66 günde 11.4 kg gitti bile :)

:) hadi bakalim canim sen bilin ama dikkat et yinede bu arada ben ilk zamanlar o kadar az aliyodum yaa artik arttirdim alt limitim 800 :)

:) hadi bakalim canim sen bilin ama dikkat et yinede bu arada ben ilk zamanlar o kadar az aliyodum yaa artik arttirdim alt limitim 800 :)

sen bayağı kilo verdin canım artırabilirsin.bende altı yedi kilo daha versem çok iyi olacak. hedefim elli. bi de ben yalnız yaşıyprum zaten yemek yapmıyorum alternatıf seyler yapıyorum.ve ben çok yiyen birisi de değildim yani normal yediğim halde kilo aldım.ama çok strese giren biriyim stresten de kilo alıyorum . vücudum hemen kılo alabiliyor. hani diyorlar ya su içsem yarıyor gerçekten ben hemen kilo alabilirim. öyle bi yarışma olsa birinci gelirim yani.önceden hemen alıyordum yıne ama hemen de verebiliyordum ama şimdi öyle değil yaş ilerledikçe çok zorlaşıyor.ben 10 günde aldıklarımı verirdim ama şimdi 2 ayda ancak 5 buçuk verebildim.diyet yapmadan dikkat ederek de kilo veremiyorum ben canım dikkat ederek 2 ayda sadece 1 kilo verebilmiştim.insanlar dikkat ederek diyet yapmadan ayda en az 3 kilo veriyorlar ben ise diyet yaptığım halde 2 ayda 5 buçuk.

Son düzenleme:

sadece 2 ayda 10 kilo almis biri olaraktan anliyorum seni bende yesem hemen kilo alan cinstenim o yüzden artik az yiyerek kilomu korumaya calisiyorum :) ayrica hic skma canini ben sadece gücsüzlesme ne biliyim sagligin bozulmasin diye uyardim :)

ben bu diyetin mantığını anlamadım...

ben günde 600 kcal alsam ölürüm gıı

eger benim diyetimden bahsediyosan eger anlatayim :) aslinda kalori az gibi duruyor ama sabah kahvaltisi ve aksam yemeginden olustugu icin sadece o yüzden 600 kalori ki bugun mesela 850 kalori falan yediklerim toplamda :) ben ilk zamanlar midem alissin diye az bir kalori aliyordum ama döndüm o hatadan cok sükür :)

2 öğünde neler yiyorsun ki canım?

2 öğünde neler yiyorsun ki canım?

degisiyor canim hergün :) yani ne yemek istersem onu yiyorum o gün icersinde :) genelde meyvelerimi sabah kahvaltisinda yemeye calisiyorum mesela o meyvlerin yaninda bigün yumurta bi gün süt bigün yogurt tüketiyorum, yulaf kepeginden krep yapiyorum bazen ceviz badem yiyorum en fazla 2 tane. aksam yemegindede tek cesit yemek yiyorum ama o gün evde ne varsa :) ölcü olarak evde bi tane crba kasem var, 300 gr kadar su alabiliyor icine, yemeklerimi onda yiyorum hep, corba da olsa sulu yemek de olsa susuz da olsa :) onun disinda et ve süt ürünlerini ayni ögünde tüketmiyordum düne kadar ancak ramazan geldigi icin secim yapamiyacagim o yüzden bi tek o degisti sistemimde. dondurma tüketiyorum bazen haftada 2 kere yiyorum bazen bazen 2 hafta hic yemiyorum :)

yok bacım ya çok zor ben yapamam galiba. yoğurt kürünü denicem ama :) teşekkürler.

Bende bugün annemlere geldim buraya gelince aklım hep mutfakta niye acaba:))
Sabah evdeydim yulaf kepeğinden krep yaptım yedim ama hoşuma gitmedi.Yulafı tüketmek için denedim ama ben yoğurtla daha iyi tüketirim.Neyse yanında peynir karpuz.Arada k flakesin fesleğenli krakeri ve bir şeftali.
Akşamda 3 tane pirzola cacık salata .Sanki abarttım bugün yaaa ben evde daha iyi yapıyorum diyeti.

neyi abartmissin ben anlamadim

kahvaltim(09:30) yarim kabak ve 1 adet yesil, 1 adet kirmizi biber sote, 100 gr kiraz, 100 gr kavun, 1 lokma beyaz peynir, 4 tane taze kayisi ve 1 tatli kasigi pekmez.

kahvaltim(09:30) yarim kabak ve 1 adet yesil, 1 adet kirmizi biber sote, 100 gr kiraz, 100 gr kavun, 1 lokma beyaz peynir, 4 tane taze kayisi ve 1 tatli kasigi pekmez.

öglen saat 14:30 gibi 2 top kakaolu dondurma :) (adalar havasiyla iyi gidiyor)
aksam(19:05)100 gr yogurt, 100 gr karpuz, 5 erik, 5 kayisi, 1 corba kasigi pekmez(icine 1 corba kasigi yulaf ezmesiyle) ve 1 lokmacik peynir, 1 bardak meyvesuyu(ev yapimi)

kahvalti(09:50) 1 adet yulaf kepeginden krep(yumurta koymadim), 3 erik, 2 taze kayisi, 4 kavrulmamis badem, 1 ceviz ve 1 tatli kasigi pekmez.

kahvalti(09:50) 1 adet yulaf kepeginden krep(yumurta koymadim), 3 erik, 2 taze kayisi, 4 kavrulmamis badem, 1 ceviz ve 1 tatli kasigi pekmez.

Boş mu kalmış topikimiz:))Aslında ben hergün okuyorum da tlfla olduğu için giriş yap yaz biraz zaman alıyor.Okumakla yetiniyorum.
Benimde kahvaltım 1 dilim yumurtalı ekmek 2 dilim karpuz , salatalık geç yedin zaten az öncede bir ceviz yeşil çay.
Yoğurtlu küre devam ediyorum.Daha da devam edecem.Yazmasamda hergün yeşil çay, farklı bir bitki çayı tüketmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…