- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Geri mi geliyooor :O kac kilo vermistin birde guclendirme koruma hepsini yapmis miydin canim bak uzuldum simdi :/ evet bende ogrendim biraz kitabi okuyarak dedigin gibi meyve hic masum degil birde ben normalde her saat basi birsey yerdim acikirdimyedigimde meyve olurdu simdi acikmiyorum istemiyor canim :) sporu cok guzel yapiyorsun valla masallah canim evde .mi yapiyorsundiyeti bırakınca hemen geri geliyor kilolar:)) çektiğim sıkıntıya değmedi anlıcağın. ama bu diyet bana çok sey öğretti, mesela akşam protein ve sebzeyle kilo verileceğini, meyvenin hiç de masum olmadığını gibi...şimdi diyetimi bunlara göre düzenledim, sıkılmıyorum hiç..
okullar tatil olunca bol vaktim var, bu iki ayı iyi değerlendireyim sporla dedim:)) sağol canım..
ben de sık sık giriyorum, kim nasıl devam ediyor diye..motivasyon oluyor bana..
Uzulme canim bi anda vucudundaki su da gidince daha cok kilo kaybi goreceksin daha motive edici olacak :)Yok canım niye kızalım:)) giren olmayınca üzülüyoruz biz.Regl oldum bugün bende diyet günlerinin kabusu bence bitene kadar tartılmayacam((
Gulummm canim keske az yeseydin bari olsun ama sefan olsun bugun dikkat et biraz daha olur mu :)kızlar dün gece gece bitter çikolata yedim hemde biraz fazla fazla.ondan sonra duyduğum pişmanlık ve suçluluğu anlatamam.
bu sabah da kahvaltım biraz tuhaf oldu.
5 adat üçgen liğht peynir 100 kalori
100 gr kadar yoğurtlu kür
Geri mi geliyooor :O kac kilo vermistin birde guclendirme koruma hepsini yapmis miydin canim bak uzuldum simdi :/ evet bende ogrendim biraz kitabi okuyarak dedigin gibi meyve hic masum degil birde ben normalde her saat basi birsey yerdim acikirdimyedigimde meyve olurdu simdi acikmiyorum istemiyor canim :) sporu cok guzel yapiyorsun valla masallah canim evde .mi yapiyorsun
Uzulme canim bi anda vucudundaki su da gidince daha cok kilo kaybi goreceksin daha motive edici olacak :)
Gulummm canim keske az yeseydin bari olsun ama sefan olsun bugun dikkat et biraz daha olur mu :)
Geri mi geliyooor :O kac kilo vermistin birde guclendirme koruma hepsini yapmis miydin canim bak uzuldum simdi :/ evet bende ogrendim biraz kitabi okuyarak dedigin gibi meyve hic masum degil birde ben normalde her saat basi birsey yerdim acikirdimyedigimde meyve olurdu simdi acikmiyorum istemiyor canim :) sporu cok guzel yapiyorsun valla masallah canim evde .mi yapiyorsun
Uzulme canim bi anda vucudundaki su da gidince daha cok kilo kaybi goreceksin daha motive edici olacak :)
Gulummm canim keske az yeseydin bari olsun ama sefan olsun bugun dikkat et biraz daha olur mu :)
canım o kadar suçluluk çektim ki sefam bile olamadı inan. sanki zorla verdiğim 5 buçuk kiloyu almış hissettim kendimi :)
Canim bu sucluluktaiyi birsey aslinda yedigin halde sucluluk duymadiginda daha sonra o cikolatalarin miktari giderek artiyor kendimden biliyorum :) 1300 kalori cokta degil yine kilo verirsin daha az ama verirsin morali bozmak yok yola devam :)ediyorum canım her gün yemeyeyim diye çikolatadan bir anda hepsini yedim. dün toplam 1 300 kalori aldım.
öğle yemeğim : 100 gr kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek
evet ya ne yazık ki bende öyle olmuştu..70 le başlayıp 63 e indim düğün öncesi; sonra balayında sadece 1 haftada açık büfenin güzelliği ve kocamın ısrarıyla 74.5 oldum( yani 11.5 kilo aldım..tabi güçlendirmeyi korumayı yapmamıştım ama 1 haftada 11.5 çık fazla..dediğin gibi protein hiç acıktırmıyor ama bi süre sonra çok sıkıyor..benim midemi rahatsız etmeye baslamıstı ,,bi de gut olacam diye korktum..
