- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
kahvalti(09:15)100 gr kavun, 200 gr karpuz, 100gr kiraz, 3 taze kayisi, 2 erik, 2 ceviz, 2 kavrulmamis badem ve yarim kibrit kutusu kasar.
Gecen hafta 58.7
guncel 57.2
fark -1. 5
ilk hedefe 2.2 kilo kaldi
kuzucumm morel bozmak yook , bende 100 gr verdigim haftalari biliyrum. hemn 300 gr hic de az degil ki :)
Gecen hafta 58.7
guncel 57.2
fark -1. 5
ilk hedefe 2.2 kilo kaldi
bozuldu bile . artık her şeyden çok yoruldum ben ya. benim yaptığım diyetin yarısını yapanlar haftada 1 kg veriyor ben yarım kg bile veremiyorum çok dikkat ettim ne az ne fazla kalori aldım 2 gün saatlerce yürüdüm. ama sonuç beni hüsrana uğrattı yoruldum ben rtık
kuzucum bünye meselesi bu, herkeste ayni etkiyi yapmaz hersey. hem bence artik biseyler yemeye basla ev yemegi mesela vucut direnc gösteriyo bak bi dedigimi yap inan daha cok kilo vericeksin.
şu son bir hafta geçsin ondan sonra biraz değiştireceğim yediklerimi. hem az da yemiyorum dedim ya günlük en az 700 -800 alıyorum bunlarda en az yani
tebrikler canım ne yeyip ne içiyorsun sen ne kadar yeyip ne kadar içiyorsun biraz bahsetsene bana
Bayanbaloncuk, daha tartılmadım ama 70 civarı olduğumu düşünüyorum yarın sana kesin rakamı veririm. boy: 1.65
ilk hedef:62
ideal kilom: 57
1 saat kardiyo, suquat ve bacak egzersizleri bitti:)))
hadi hayirli olsuun :) ben spora ramazanda basliycam insallah memlekete dönücem cünkü orda kendi spor hocama gidicem :) ama suquat yapiyorum bende suan, 3 gün calis 1 gün dinlen programinda 11. gündeyim :)
ben de aynı plograma başladım..etkisini gördün mü peki suquatın ...gerçekten popoyu toparlayıp bacakları inceltiyor mu??
Tebrik ederim canım valla bende inanıyorum ama 1 kiloyu göremedim haftada:)))Ama en az kendim vermiş kadar seviniyorum arkadaşlarımagecen hafta:61.2
güncel:60.0
fark: -1.2 kg :)
demekki neymis, inanmak gerekiyormus! :)
geçen hafta 62.600
bu hafta 62.300 -300 sadece bu kadar. cuma günü 61.800 gelmiştim.çok moralim bozuldu hafta sonu asbahtan akşama kadar iki gün boyunca yürüdüm üstelik hiç kaçamak yapmadım ama sonuç bu 300 gr cık
Tebrik ederim canım valla bende inanıyorum ama 1 kiloyu göremedim haftada:)))Ama en az kendim vermiş kadar seviniyorum arkadaşlarıma
sagol kuzucumm :) darisi hepimizin basinaaa :)
kahvalti(09:15)100 gr kavun, 200 gr karpuz, 100gr kiraz, 3 taze kayisi, 2 erik, 2 ceviz, 2 kavrulmamis badem ve yarim kibrit kutusu kasar.
saat12:30)kahve dünyasi 4 tane trüff cikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?