- 25 Ekim 2012
- 517
- 126
- 323
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Selam daha fit olma yolundaki hatunlar :) aynı yolun yolcusuyuz valla ihihihihi :) Sayfanızı çok beğendim.Ben de uzun zamandır diyet yapıyorum. Boyum 175. Diyetime 101 civarı bi kiloyla başlamıştım. Şuan ki kilom 81 küsür. Ama bikaç gündür regl oldum falan derken kilom durdu hatta fazla çıkıyorum diyet dışı bir şey yemediğim halde. Bu gibi durumlarda siz neler yapıyorsunuz?
tartıldım kızlar 2 günde kilo verdim ama yazmayacağım buraya. her yazdığımda geri alıyorum çünkü
tebriklerr :)
gercekten de nererde bu kizlar??
valla öyle ne bu ya . 2-3 kişi ya varız ya yokuz. bizim diğer topikten kızlardan da haber yok. hepsi bıraktı galiba diyet işini
dondurma yiyorum suan, 3 top. :) kahvaltimin kalorisi cok azdi takviye yapayim dedim
afiyet olsun canım ben de daha kayda değer bir şey yemedim toplam 300 gr yoğurt yedim bugün yani en fazla 300 gr yemişimdir heralde . yoğurtlu kür iştahımı kapattı birazcık bir de ayakta bir iki lokma haşlanmış tavuk attım ağzıma daha başka bir şey yemedim
canim o nee o kadar az yenir mi??
canım yiyesim yoktu öğlende de yoğurt yedim bir bardak kadar. zamanım da yoktu sonra dişçiye gittim geldim bu saat oldu ama acıkmadım. yoğurtlu kür kesiyor iştahımı ya da doyuruyor:)
sanirsam öyle. moonlinle krizantem bi yere gittiydi ondan haberim var, dagyolu en son hastaydi sanirim :/ dilvin zati birakti. geri kalan saglar bizim diycez sanirim
canım yiyesim yoktu öğlende de yoğurt yedim bir bardak kadar. zamanım da yoktu sonra dişçiye gittim geldim bu saat oldu ama acıkmadım. yoğurtlu kür kesiyor iştahımı ya da doyuruyor:)
valla bende söylüyorum canim ama o simdi kilo veriyorum diye hevesleniyo ama su yaptigi cok sagliksizYoğurtlu kür beni terletmekten başka bir işe yaramıyor canım sağlıklı bitkilerden almak ve bağırsak problrmime biraz yaradığı için devam ediyorum hala.Ama sen beslenmenin ana maddesi haline getirmişsin sanki çok sağlıklı gelmedi bana.Kaç gündür vitamin almıyor vücudun salata bile yemiyorsun galiba.
kahvalti(07:35) ev yapimi soguk müslim(1 cay bardagi süt, 1 kasik yulaf ezmesi,1 ceviz, 1 kavrulmamis badem, 1 erik, 2 taze kayisi, yarim seftali, 100 gr kirazla hazirladim ) :)
Bu arada ben de 3,4 gündür tavuk haşlama ızgara et salata ağırlıklı yiyorum bir nevi protein diyeti gibi oldu ama kendimi kasmıyorum valla arada dondurma da yiyorum.
valla bende söylüyorum canim ama o simdi kilo veriyorum diye hevesleniyo ama su yaptigi cok sagliksiz
Bende diyet yapmiyorum canim :) yani midem aldigi kadar yiyorum sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?