66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Geri mi geliyooor :O kac kilo vermistin birde guclendirme koruma hepsini yapmis miydin canim bak uzuldum simdi :/ evet bende ogrendim biraz kitabi okuyarak dedigin gibi meyve hic masum degil birde ben normalde her saat basi birsey yerdim acikirdimyedigimde meyve olurdu simdi acikmiyorum istemiyor canim :) sporu cok guzel yapiyorsun valla masallah canim evde .mi yapiyorsun
Yok canım niye kızalım:)) giren olmayınca üzülüyoruz biz.Regl oldum bugün bende diyet günlerinin kabusu bence bitene kadar tartılmayacam((
Uzulme canim bi anda vucudundaki su da gidince daha cok kilo kaybi goreceksin daha motive edici olacak :)
Gulummm canim keske az yeseydin bari olsun ama sefan olsun bugun dikkat et biraz daha olur mu :)

ediyorum canım her gün yemeyeyim diye çikolatadan bir anda hepsini yedim. dün toplam 1 300 kalori aldım.

öğle yemeğim : 100 gr kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek

Son düzenleme:

canım o kadar suçluluk çektim ki sefam bile olamadı inan. sanki zorla verdiğim 5 buçuk kiloyu almış hissettim kendimi :)

canım o kadar suçluluk çektim ki sefam bile olamadı inan. sanki zorla verdiğim 5 buçuk kiloyu almış hissettim kendimi :)

ediyorum canım her gün yemeyeyim diye çikolatadan bir anda hepsini yedim. dün toplam 1 300 kalori aldım.

öğle yemeğim : 100 gr kadar yoğurt ve 1 dilim ekmek
Canim bu sucluluktaiyi birsey aslinda yedigin halde sucluluk duymadiginda daha sonra o cikolatalarin miktari giderek artiyor kendimden biliyorum :) 1300 kalori cokta degil yine kilo verirsin daha az ama verirsin morali bozmak yok yola devam :)

evet ya ne yazık ki bende öyle olmuştu..70 le başlayıp 63 e indim düğün öncesi; sonra balayında sadece 1 haftada açık büfenin güzelliği ve kocamın ısrarıyla 74.5 oldum ( yani 11.5 kilo aldım..tabi güçlendirmeyi korumayı yapmamıştım ama 1 haftada 11.5 çık fazla..dediğin gibi protein hiç acıktırmıyor ama bi süre sonra çok sıkıyor..benim midemi rahatsız etmeye baslamıstı ,,bi de gut olacam diye korktum..
evde her aletim var: koşu bandı, eliptik bisiklet, trambolin, twist, twist shape..18 tane tempolu sarkı belirledim, her sarkı bitiminde yeni alete geçiyorum 1 saat çalışıyorum toplamda aletlerle..platesi cd den yapıyorum..bacak ve karın egzersizleri de youtube'den..iki ay süre verdim kendime 60 kilo olmalıyım..:))inşallah olurum

Vav spor salonu gibisin ben spor yapmiyorum halim kalmiyor benim kiz zaten sporun alasini yaptiriyo bana bugun butun gun 6 adet iri domates ve buyuk bir kase pirinc lapasi yiycem pazartesine kadar 55i gormeliyim

Vav spor salonu gibisin ben spor yapmiyorum halim kalmiyor benim kiz zaten sporun alasini yaptiriyo bana bugun butun gun 6 adet iri domates ve buyuk bir kase pirinc lapasi yiycem pazartesine kadar 55i gormeliyim

senin yürüyen spor salonun yanında benimki bi şey mi :)) hiç kaçamak yaptırmaz ki insana:)) 55çok iyiymiş doğum yapmış olmana rağmen bu kilo süper..

