66 günde 11.4 kg gitti bile :)

bayanbaloncuk bizde mi gurubu toplayıp buraya gelsek yahu senden çok aktifsin eminim çok kişiye yardımcı olursun ben çok başarılı değilim bu konuda hep int başindasın kızlara söyleyim mi taşiniyoruz diye çok sevindim aslında ya ben zaten düşünüyordum bu kız niye topik açmıyor diye çok iyi yapmışsın

ayy utandirdin beni ablam ya :) yani sen bilirsin benim icin sorun yok hic, bu topik sizin topiginizz :)

canım günde kaç kalori alıyorsun ben kalorisiz yememe rağmen 1 ayda ancak 4 kilo verebiliyorum

canim alosumm bildigim kadariyla kalori hesabi yapmiyor :) sabah kahvaltisinda domates peynir tarzi kahvaltiliklar ögleni hatirlamiyorum, aksam da evde ne yemek varsa ondan biraz yiyordu sanirsam

canim alosumm bildigim kadariyla kalori hesabi yapmiyor :) sabah kahvaltisinda domates peynir tarzi kahvaltiliklar ögleni hatirlamiyorum, aksam da evde ne yemek varsa ondan biraz yiyordu sanirsam

Aynen canim hic kalori hesabi yapmiyorum gunde kesin 2 kase yogurt ara ogun cogunlukla elma yiyorum yag seker tuz ekmek kullanmiorum aksama kadar totom yer gormez ha bire kizimin pesindeyim spor bile yapmiorum aslinda

Aynen canim hic kalori hesabi yapmiyorum gunde kesin 2 kase yogurt ara ogun cogunlukla elma yiyorum yag seker tuz ekmek kullanmiorum aksama kadar totom yer gormez ha bire kizimin pesindeyim spor bile yapmiorum aslinda

yine de benden fazla kalori alıyorsun ama ben az veriyorum.tabı sporum yok hareketli bi işim yok.arada ben dondurma bazen meyve o da çilek oluyor ekmek yıyordum uno denge light onu da on gündür bıraktım ama bazen beyaz ekmek yediğim oluyor

valla daha iyi olur üç yere yazıyorum şuan :)ayrı gayrı olmuyor böyle

Ben geldimmmmmm:) kız balonum hayırlı olsun topiğin:) bende varım ya siz olursunuz da ben olmam mı:) bu kiloları beraber verdik az kaldı artık ama az kalanları da beraber vericez demiiii 63 kiloya indim sıra geldi 60a inmeye:)))

sensiz olur mu kiiz moonlin im :) benim de az kaldiiii 62.6 ya indim bendeee
kuzum gecen pazartesiden beri ne kadar verdin? onu da yaz da aksam liste yayinliycam :)

sensiz olur mu kiiz moonlin im :) benim de az kaldiiii 62.6 ya indim bendeee
kuzum gecen pazartesiden beri ne kadar verdin? onu da yaz da aksam liste yayinliycam :)

canım niye geçen pazartesinden başlıyoruz bu pazartesinden yani bugünden yeniden başlayabiliriz aslında daha kolay olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…