- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Öglen niye yemiyorsun
Hoşgeldin,canım bi yerlerde baloncukun uyguladığı kitabın yazarıyla yapılmış bir söyleşi linki vermiştim eski mesajlarda.Bende A+ yım et ve türevleri bize uygun değilmiş ama bende tam bir etçilim.Bu yüzden uygulayamam.A+ tatlım kan grubum
bayanbaloncuk arkadaşımız 2 öğün beslenerek kilo vermiş ya onun için dedim ama yedim ben:)dayanamıyorum açlığıma ya.
Http://www.moraldunyasi.com/bul-1342-96-bana_kan_grubunu_soyle__sana_ne_yiyecegini_soyleyeyim.html
Bayanbaloncuk arkadaşımızın bahsettiği kitabı araştırırken yazarı ile yapılmış bir söyleşi buldum.kitaptan bilgilerde var merak edenlere paylaşayım dedim
Hoşgeldin,canım bi yerlerde baloncukun uyguladığı kitabın yazarıyla yapılmış bir söyleşi linki vermiştim eski mesajlarda.Bende A+ yım et ve türevleri bize uygun değilmiş ama bende tam bir etçilim.Bu yüzden uygulayamam.
Herkesin bünyesi farklıdır tatlım,bende ara öğün yemesem metabolizmam çalışmıyor mesela.
bayanbaloncuk arkadaşımız 2 öğün beslenerek kilo vermiş ya onun için dedim ama yedim ben:)dayanamıyorum açlığıma ya.
Ben 1.5 aydir diyetteyim tabi bunun 3 haftasi bozarak gecti toplamda 1 ay dıyelim ve 8 kilo vermis oldum
Slmmm nasil gitti bu kilolar :) bende Wermek istiyorum
SOgan suyu icmek dogru mu etkili mii
kusura bakmayın kızlar mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyom
Baloncuk masallah ablacim yuruyen labtop gibisin herkese bir care herseye bir cevabin var google yandex vs.arama motorlarindan sonia baloncukta cikarsa hic sasirmiycambunun icin forumda özel acilmis bi bölüm var :)
Baloncuk masallah ablacim yuruyen labtop gibisin herkese bir care herseye bir cevabin var google yandex vs.arama motorlarindan sonia baloncukta cikarsa hic sasirmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?