur ona gittim ve saat 3e kadar o simitin 3/4ünü yiyebildim kan sonucumu aldim bi baktım bazı şeyler düşük gittim doktora hipolipidemi yani kolesterol varmıs ama henüz önemli değilmiş yarın da diyetisyene gitcem bakalim bu arada beni her gören kilo mu aldin ne güzel olmuş bir daha zayıflama diyor istisnasız herkes ama çok şevkimi kırıyorlar ya :/ menüme gelince

Sabah
3/4 simit
Akşam
1 dilim karpuz cok az tam yağlı beyaz peynir
Yağsız salata , 2 3 Yk yağsız yogurt
1 adet kandil simiti yarımdan az muz
Ve çok çok az da supangle

Kızlar evde tartı yok şimdi spor salonuna gitcem orda bu yemek yemiş halde tartiya cikcam artik yapcak birşey yok birde zaten bu hafta bir gün kaçamagim olmustu artı çıkarsam şaşırmam

kuzum ortada bence morel verilecek kötü bi durum yok :) o yüzden canini skma bence bosuna ve hic bisey ykmus gibi(ki yok da ) devam et yola istikrarla :)

şu ana kadar menün güzel bozma moralini düzelir tavuk ve salata ile devam et kaçamak yapma yarın tartıl yine düzelir kilon.su tutmuştur vücudun

Teşekkürler ikinizede İstikrarımı menüme yansıtmak istedim:))seninle başlayamamıştık gulum6 bugün başladım bakalım.Yarında 3. Endoskopi denememi olucam mide prblemimden dolayı ilk ikisini yapamamıştı doktorlar.Onun stresi var biraz.

Feylesof ben bekarken 85 kiloydum boyum 1.55 senin gibi 1 senede 40 kilo verdim evlenirken 45 kiloydum 3 kere gelinlik daralttim yani olmayacak diye bisey yok hic kacamak yapmadim gunluk 1 saat yurudum sirrim bu

sorun yok canim :) benimde ramazanda evimde tarti olmayacak o yüzden ayda 1 kilo bildirimi yapabilicem istersen yarin diyetisyene gidince tartilip bildirim yapabilirsin :)

Son düzenleme:
kahvalti(07:45) ev yapimi soguk müsli (1 bardak süt, 2 corba kasigi yulaf ezmesi, 10 taze kiraz, 10 kuru üzüm, 1 ceviz ve 2 kavrulmamis bademle hazirladim)

aksam(17:55) 1 kase zeytinyagli kapuska üstüne 2 kasik yogurt koydum ve 2 parca karpuz :)
sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü böyle kapatacagim :)

Son düzenleme:
Feylesof ben bekarken 85 kiloydum boyum 1.55 senin gibi 1 senede 40 kilo verdim evlenirken 45 kiloydum 3 kere gelinlik daralttim yani olmayacak diye bisey yok hic kacamak yapmadim gunluk 1 saat yurudum sirrim bu
Ben hayatım boyunca 45 olmadım canım en zayıf halim 58 üniversite yıllarında ama şimdi doğumlarımın öncesindeki kiloma gelebildim şükür.65 yeter bana da işte o yürüme olayı bende yok:))
Kızzzzzzz sen niye moralini bozuosun yaaa? Bi anlatmana tatlım

Artı çıktım görmedin mi bu hafta canııım 300 gr.En büyük derdimiz bu olsun gerçide neçektik bu kilolardan ya

Gördüm tatlım da 300 gr diyorsun nedir ki olabilir yani vücut su toplar yada o gün yediğin bşey fazladır yada çok içecek içmişsindir vücuddaki su oranı artı görünebilir ki bence 1kilo fazla çıksa bile canını sıkmana değmez tatlım, böle olduğunda hemen bi toparlama diyeti yap 1hafta spora ağırlık ver ve yediklerinde ufak tefek azaltmalar yaparak bence bu artıyı tartıda eksilere çevirebilirsin ki bence ztn normaldir de o kdarcık arada olabilir sıkma canını bnmde çok oluyo çünkü hemen toparlama diyeti yapıom 2 gün akşam yemeğimde salata yoğurt yiyip toparlıyom bide spor yapıom hemen fark ediyo nacizane tavsiyem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…