66 günde 11.4 kg gitti bile :)

demek ki yarış yapılmıyor, yarın bildirim günü, e liste falan olacak mı peki?

liste sadece buraya yazmaksa canim yapalim :) tablo yapmayi bilmiyorum cünkü ben :) yarin herkes bildiirm yapar aksama da ben yayinlarim tekrar kim kac kilo diye. sonraki haftada 1. yi seceriz :)

liste sadece buraya yazmaksa canim yapalim :) tablo yapmayi bilmiyorum cünkü ben :) yarin herkes bildiirm yapar aksama da ben yayinlarim tekrar kim kac kilo diye. sonraki haftada 1. yi seceriz :)

tamam o liste sayılır zaten, bana uyar.. herkes geçen hafta kilosunu biliyor mu peki?

kilo bildirimi
geçen hafta:51.4
güncel:52.0
not:ilaçlardan nefret ediyorum

kızlar günaydın +600 ama benim karnım düp düz sanki hiç kilo almamışım gibi

Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta:78.8
Fark:1700
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-2.11

kızlar evde yumurtadan başka ikinci bir eşit gıdam yok.sadece yumurta var şuan bir adet domatesim 10 cm lik bi ekmek bile yok evde şuan hahvaltıda 2 haşlama yumurta yedim öğlen yine yumurta yiyeceğim meçbur

kızlar evde yumurtadan başka ikinci bir eşit gıdam yok.sadece yumurta var şuan bir adet domatesim 10 cm lik bi ekmek bile yok evde şuan hahvaltıda 2 haşlama yumurta yedim öğlen yine yumurta yiyeceğim meçbur

ah kuzumm gel ben sana yemek yapyim :)
kilo bildirimini de yaz da canim buraya aksam yayinyalacagim cünküü

ah kuzumm gel ben sana yemek yapyim :)
kilo bildirimini de yaz da canim buraya aksam yayinyalacagim cünküü

he canım akşama pazara gidecem hava da kapalı gök gürültüsü var çok yağmur yağacak nasıl da dicemem. domates salatalık biber yoğurt çilek közlenmiş biber alacağım bu arada ekmeği kestim ama isteyerek kesmedim

bende bu ayın sonunda 58 olmak istiyorum ya.boyun kaç ki senın üstelik annesin hemde 58 kilosun

Boyum cok kisa 1.55 dogum kilolarimi vermeye calisiorum 48 kiloyla hamile kalmistim kizim 1.5 yasinda sutten kestim basladim diyete 1 ay oldu baslayali 7 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…