66 günde 11.4 kg gitti bile :)

hn
Dukan diyeti saglikli degil bence ayrica sinirlama yoktur onda istedgn kadar protein yiyebilirşin sen az yemisin

Günaydın bebiklerim

aynı forumdayız ama hiç görüşemiyoruz ben en baştaki halime döndüm kuzular 76 çıkıyorum yine.. ama merak etmeyin haftaya cuma ikinci aşılamamın sonucunu alıcam ondan sonra olumsuz olursa yine aranızdayım... acilen toparlanmalıyım

yooookk olumlu olursa siz benim açacağım musmutlu topiğe hayırlı olsuna gelirsiniz artık inşallah

Tatlim asilama nedir

girmiyorsun ki kuzum . inşallah bu sefer olur canım sağlıklı bi bebeşin hatta ikizlerin

hayırlı olur insallah...:))

kalkınca ılık elma sirkeli su
kahvaltı: soğanlı biberli lor, salata, 3 tane yesil zeytin, siyah çay
yarım saat sonra karışık bitki çayı

(yün akşam 15 tane civarında üzüm ve 1 avuç çekrdek yedim (( ne yazık ki tutamadım kendimi)

inşallah canım dört gözle bekliyoruz bakalım bebikleri :)

bebek tedavisi canım

amin canım saol

Allah yardimcin olsun tatlim simdi iyice dinlen otur bebisin olunca toton 2 dk yer gormiycek o zaman bakmisin gitmis kilolar

hn
Dukan diyeti saglikli degil bence ayrica sinirlama yoktur onda istedgn kadar protein yiyebilirşin sen az yemisin
Canim proteine tav oldum ben hic et balik tavuk yumurta bayezi yemem bununla biraz yiyorum benim duzenimin cok disinda yani .sinirsiz ama 1de kalktim o yuzden oyle oldu ac kalmadim
Uzum tamamda canim cekirdegi aksama birakma yag orani cok yuksek
kızlar benim kilom takıldı galiba 62.200 den aşağı inmiyorum
Canim verirsin bunye takili kalsin sen devam et bi gun bi kalkacaksin 1 kilo gitmis bir anda :)

Canim spor salonundaki tarti bozukmus 2 kilo fazla gosteriyormus galiba bizim evdekide bozuk 2 kilo eksik gosteriyor evdekine gore gideyim zaten 10 kilo vermek istiyorum 9da kabulum 52 cikiyorum bizim evdekinde

Nasil ya 52 isen 10 kilo verip 42mi olcaksin

inşallah canım bi ara 61 800 oldum ama diyeti bozmadığım halde tekrar 62 200 oldun.3 gün sonrada kuzenimin düğünü var en fazla 60 idi hedefim ama olmadı durdu kilo vermem. diyet arkadaşım sitesine göre şuan en az 7 buçuk vermem gerekiyordu ama ben sadece 2 ayda 5 buçuk verebildim.acaba tiroıtlerimde bi sorun olabilir mı diye de geçiriyorum aklımdan

aman da aman idenim gelmiss :) insallah o asilama tutarda bebis severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…