1 haftada 11 kilo mu :O cok garip cok sasirdim ve korktum simdi ama ben guclendirme ve korumayi falanda yapmayi dusunuyorum insallah bende de oyle birsey olmaz .guttan ben pek cekinmiyorum bir tek aksam tavuk yiyorum vejeteryan olunca cok zor geliyor :)
masallah canim keske komsum olsaydin gelirdim ikide ben cevirirdim aleti verirsin canim rahatlikla hatta 60 oldugunda bu sporlar.sayesinde 54 55 bile gorunursuun

Bugunki menum
sabah
1 yk yulaf kepegi sut ve yumurta beyazindan krep
2 3 dilim light beyaz peynir
1 bardak sut

ara
400 gr kadar yagsiz yogurt
Cok az sutle nescafe
aksam
yagsiz tavada 100 150 gr kadar tavuk gogsu
1 bardak light kola
1 dilim dukan ekmegi

güçlendirme/korumayı yaparsan olmaz insallah canım..
keşke ...bana da bir spor arkadaşı lazım, ama cevremdeki herkes yiyip de kilo almayan şanslılardan:))60 da yeter bana çünkü vücudum çok sıkı sürekli spor yaptığımdan hatta gören en fazla 65 sindir diyor, ben de görüntüyle teselli buluyorum napiimm:))

kahvalti(07:20)200 gr yogurdun icine, 100 gr üzüm, 150 gr kiraz ve 1 kayisi koydum. bir lokmacik da saray helvasi yedim.
kizlar memleketten annem ve ablam geldi ilgilenemezsem sizlekusura bakmayiinn :)

aksam(20:45) 2 adet köfte, 2 corba kasigi kadar pilav ve yarim kase salatalik.
yemegim gec oldu ama aksam eve anca gelebildik annemlerle carsidaydik.
kizlaaar annemle ablam kilo verme artik diyip duruyolar en son beni gördüklerinde 75 kiloydum

Insallah canim dayanabiliraem artik karbonhidrat eksikligi beni biraz yoruyor cok yorgun ve bitkin hissediyorum halbuki iyi de yiyorum peynir falan ama sekersi yasanmiyoor
Spor biri olunca yaninda nasil hizli geciyor tek olunca birazcik sıkıcı ..yiyipte kilo almayan olsak ne guzel olurdu metabolizmamiz yaksaydi ne vardi annem bana aciyor resmen cok az yiyosun yinede kilo aliyorsun metabolizmani hizlandirmamiz lazim diyor cok destekcim sagolsun
aynadaki goruntun onemli aslinda canim ne sanslisin sıkıymis vucudun benimde yasimdan dolayi oyle simdilik ilerisi nolur hic bilmiyorum
Sasirmislardir canim 15 kilo dile kolay bence canim sen bilirsin sen kendini nasill mutlu hissediyorsan o kiloda ol baskikara boyun egmee

Son düzenleme:
kalkınca 1 bardak ılık elma sirkeli su
kahvaltı: yulaf kepekli kabaklı omlet, bol yeşil salata, beyaz peynir, çay
karışık bitki çayı

öğle: 1 k.kase taze fasülye, 2 k. kase cacık
ikindi: 10 tane üzüm., 1 dilim kavun
akşam: 1 parça tavuk

yoğun baş ağrısı nedeniyle günlük sporumu tamamlayamadım
1 saat kardio
20 dk yürüyüş

Kizlar dukan yapmayin derim ben bu dukan yuzunden safra kesemden oldum uzerine 5 olarak verdigm kiloyu 10 olarak geri aldim yag degl su ve kas eritior bu diydt

günaydın kızlar.

bu akşam memlekete gidiyorum cumartesi pazar pazartesi ve salı günleri yokum.pazartesi de tartı gününe katılamayacağım. cumartesi sınava gireceğim dua edin bana

günaydın kızlar.

bu akşam memlekete gidiyorum cumartesi pazar pazartesi ve salı günleri yokum.pazartesi de tartı gününe katılamayacağım. cumartesi sınava gireceğim dua edin bana

kolay gelsin canım sınavında basarılar diliyorum sana..benim de kız kardeşim girecek, herkesin allah yardımcısı olsun..benim de 2.30 dakinde sınav görevim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…