evde her aletim var: koşu bandı, eliptik bisiklet, trambolin, twist, twist shape..18 tane tempolu sarkı belirledim, her sarkı bitiminde yeni alete geçiyorum 1 saat çalışıyorum toplamda aletlerle..platesi cd den yapıyorum..bacak ve karın egzersizleri de youtube'den..iki ay süre verdim kendime 60 kilo olmalıyım..:))inşallah olurum
Vav spor salonu gibisin ben spor yapmiyorum halim kalmiyor benim kiz zaten sporun alasini yaptiriyo bana bugun butun gun 6 adet iri domates ve buyuk bir kase pirinc lapasi yiycem pazartesine kadar 55i gormeliyim
1 haftada 11 kilo mu :O cok garip cok sasirdim ve korktum simdi ama ben guclendirme ve korumayi falanda yapmayi dusunuyorum insallah bende de oyle birsey olmaz .guttan ben pek cekinmiyorum bir tek aksam tavuk yiyorum vejeteryan olunca cok zor geliyor :)evet ya ne yazık ki bende öyle olmuştu..70 le başlayıp 63 e indim düğün öncesi; sonra balayında sadece 1 haftada açık büfenin güzelliği ve kocamın ısrarıyla 74.5 oldum( yani 11.5 kilo aldım..tabi güçlendirmeyi korumayı yapmamıştım ama 1 haftada 11.5 çık fazla..dediğin gibi protein hiç acıktırmıyor ama bi süre sonra çok sıkıyor..benim midemi rahatsız etmeye baslamıstı ,,bi de gut olacam diye korktum..
evde her aletim var: koşu bandı, eliptik bisiklet, trambolin, twist, twist shape..18 tane tempolu sarkı belirledim, her sarkı bitiminde yeni alete geçiyorum 1 saat çalışıyorum toplamda aletlerle..platesi cd den yapıyorum..bacak ve karın egzersizleri de youtube'den..iki ay süre verdim kendime 60 kilo olmalıyım..:))inşallah olurum
1 haftada 11 kilo mu :O cok garip cok sasirdim ve korktum simdi ama ben guclendirme ve korumayi falanda yapmayi dusunuyorum insallah bende de oyle birsey olmaz .guttan ben pek cekinmiyorum bir tek aksam tavuk yiyorum vejeteryan olunca cok zor geliyor :)
masallah canim keske komsum olsaydingelirdim ikide ben cevirirdim aleti verirsin canim rahatlikla hatta 60 oldugunda bu sporlar.sayesinde 54 55 bile gorunursuun
kahvalti(07:20)200 gr yogurdun icine, 100 gr üzüm, 150 gr kiraz ve 1 kayisi koydum. bir lokmacik da saray helvasi yedim.
kizlar memleketten annem ve ablam geldi ilgilenemezsem sizlekusura bakmayiinn :)
aksam(20:45) 2 adet köfte, 2 corba kasigi kadar pilav ve yarim kase salatalik.
yemegim gec oldu ama aksam eve anca gelebildik annemlerle carsidaydik.
kizlaaar annemle ablam kilo verme artik diyip duruyolaren son beni gördüklerinde 75 kiloydum [/QUOTE
kimle yaşıyorsun ailenden ayrı mı
Insallah canim dayanabiliraem artik karbonhidrat eksikligi beni biraz yoruyor cok yorgun ve bitkin hissediyorum halbuki iyi de yiyorum peynir falan ama sekersi yasanmiyoorgüçlendirme/korumayı yaparsan olmaz insallah canım..
keşke ...bana da bir spor arkadaşı lazım, ama cevremdeki herkes yiyip de kilo almayan şanslılardan:))60 da yeter bana çünkü vücudum çok sıkı sürekli spor yaptığımdan hatta gören en fazla 65 sindir diyor, ben de görüntüyle teselli buluyorum napiimm:))
Sasirmislardir canim 15 kilo dile kolayaksam(20:45) 2 adet köfte, 2 corba kasigi kadar pilav ve yarim kase salatalik.
yemegim gec oldu ama aksam eve anca gelebildik annemlerle carsidaydik.
kizlaaar annemle ablam kilo verme artik diyip duruyolaren son beni gördüklerinde 75 kiloydum
kalkınca 1 bardak ılık elma sirkeli su
kahvaltı: yulaf kepekli kabaklı omlet, bol yeşil salata, beyaz peynir, çay
karışık bitki çayı
1 haftada 11 kilo mu :O cok garip cok sasirdim ve korktum simdi ama ben guclendirme ve korumayi falanda yapmayi dusunuyorum insallah bende de oyle birsey olmaz .guttan ben pek cekinmiyorum bir tek aksam tavuk yiyorum vejeteryan olunca cok zor geliyor :)
masallah canim keske komsum olsaydingelirdim ikide ben cevirirdim aleti verirsin canim rahatlikla hatta 60 oldugunda bu sporlar.sayesinde 54 55 bile gorunursuun
günaydın kızlar.
bu akşam memlekete gidiyorum cumartesi pazar pazartesi ve salı günleri yokum.pazartesi de tartı gününe katılamayacağım. cumartesi sınava gireceğim dua edin bana
kolay gelsin canım sınavında basarılar diliyorum sana..benim de kız kardeşim girecek, herkesin allah yardımcısı olsun..benim de 2.30 dakinde sınav görevim var.
sağol canım inşallah iyi geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?