66 günde 11.4 kg gitti bile :)

gecmis olsun kuzucumm

sirkeli ılık su
kahvaltı: haşlanmış yumurta, bol salata, çok az peynir ve kahvaltılık sos
şekersiz türk kahvesi (spordan önce)
öğle yemeği: 1 küçük kase sebzeli bulgur pilavı, 2 küçük kase cacık
bitki çayı, limonlu ılık su
akşam yemeği: orta boy kasede 6 zeytinli çok az beyaz peynirli yeşil salata
..................
spor olarak,
1 saat kardio / 50 suquat / 10 dk bacak egzersizi / 1 saat plates

( vakit bulabilirsem gün bitmeden 1 saat zumba yapmayı düşünüyorum)

Sağol tatlım:) Ramazan'da napıyoruz kızlar varmı bi fikir plan program

canim ben zaten 2 ögün yiyorum biliyorsun benim icin bi degisiklik olmayacak yani :) ama spora basliyorum ramazanda ben. eger fikir sorarsan, sahurda hafif biseyler yiyip iftarda da ölcülü bi sekilde yemek taraftariyim :)

hey masallahh, sporuna hayran kaldim :)

zayıflamam lazım artık,, sen benim için çok büyük bir azim kaynağısın Bayanbaloncuk ...spor yaparken senin 3 ayda verdiğin 14 kilo hiç aklımdan çıkmıyorr:)))

ayy estagfurullah :) utanirim ben öyle seylerden, sadece simdiye kadar ck kilo verip aldim bu defa bunu yasamak istemiyorum o yüzden :) sakin kendinizi sikmayin bu konuda diyette degil saglikli ve dengeli beslenmede oldugunuzu düsünün, caniniz ne cekerse yiyin :) ve cok yorulmadan spor yapin ki kalici bi sistem oturtabilin

canim ben zaten 2 ögün yiyorum biliyorsun benim icin bi degisiklik olmayacak yani :) ama spora basliyorum ramazanda ben. eger fikir sorarsan, sahurda hafif biseyler yiyip iftarda da ölcülü bi sekilde yemek taraftariyim :)

Tatlım bişey sorcam sen kan grubu diyeti yapıodun ya bana da kan grubuma göre yemem gereken yapmam gerekenlere yardımcı olurmusun

ah işte ben de o verip verip geri alanlardanım..zaten şeker karbonhidrat yağ tüketimim azdır..şimdi tatile girince bu iki ayı iyi değerlendirmeliyim dedim sporla, senin topiğin de motivasyonumu arttırıyor,iyi oldu benim için..teşekkür ederim desteğin için:))

rica ederiim :) asil ben tesekkür ederim topige gelip beni mutlu ettiginiz icin :)

inşallah ramazanda 2 öğün beslenmeye alışır vücudum ve öyle devam eder.şimdi düşündümde acaba hikmet 2 öğün beslenmendemi yoksa kan gurubuna göre yemendemi:)

inşallah ramazanda 2 öğün beslenmeye alışır vücudum ve öyle devam eder.şimdi düşündümde acaba hikmet 2 öğün beslenmendemi yoksa kan gurubuna göre yemendemi:)

bence 2 ögün beslenmemde :) ama kan grubuna uygun yememin hikmeti de sey olabilir vucut halsizlesmiyo olabilir :)

en azından 8 kilo vermem lazım bende ramazandan umutluyum sonrasında da miğdem küçülse yemem belki.ama vermem lazım yaza dedim olmadı bari kışa fit gireyim.14 kilo verirken sporda yaptınmı peki.yazmışsındır ama kusura bakma bütün sayfaları okuyamadım ben

estagfurullah :) hem yaptim hem yapmadim diyebilirim :), 20 gün jillians yaptim, sonra 10 gün kadar ip atladim, ama skldikca biraktim hic kasmadim kendimi :) ama haftada 4 gün okula gidip gelirken yürüdüm mutlaka :)

benimde tek problemim göbek sıkılaştırmam lazım bunun yanında 8 kilo kadar versem fıstık gibi olurum.aslında senin hesaplamalarla(tabi herkesin bünyesi farklıdır)bende bir ayda verebilirim gibi duruyor.ben hiç uzun süreli aç kalamıyorum ya.ama yarın bir denicem sabah kahvaltımı yapıcam akşamda ev yemeği yicem bakalım ne olucak.bu arada bende b rh (+) gruptanım.eti çok severim kitap bende de var ama hiç okumadım.sadece kendi kan grubuma göz gezdirmiştim.

sabah kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği,1 salatalık-domates-biber,1 haşlanmış yumurta,5 yeşil zeytin,çeyrek dilim tulum peynir(271 cal.)

öğlen yememeye çalışıcam bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…