66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kuzucumm morel bozmak yook , bende 100 gr verdigim haftalari biliyrum. hemn 300 gr hic de az degil ki :)

bozuldu bile . artık her şeyden çok yoruldum ben ya. benim yaptığım diyetin yarısını yapanlar haftada 1 kg veriyor ben yarım kg bile veremiyorum çok dikkat ettim ne az ne fazla kalori aldım 2 gün saatlerce yürüdüm. ama sonuç beni hüsrana uğrattı yoruldum ben rtık

kuzucum bünye meselesi bu, herkeste ayni etkiyi yapmaz hersey. hem bence artik biseyler yemeye basla ev yemegi mesela vucut direnc gösteriyo bak bi dedigimi yap inan daha cok kilo vericeksin.

kuzucum bünye meselesi bu, herkeste ayni etkiyi yapmaz hersey. hem bence artik biseyler yemeye basla ev yemegi mesela vucut direnc gösteriyo bak bi dedigimi yap inan daha cok kilo vericeksin.

şu son bir hafta geçsin ondan sonra biraz değiştireceğim yediklerimi. hem az da yemiyorum dedim ya günlük en az 700 -800 alıyorum bunlarda en az yani

şu son bir hafta geçsin ondan sonra biraz değiştireceğim yediklerimi. hem az da yemiyorum dedim ya günlük en az 700 -800 alıyorum bunlarda en az yani

canim sorun az yiyip yememen degil, normal yemek yememen, düzgün bir kahvalti ve evde yapilmis bir aksam yemegi emin ol ac kalmadan daha cok kilo vermeni sagliycak. :)

Bayanbaloncuk, daha tartılmadım ama 70 civarı olduğumu düşünüyorum yarın sana kesin rakamı veririm. boy: 1.65
ilk hedef:62
ideal kilom: 57
1 saat kardiyo, suquat ve bacak egzersizleri bitti:)))

Bayanbaloncuk, daha tartılmadım ama 70 civarı olduğumu düşünüyorum yarın sana kesin rakamı veririm. boy: 1.65
ilk hedef:62
ideal kilom: 57
1 saat kardiyo, suquat ve bacak egzersizleri bitti:)))

hadi hayirli olsuun :) ben spora ramazanda basliycam insallah memlekete dönücem cünkü orda kendi spor hocama gidicem :) ama suquat yapiyorum bende suan, 3 gün calis 1 gün dinlen programinda 11. gündeyim :) gerci simdi baktim eksik yapmisim ben 5 artiriliyor saniyodum dinlenme gününden sonra 10 arttiriliyormus o yüzden 7. gündeymisim gibi devam ediycem :)

Son düzenleme:
hadi hayirli olsuun :) ben spora ramazanda basliycam insallah memlekete dönücem cünkü orda kendi spor hocama gidicem :) ama suquat yapiyorum bende suan, 3 gün calis 1 gün dinlen programinda 11. gündeyim :)

ben de aynı plograma başladım.. etkisini gördün mü peki suquatın ...gerçekten popoyu toparlayıp bacakları inceltiyor mu??

gecen hafta:61.2
güncel:60.0
fark: -1.2 kg :)
demekki neymis, inanmak gerekiyormus! :)
Tebrik ederim canım valla bende inanıyorum ama 1 kiloyu göremedim haftada:)))Ama en az kendim vermiş kadar seviniyorum arkadaşlarıma

Canıııım o 300 gramı veremeyip üstüne alanlar var misal benim bir önceki hafta gibi:))üzme kendini.

Gelelim bana geçen hafta +300dü(
Geçen hafta:74.100
Güncel:73.300
Fark:-800
Hiç yoktan iyidir diyorum malum geçen hafta aldığım 300 gramı düşersem fark 500 olarak kabul ediyorum ki azimle devam edeyim.

canlarim, artik diyetle degil sporla kilo verme olayina basliycam :) tabi memlekete dönünce olucak bu malesef ona da nerden baksak 12 gün var, o zamana kadar kilomu sabit tutmaya calisicam bakalim olucak mi :) aralarda kacamaklarim olucak bu 12 günlük sürede bakalim nasil olacak :)

kahvalti(09:15)100 gr kavun, 200 gr karpuz, 100gr kiraz, 3 taze kayisi, 2 erik, 2 ceviz, 2 kavrulmamis badem ve yarim kibrit kutusu kasar.
saat12:30)kahve dünyasi 4 tane trüff cikolata

aksam(17:45) 1 kase zeytinyagli taze fasulye.
kahvaltidan ve yemekten yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü ve günü kapatmis bulunuyorum :)

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim memleketten yeni döndüm, orda tabi braz kaçırdım tartılmadım o yüzden moralimi bozmiim diye braz toparlıyayım da haftaya tartılcam bu arada ağzımda bir sürü yaralar var konuşmaktan bile zorlanıyorum yemek yemekte zorlandığım için daha çok sıvı şeyler yemeye çalıştım menümüzde yaziim hemen
Sabah: yağsız sütle nesfit
Öğle: büyük kasetlerini nohutlu yoğurt çorbası
Akşam: 1tatlı kaşığı karadut reçelinde hazırladığım meyveli yoğurt ve 3fincan filtre kahve

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…