66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Sabah kahvaltım:1 haşlanmış yumurta karpuz peynir
Öğlen yemeğim :2 adet balık ızgara
Akşamda muhtemelen mercimekli bulgur pilavı Aralarda su,yeşilçay,ceviz,şeftali yemeği düşünüyorum.
Sanırım adet günüm yaklaştı garip tatlı krizlerim başgösterdi.Gariplik şurda çikolata pasta falan değilde böyle kurabiye gibi şeyler Allah'tan üşengecim ve 2 gündür tatlı yemeden günü bitirebildim:))

A+ tatlım kan grubum
Hoşgeldin,canım bi yerlerde baloncukun uyguladığı kitabın yazarıyla yapılmış bir söyleşi linki vermiştim eski mesajlarda.Bende A+ yım et ve türevleri bize uygun değilmiş ama bende tam bir etçilim.Bu yüzden uygulayamam.
bayanbaloncuk arkadaşımız 2 öğün beslenerek kilo vermiş ya onun için dedim ama yedim ben:)dayanamıyorum açlığıma ya.

Herkesin bünyesi farklıdır tatlım,bende ara öğün yemesem metabolizmam çalışmıyor mesela.

Oyyyy ben etsin yaşayamam aynen bende fena etçiyim

bayanbaloncuk arkadaşımız 2 öğün beslenerek kilo vermiş ya onun için dedim ama yedim ben:)dayanamıyorum açlığıma ya.

Ben 1.5 aydir diyetteyim tabi bunun 3 haftasi bozarak gecti toplamda 1 ay dıyelim ve 8 kilo vermis oldum

Ben 1.5 aydir diyetteyim tabi bunun 3 haftasi bozarak gecti toplamda 1 ay dıyelim ve 8 kilo vermis oldum

6 ogun beslendim belirli bir programim yok herseyden yedim ancak az miktarlarda veé bol hareket tabiri caizse gun icinde pek oturmuyorum

bugün az kişiyiz sanırsamm..yine de yediğimi, içtiğimi, yaptığımı yazıyorum:
kahvaltıyı sabah yazmıştım
saat 3,5 ta(akşam yemeğim,bayanbaloncuk gibi iki öğün yapayım dedim) :4 parça ızgara tavuk, 1 küçük kase patlıcan salatası, ayran
1 saat sonra kendi yaptığım kavunlu buzlu dondurma
yeme işini bitirdim.:))
spor:
kardiodan önce şekersiz türk kahvesi
1 saat kardio
55 suquat
10 dk bacak egzersizi
hemen sonrasında karbonatlı su
elma kromlu form çayı
1 saat plates
8 dk karın egzersizi

kahvalti(07:30) 1 adet yulaf kepeginden krep(yumurta koymadim), 1 tatli kasigi biber salcasi, 1 tatli kasigi pekmez, 1 tatli kasigi zeytin ezmesi(ev yapimi), ceyrek salatalik, 100 gr kavun, 1 kayisi. (buraya kadar her sey normal :) )
saat 12:30 4 tane eti tutku, 1 tane benimo. (sevdicegin annesi yedirdi zorla )
saat 14:00 1 avuc findik (yine ikramdi)
aksam(17:30) 300 gr tavuk izgara, 3 kasik pilav, 2 kasik salata ve 1 kutu kola. (sagolsunlar 18 kilo verdigimi gördüklerinde yedirmeden edemediler bugun 1400 kalori falan aldim eve geldim tartildim 60.1 kg ciktim neden onu anlamadim

Son düzenleme:
sabah : yoğurtlu kür sonra nesgafe

öğlen: az tavuk haşlama yağsız salata

ara: bir kaç ceviz 100gr kadar biberli yoğurt 1 dilim ekmek ve nesgafe (hepsini birarada yemedim)

akşam:yoğurtlu kür sonra tavuk haşlama yağsız salata ve ayran

Kizlar hepinizden ozur diliyorum tasinacagimizi soylemistim tasindik sonrada ankarada 3 gun kalip istanbula geldik artik evimdeyim cok sukur ankarada beni goren herkes kilo almissin dedi peki moralim bozuldu mu hayir normalde olsa yikilirdim ama beni kiyafetlerin olmayisi daha cok uzuyor herneysee kacamak yapmadim sebze meyve yedim spor yaptim peki sonuc 3 haftada 1 kilo ..diyetisyene gidicem demistim gittim ama kabul etmedi 2 haftada bir menumu degistirmesi gerekmis e ben 3 gun sonra ordan ayrilacaktim bana metabolizmani bozmayalim istanbulda gidersen daha iyi olur dedi yani diyetisyende olmadi bende eve giderken kitapciya gittim dukan diyeti kitabi aldim benim beslenme aliskanligimin disinda ben meyve sebze yemeden gun gecirmis insan degilim normal bir insan onunla zayiflarken benim bu tempoya aliskin bunyem gram vermiyor bende e o zaman degistireyim dedim :) yani anlayacaginiz artik dukanciyim menu paylasimima gelince
sabah
1 bardak light sut
2 yumurtali sutsuz sadece cirpilmis omlet
4 5 kasik yagsiz naneli yogurt
1 ince dilim light beyaz peynir

ara
1 kase tarcinli 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi katilmis yagsiz yogurt
aksam
1 bardak light kola
ve yagsiz tavada yapilmis tavuk gogsu
2 lt su
2 kupa yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…