66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Adım geçmemiş ama neysssse.Ben ara ara gelirim merak etmeyin hep canlı kalır topikimiz.

Benimde adim gecmemis ama neysee kocamla azicik takintiliydik bi kac gundur ona canim sıkkındi ama biraz once kocaman bir cicek ve uzerine ilıstirilmis bir özur notuyla gelince butun sinirim gectitartisma sebebimizi soyleyimde gülün biraz ben bugun onun kaprisini niye yikamamisim benimde bu lafa afakanlarimin basacagi tuttu küsüstük simdi baristik diyet yapasim gelmi bu sevincle simdi

Bende tavuk haşladım yoğurt ve dere otu ile karıştırıyorum tavuğu didikleyip hıııım mis oluyor öğlen ve akşam onu yedim.Kahvaltıda klasik Çavdar ekmek peynir domates salatalık

Bak senide ben fark etmemişim ayıp banaaaa:))Yalnız Ben kapri kavgasına güldümde bence sen böyle bir kavgayı çiçekle çözen eşi elinden kaçırma canım:))

Bak senide ben fark etmemişim ayıp banaaaa:))Yalnız Ben kapri kavgasına güldümde bence sen böyle bir kavgayı çiçekle çözen eşi elinden kaçırma canım:))

ben orda neden olmadiklarindan haber verenleri söyledim kizlaar..

Kim ya da ne bozmuş topik başkanımın moralini.Alınmadık zaten canım merak etme

biri bozmadi canim morelimi ya, bizim bahcede yavru kediler vardi, 1 tanesinin arka bi tane ayagi sakatlandi gecen hafta ama iyiydi, bugun 2 arka ayagida tutmamaya baslamis saat 3 bucuk gibi gördük, kalkamiyodu yerinden, aksam üstü 7 gibi gittik kaldiralim arka bahceye koyalim cocuklardan korkuyo diye yabani insan yaklastirmiyo yanina bizi de dahil. bi gittim titriyo, kafasini bile kaldiramiyo tabi ben o halini görünce basladim aglamaya cok cani yaniyodu ya ölecek gibi zehirlendi heralde sonradan

Yok be canim kapri davasi isin son damlasi olmustu kaynanamla birim az cok yasanacak problemleri heleki kibirli bencil egoist biri olunca olacaklari tahmin edersin bide son zamanlardaki esin ilgisizligi terslenmeleri ustune bebegimin uyku sorunu sabaha kadar oturmalarimda benim son noktam oldu o cicek benim sabrima az bile emin ol

Bilmezmiyim canım evli ve 2 çocukluyum bende malum eşimizide eklersek bizim hep fazladan bir çocuğumuz var.

Çok üzüldüm canım sokak kedisi ise zehirlenmiş olabilir.

sokak kedisi canim sabaha cikamayacak büyük ihtimal bencede zehirlendi

Gunaydin kizlar 2 gun pirinc lapasi diyeti yapip ödem atmaya caliscam baloncuk kizma ama jillian level 1 de yapicam 10 gunum var bi sekilde 4 kg vermem lazim kizz kaynanam gitti 10gun ev bana kaldi balkona cikip yasasin diye bagirasim var

Gunaydin kizlar 2 gun pirinc lapasi diyeti yapip ödem atmaya caliscam baloncuk kizma ama jillian level 1 de yapicam 10 gunum var bi sekilde 4 kg vermem lazim kizz kaynanam gitti 10gun ev bana kaldi balkona cikip yasasin diye bagirasim var

kuzum sen bilirsin en azindan jillian yaparken lapa diyeti yapmaaa. zaten agir bi program kilo veriyim derken beter edicceksin kendini

kahvalti(13:15)100 gr yogurt, 150 gr kiraz, 100 gr kavun,100 gr üzüm, 2 kayisi, 3 erik ve yarim seftali

Son düzenleme:
bilmiyorum canim ya doktorlar anlayamadi ama sinirsel rahatsizlik dediler virüs var beyninde büyük ihtimal ondan böyle dediler orda birakmak zorunda kaldik barinaga götürecekler

Canim benim iyiki götürmüssün Allah bu iyiliginin karsiligini verir insallah sana

kızlar dün netim yoktu giremedim

canım etimi tavuğumu aralarda lokmalar şeklinde ekmeğimi sebzemi ceviz ve fındığımı yiyorum yemediğim tek şey tatlı ve hamur işleri.ve kahvemi sütlü yapıyorum yani sağlıksız beslenmiyorum ha canım çektiğinde dondurma da yıyorum . ve ben hızlı da kilo vermiyorum yani 2 ayda ortalama 8 kilo veriyorlar normali ve en azı bu.ben 5 buçuk kilo verdim. sandığınız kadar az kalori almıyorum . yağlı şeyler yemiyorum ama o yağı da omega yağlarıyla yani bol bol ceviz yiyerek gideriyorum. ve aklınızda bulunsun kızlar omega yağı tarafından eksik olan bi vücut ne yaparsa yapsın kilo veremezmiş. bilimsel bi bilgi bi yerde okumuştum

valla bende söylüyorum canim ama o simdi kilo veriyorum diye hevesleniyo ama su yaptigi cok sagliksiz
yok canım kılo veriyorum diye değil. ben 2 ayda 5 buçuk kilo verdim sen 11 buçuk verdin.ve sen 600 650 kalori civarı alıyordun günlük. ben ise 800 den aşağı almıyorum.yazdıklarım az gelebilir ama gün içinde sebzemi yoğurdumu etimi son zamanlar pek yemiyorum ama genelde yumurtamı eksik etmem ha bi de gün içinde bolca ceviz yiyorum.ve bazen ben de inanmıyorum ama 800 kaloriden az almıyorum 800-1000 arası alıyorum genelde.ha bazen zamanım olmuyor işten dolayı o zamanlar 600 de olabilyor kalorim
Birbirimize destek için buradayız de mi ya gulumcum gel sağlıklı beslenelim.Bi de sanırım vişne şurubundan bahsetmiştin sen markasını yazar mısın?

kemel kükrer canım 100 gr mı 9 kalori yazıyor valla tadı tam meyve suyu ve şahane.meyve suyu bile yanında hiç kalır ama çok şaşırdım 9 kalori olduğuna

hadi gözün aydın . rahatlamiştir evin şimdi üstünden yük kalkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…