- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
demek ki yarış yapılmıyor, yarın bildirim günü, e liste falan olacak mı peki?
liste sadece buraya yazmaksa canim yapalim :) tablo yapmayi bilmiyorum cünkü ben :) yarin herkes bildiirm yapar aksama da ben yayinlarim tekrar kim kac kilo diye. sonraki haftada 1. yi seceriz :)
tamam o liste sayılır zaten, bana uyar.. herkes geçen hafta kilosunu biliyor mu peki?
kilo bildirimi
geçen hafta:51.4
güncel:52.0
not:ilaçlardan nefret ediyorum
kızlar günaydın +600 ama benim karnım düp düz sanki hiç kilo almamışım gibi
kuzum bende de ayni durum var yaama hic üzülmiycem, yani hasta olmaktansa ödem tutmayi tercih ederim.
aynen kuzum ama +600 fazla moral bozucu
bisey olmaz canimmm. 1 saat yürü gel hic bisey kalmaz
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta:78.8
Fark:1700
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-2.11
kızlar evde yumurtadan başka ikinci bir eşit gıdam yok.sadece yumurta var şuan bir adet domatesim 10 cm lik bi ekmek bile yok evde şuan hahvaltıda 2 haşlama yumurta yedim öğlen yine yumurta yiyeceğim meçbur
ah kuzumm gel ben sana yemek yapyim :)
kilo bildirimini de yaz da canim buraya aksam yayinyalacagim cünküü
ah kuzumm gel ben sana yemek yapyim :)
kilo bildirimini de yaz da canim buraya aksam yayinyalacagim cünküü
teşekkür ederim canım, bence sende çok güzel vermişsin :)masallah canim, seni tebrik ediyorum :) cok güzel vermissin
Gecen hafta 58.5 di 4 gun diyet bozdum 60 oldu bugun 58.2 aldigmi geri vermisim carsamba kizim ameliyat oluyo bu stres sisirir beniteşekkür ederim canım, bence sende çok güzel vermişsin :)
Gecen hafta 58.5 di 4 gun diyet bozdum 60 oldu bugun 58.2 aldigmi geri vermisim carsamba kizim ameliyat oluyo bu stres sisirir beni
bende bu ayın sonunda 58 olmak istiyorum ya.boyun kaç ki senın üstelik annesin hemde 58 kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?