- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
hnKizlar hepinizden ozur diliyorum tasinacagimizi soylemistim tasindik sonrada ankarada 3 gun kalip istanbula geldik artik evimdeyim cok sukur ankarada beni goren herkes kilo almissin dedi peki moralim bozuldu mu hayir normalde olsa yikilirdim ama beni kiyafetlerin olmayisi daha cok uzuyor herneysee kacamak yapmadim sebze meyve yedim spor yaptim peki sonuc 3 haftada 1 kilo ..diyetisyene gidicem demistim gittim ama kabul etmedi 2 haftada bir menumu degistirmesi gerekmis e ben 3 gun sonra ordan ayrilacaktim bana metabolizmani bozmayalim istanbulda gidersen daha iyi olur dedi yani diyetisyende olmadi bende eve giderken kitapciya gittim dukan diyeti kitabi aldim benim beslenme aliskanligimin disinda ben meyve sebze yemeden gun gecirmis insan degilim normal bir insan onunla zayiflarken benim bu tempoya aliskin bunyem gram vermiyor bende e o zaman degistireyim dedim :) yani anlayacaginiz artik dukanciyim menu paylasimima gelince
sabah
1 bardak light sut
2 yumurtali sutsuz sadece cirpilmis omlet
4 5 kasik yagsiz naneli yogurt
1 ince dilim light beyaz peynir
ara
1 kase tarcinli 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi katilmis yagsiz yogurt
aksam
1 bardak light kola
ve yagsiz tavada yapilmis tavuk gogsu
2 lt su
2 kupa yesilcay
kahvaltim(07:15) 300 gr karpuz, 150 gr kavun ve 1
baloncuk selulite napilir hadi bir bul bakalim
Günaydın bebiklerim
aynı forumdayız ama hiç görüşemiyoruzben en baştaki halime döndüm kuzular 76 çıkıyorum yine.. ama merak etmeyin haftaya cuma ikinci aşılamamın sonucunu alıcam ondan sonra olumsuz olursa yine aranızdayım... acilen toparlanmalıyım
yooookk olumlu olursa siz benim açacağım musmutlu topiğe hayırlı olsuna gelirsiniz artık inşallah
Günaydın bebiklerim
aynı forumdayız ama hiç görüşemiyoruzben en baştaki halime döndüm kuzular 76 çıkıyorum yine.. ama merak etmeyin haftaya cuma ikinci aşılamamın sonucunu alıcam ondan sonra olumsuz olursa yine aranızdayım... acilen toparlanmalıyım
yooookk olumlu olursa siz benim açacağım musmutlu topiğe hayırlı olsuna gelirsiniz artık inşallah
Günaydın bebiklerim
girmiyorsun ki kuzum . inşallah bu sefer olur canım sağlıklı bi bebeşin hatta ikizlerin
Tatlim asilama nedir
hayırlı olur insallah...:))
inşallah canım dört gözle bekliyoruz bakalım bebikleri :)
bebek tedavisi canım
amin canım saol
Canim proteine tav oldum ben hic et balik tavuk yumurta bayezi yemem bununla biraz yiyorum benim duzenimin cok disinda yani .sinirsiz ama 1de kalktim o yuzden oyle oldu ac kalmadimhn
Dukan diyeti saglikli degil bence ayrica sinirlama yoktur onda istedgn kadar protein yiyebilirşin sen az yemisin
Uzum tamamda canim cekirdegi aksama birakma yag orani cok yuksekkalkınca ılık elma sirkeli su
kahvaltı: soğanlı biberli lor, salata, 3 tane yesil zeytin, siyah çay
yarım saat sonra karışık bitki çayı
(yün akşam 15 tane civarında üzüm ve 1 avuç çekrdek yedim(( ne yazık ki tutamadım kendimi)
Canim verirsin bunye takili kalsin sen devam et bi gun bi kalkacaksin 1 kilo gitmis bir anda :)kızlar benim kilom takıldı galiba 62.200 den aşağı inmiyorum
Canim spor salonundaki tarti bozukmus 2 kilo fazla gosteriyormus galiba bizim evdekide bozuk 2 kilo eksik gosteriyorkahvaltim(07:15) 300 gr karpuz, 150 gr kavun ve 1 kayisi.
1 kilo 100 gram vermişim yaşasın
Canim spor salonundaki tarti bozukmus 2 kilo fazla gosteriyormus galiba bizim evdekide bozuk 2 kilo eksik gosteriyorevdekine gore gideyim zaten 10 kilo vermek istiyorum 9da kabulum 52 cikiyorum bizim evdekinde
Canim boyum 155 birde ben sort etek falan cok giyerim basenleriminde masallahi var onlarda guzel durmuyor anca gidiyorNasil ya 52 isen 10 kilo verip 42mi olcaksin
Canim proteine tav oldum ben hic et balik tavuk yumurta bayezi yemem bununla biraz yiyorum benim duzenimin cok disinda yani .sinirsiz ama 1de kalktim o yuzden oyle oldu ac kalmadim
Uzum tamamda canim cekirdegi aksama birakma yag orani cok yuksek
Canim verirsin bunye takili kalsin sen devam et bi gun bi kalkacaksin 1 kilo gitmis bir anda :)
kahvaltim(07:15) 300 gr karpuz, 150 gr kavun ve 1
baloncuk selulite napilir hadi bir bul bakalim
ay hic bilmiyorum ki ablaam :/ ama bol su icmek lazimmis onu biliyorum bir tekk
Günaydın bebiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?