66 günde 11.4 kg gitti bile :)

afiyet olsun canim :) evet bos kaldi, böyle oluyor zaten hep, bi hevesle basliyolar sonra hepsi bi yere dagiliyor -:) napiyim, kimse olmasa da ben burdayim. tek basima da olsa gidicek kilolarr

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum 2 yıllık evliyim suan bebek düşünmesemde ileride daha rahat bir hamilelik gecirmek için hemde normal kiloma dönmek için kilo vermek istiyorum... en etkili şekilde nasıl yapabilirim... arkadaşlarım boyumdan dolayı göze carpan fazla birkilo olmadığını sölesede ben rahat deilim suan boyum 168 kilom 68 normal kilom 59 kiloya düşmem lazım ... öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...

:) diyet yapmadan herseyden yiyerek vermeni tavsiye ederim ben :)

afiyet olsun canim :) evet bos kaldi, böyle oluyor zaten hep, bi hevesle basliyolar sonra hepsi bi yere dagiliyor -:) napiyim, kimse olmasa da ben burdayim. tek basima da olsa gidicek kilolarr
Yok yok gelir onlarda tatil olunca herkes bir yere dağılıyor:))Valla bende devam ederim gittiği yere kadar ama dediğim gibi çok yavaşladı benim ilk 1,5 aydan sonra

Evet herşeyden az,ölçülü ve dengeli 9 kiloyu bir çırpıda verirsiniz bu yaz.Sadece kararlı olmak lazım.Bir de hep tavsiye ediyorum gerçi ama kimseye diyet yapıyorum demeyin:)))

Yok yok gelir onlarda tatil olunca herkes bir yere dağılıyor:))Valla bende devam ederim gittiği yere kadar ama dediğim gibi çok yavaşladı benim ilk 1,5 aydan sonra

elbette yavasliycak canim :) benimde cok yavasladi ben ilk zamanlar haftada en az 1.2 kg falan veriyordum :) ilk ay 6 kilo vermistim hatta :)

kahvaltim(09:30) yarim kabak ve 1 adet yesil, 1 adet kirmizi biber sote, 100 gr kiraz, 100 gr kavun, 1 lokma beyaz peynir, 4 tane taze kayisi ve 1 tatli kasigi pekmez.

aksam(17:45) 2 kase sütlü tarhana corbasi(kivami yogun degildi :) )
kahvaltidan ve yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmis olduum :)

tabiki :) hemen yaziyorum. boyun yasin? uyguladigin sistemden bahseder misin? :)

18 yaşındayım boyum 160 kilom da 62,2 :))

öyle ekstrem bir şey yapmıyorum günde 30-40 dk tempolu yürüyüş ekmeği kestim ve her şeyden azar azar yiyorum abur cubur yememeye özen gösteriyorum önceden sürekli fastfood yerdim onu da bıraktım zor oluyo ama bakalım

cok iyi :) diyet degil saglikli beslenme tarzindasin sende :) fastfood yiyemeyen biri olaraktan (tiksiniyorum cünkü) birakman bencede cok iyi. disarda yemek yerine evde kendin yapabilirsin fastfoodunu :) en azindan daha az kalori ve yapay madde icerir.

selam kızlar 2 gün yoktum. hafta sonu düğün için elbise bakmaya çıktım inanmazsınız hiç bir şey bulamadım üstüme göre bana yakışan 2 gündür. ve anladım ki en az ama en az benim 7 kilo daha vermem gerek. bacaklarım ve kollarım çok kalın inanın kolsuz elbise yakışmıyor bana. bir elbise aldım ama içime de sinmedi ama başka çarem yoktu çok üzgünüm

kuzum bu ne karamsarlik böyleee?? bu kadar kafaya taktiginiz icin size öyle geliyor, azicik rahat birakin kendinizi gidiyor zaten kilolar pat diye.

merhaba kızlar topiğinizi baştan sona okudum. tam istediğim gibi motivasyon ve topiğe devamlılık var. size katılmak istiyorum ben de..bugün başladım diyete birazdan da spor ypacagım..
kahvaltım: haşlanmış yumurta, bol salata, çok az peynir ve kahvaltılık sos
sabah kalkınca ılık elma sirkeli su içiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum..şimdi sekersiz türk kahvesi içiyorum 1 saat kardiyo yapacağım.gün içinde 1 saat plates, suquat ve 10 dakikalık bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum..
çok azimliyim çookkk bu kez bu kilolardan kurtulacam, motivasyon için hergün ne yaptığımı buraya yazarım :)))
Bayanbaloncuk tebrik ediyorum seni ilk hedefine ulaşmışsın, darısı başımıza
herkese kolay gelsin:)))

öncelikle hosgeldinn :) karar vermene ve yola girmene cok sevindim bu zaten isin en zor kismiydi :)
elbette bize katilabilirsin ben cok mutlu olurum :)
menün güzel görünüyor, bana kilonu ve boyunu yazarsan seni listeye ekleyeyim :)

geçen hafta 62.600

bu hafta 62.300 -300 sadece bu kadar. cuma günü 61.800 gelmiştim.çok moralim bozuldu hafta sonu asbahtan akşama kadar iki gün boyunca yürüdüm üstelik hiç kaçamak yapmadım ama sonuç bu 300 gr cık

kuzucumm morel bozmak yook , bende 100 gr verdigim haftalari biliyrum. hemn 300 gr hic de az degil ki :)

kahvalti(09:15)100 gr kavun, 200 gr karpuz, 100gr kiraz, 3 taze kayisi, 2 erik, 2 ceviz, 2 kavrulmamis badem ve yarim kibrit kutusu kasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…