- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Can8m bu diyetin adi neBugunku yemegim 1 kase pirinc lapasi ve istedigm kadar meyve sebze
Canim guzel ama internetten sosisin yapilisini seyrettin mi ? Gercekten cok kotu benim midem almiyor seyrettigim gunden beri gerci her yedigimiz allah bilir nasi yapiliyor ama sosis gercekten cok sagliksiz ama seviyorsan sakin seyretme tiksinmekahvaltı: domatesli sosis, salata, b.peynir, çay
Allah kolaylik versin kiz kardesine ve gulume :)kolay gelsin canım sınavında basarılar diliyorum sana..benim de kız kardeşim girecek, herkesin allah yardımcısı olsun..benim de 2.30 dakinde sınav görevim var.
canim safra kesende nasil bir rahatsizlik oldu nedeni cok et tuketmekten mi olduKizlar dukan yapmayin derim ben bu dukan yuzunden safra kesemden oldum uzerine 5 olarak verdigm kiloyu 10 olarak geri aldim yag degl su ve kas eritior bu diydt
aksam(20:45) 2 adet köfte, 2 corba kasigi kadar pilav ve yarim kase salatalik.
yemegim gec oldu ama aksam eve anca gelebildik annemlerle carsidaydik.
kizlaaar annemle ablam kilo verme artik diyip duruyolaren son beni gördüklerinde 75 kiloydum [/QUOTE
kimle yaşıyorsun ailenden ayrı mı
ortanca ablamla canim
kahvaltı: domatesli sosis, salata, b.peynir, çay
Can8m bu diyetin adi ne
Canim guzel ama internetten sosisin yapilisini seyrettin mi ? Gercekten cok kotu benim midem almiyor seyrettigim gunden beri gerci her yedigimiz allah bilir nasi yapiliyor ama sosis gercekten cok sagliksiz ama seviyorsan sakin seyretme tiksinme
Allah kolaylik versin kiz kardesine ve gulume :)
canim safra kesende nasil bir rahatsizlik oldu nedeni cok et tuketmekten mi oldu
Sabah
1.5 yk yulaf kepegi yumurta beyazi sut ile krep
3 4 dilim yagsiz peynir
Ara
1 kupa yagsiz sutlu nescafe
1 buyuk kase tarcinli yogurt
aksam
Sekersiz gazoz
Light 80 gr ton baligi konservesi
Kizlar topic oluyor muu kimse olmuyor
Can8m bu diyetin adi ne
Canim guzel ama internetten sosisin yapilisini seyrettin mi ? Gercekten cok kotu benim midem almiyor seyrettigim gunden beri gerci her yedigimiz allah bilir nasi yapiliyor ama sosis gercekten cok sagliksiz ama seviyorsan sakin seyretme tiksinme
Allah kolaylik versin kiz kardesine ve gulume :)
canim safra kesende nasil bir rahatsizlik oldu nedeni cok et tuketmekten mi oldu
Anladim tatlim tamamdir guzelce istedigin kiyafeti al zayifliginin serefine o kadar kilo verdin herkes bi sok olsunkuzum benim memleketten annemle ablam geldi, pazar günü kuzenimin dügünü var o yüzden ta sabah cikiyoruz aksam 8 de geliyoruz eve kiyafet ayakkabi falan bakiyoruz ben o yüzden giremiyorumm
Gecmis olsun cok kotu olmus hakkaten :/ama simdi ben 3 gun once 2 yumurta yedim 2 gundur de gunde bir kere 1 yumurta beyazi yiyorum 3 4 yumurta yiyemem hayatta birde vejeteryan oldugum icin zor bela et tuketiyorum genelde sut ve sut urunleri tuketiyorum benimki biraz daha hafif gibiFazla protein ve ozellikle yumurta tuketmekten safra tasi oldu ayrica bagirsak tikandi cok afedersiniz idrara cikamaz hale geldim 3 gun ust uste acile kaldirildim safra kesemi aldilar midenin bagirsaga olan ilk kismi tikandi mahvoldum cektigm agrilari dusununce bile irkiliyorum yapmayin derim
Anladim tatlim tamamdir guzelce istedigin kiyafeti al zayifliginin serefine o kadar kilo verdin herkes bi sok olsun
Gecmis olsun cok kotu olmus hakkaten :/ama simdi ben 3 gun once 2 yumurta yedim 2 gundur de gunde bir kere 1 yumurta beyazi yiyorum 3 4 yumurta yiyemem hayatta birde vejeteryan oldugum icin zor bela et tuketiyorum genelde sut ve sut urunleri tuketiyorum benimki biraz daha hafif gibi
Yulaf kepegi yiyomusun bu diyette bas rol yulaf kepegi cunku
Evet csnim yiyorum ,genelde krep yapiyorum ama dukan ekmegim de var ama biraz tuzlu yapmisim :)Yulaf kepegi yiyomusun bu diyette bas rol yulaf kepegi cunku
Canim 400 kalori bile etmez bu yediklerin cok az degil mikahvalti(09:30) 3 parca karpuz, 2 tatli kasigi nutella, 1 tatli kasigi kati yogurt,1 corba kasigi biber salcasi.
aksam(19:15) ceyrek balik ekmek.
Tamamdir bekliyoruz seniiikizlar cok özür dilerim yaa, sabahtan aksama kadar disardayiizama söz ramazanda ilgilenicem sizle. bu hafta ici de biraz yogun olacak ama sonra hep sizleyimm
Canim 400 kalori bile etmez bu yediklerin cok az degil mi
Tamamdir bekliyoruz seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?