66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Canim istersen devlet hastanesine git sabahtan kan ver 2 saatte cikiyor insallah degildir oyle birsey vucudun su da tutmus olabilir tuzu tursuyu falan 1 2 gunlugune kessen meyve sebzeyide az tuketsen belki odem atabilirsin

Canim istersen devlet hastanesine git sabahtan kan ver 2 saatte cikiyor insallah degildir oyle birsey vucudun su da tutmus olabilir tuzu tursuyu falan 1 2 gunlugune kessen meyve sebzeyide az tuketsen belki odem atabilirsin

meyve pek yemiyorum zaten sebze olarak da domates salatalık yiyorum.turşu falan yemiyorum çok fazla tuzlu yemiyorum ama tuzu kesemem hiç yiyemem tuzsuz .yemeyeyim daha iyi yani.zaten kıstım karbonhıtratı şekeri yağı ama tuzu da kısamam

Canim boyum 155 birde ben sort etek falan cok giyerim basenleriminde masallahi var onlarda guzel durmuyor anca gidiyor
Aman tanrim sen delirmiş olmalisin benimde boyum 155 sen kac yasindasin 42 ne demek ya boyuna gore olman gereken 48 kilo eger 42ye dusersen ki sakin yapma afrikalilar gibi kemiklerini sayarlar bu fikirden vazgec

Alla alla o zaman canim troidini kontrol ettir bilemedim simdi :/
Aman tanrim sen delirmiş olmalisin benimde boyum 155 sen kac yasindasin 42 ne demek ya boyuna gore olman gereken 48 kilo eger 42ye dusersen ki sakin yapma afrikalilar gibi kemiklerini sayarlar bu fikirden vazgec
20 yasindayim ve 48 kiloda oldugumda da yinede gobek ve basen var ben 45 kiloyu asmis insan degildim bu sene bazi problemlerden dolayi boyle oldu ve kendimi rahat hissetmiyorum .bence insan kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa o kiloda olmali

Bugunku menume gelince
sabah (ogle demeliyim 14.30da yaptim )
yulaf kepekli sutlu ve sadece yumurta beyazi katilmis krep
3 4 dilim light beyaz peynir
1 bardak yagsiz tarcinli sut
Aksam
Yagsiz tavada tavuk gogsu
Light yogurt
yemeklerden yarim saat once yogurt kuru
birde simdi firinda dukan ekmegi yapiyorum cikinca 1 dilim yerim :)

Son düzenleme:

Yorumsuz.......

dukan diyetini ben de yapmıştım bi ara, çok zor bir diyet insan domatesin kokusunu özlüyor resmen:)

saat 3: iki parça tavuk, salata, ayran
saat 7: salatalık, domates, peynir
1lt metabolizma hızlandırıcı çay

spor:
şekersiz türk kahvesi
-1 saat kardio
-10 dk bacak egzersizi
-60 suquat
karbonatlı su
-1 saat plates
-plates of sexy legs 8 min.
-8 minute abs
elma kromlu form çayı

Gulum6 sen birde vücut ölçülerini alıp o şekilde takip etsen bazen tartı özel durumlardan dolayı ( ödem,stres,o gün yediğin şeye vücudun verdiği farklı bir tepki gibi) seni yanıltabilir.ölçülerini al ve bir hafta sonra tekrar alarak karşılaştır bence.

Son düzenleme:
Bu gün ne kadar canlanmış burası böyle.Benim bu hafta diyet yalan oldu gibi o yüzden yediklerimi yazmıyım.Tartıda gerçeklerle yüzleşiriz artık:))

dukan diyetini ben de yapmıştım bi ara, çok zor bir diyet insan domatesin kokusunu özlüyor resmen:)
Valla oyle birazda yasakli psikolojisi beni etkiliyor mesela diyetin ilk gunu yataktayim karar falan verdim o gun dukana baslicam yani canim nasil meyve istiyor aslinda istedigindende degil iste psikolojik :) sen kac ay yaptin canim niye biraktin :)
Masallahh sporuna bayildim canim cok guzel :)
Bu gün ne kadar canlanmış burası böyle.Benim bu hafta diyet yalan oldu gibi o yüzden yediklerimi yazmıyım.Tartıda gerçeklerle yüzleşiriz artık:))
Ben biraz cok giriyorum ya umarim kizmiyosunuzdur okul yok bisey yok telden girip bakiyorum :)

kahvalti(07:20)200 gr yogurdun icine, 100 gr üzüm, 150 gr kiraz ve 1 kayisi koydum. bir lokmacik da saray helvasi yedim.
kizlar memleketten annem ve ablam geldi ilgilenemezsem sizlekusura bakmayiinn :)

kızlar dün gece gece bitter çikolata yedim hemde biraz fazla fazla.ondan sonra duyduğum pişmanlık ve suçluluğu anlatamam.

bu sabah da kahvaltım biraz tuhaf oldu.

5 adat üçgen liğht peynir 100 kalori

100 gr kadar yoğurtlu kür

diyeti bırakınca hemen geri geliyor kilolar:)) çektiğim sıkıntıya değmedi anlıcağın. ama bu diyet bana çok sey öğretti, mesela akşam protein ve sebzeyle kilo verileceğini, meyvenin hiç de masum olmadığını gibi...şimdi diyetimi bunlara göre düzenledim, sıkılmıyorum hiç..
okullar tatil olunca bol vaktim var, bu iki ayı iyi değerlendireyim sporla dedim:)) sağol canım..
ben de sık sık giriyorum, kim nasıl devam ediyor diye..motivasyon oluyor bana..

Son düzenleme:

Yok canım niye kızalım:)) giren olmayınca üzülüyoruz biz.Regl oldum bugün bende diyet günlerinin kabusu bence bitene kadar tartılmayacam((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…