66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Bugunku yemegim 1 kase pirinc lapasi ve istedigm kadar meyve sebze
Can8m bu diyetin adi ne
kahvaltı: domatesli sosis, salata, b.peynir, çay
Canim guzel ama internetten sosisin yapilisini seyrettin mi ? Gercekten cok kotu benim midem almiyor seyrettigim gunden beri gerci her yedigimiz allah bilir nasi yapiliyor ama sosis gercekten cok sagliksiz ama seviyorsan sakin seyretme tiksinme
kolay gelsin canım sınavında basarılar diliyorum sana..benim de kız kardeşim girecek, herkesin allah yardımcısı olsun..benim de 2.30 dakinde sınav görevim var.
Allah kolaylik versin kiz kardesine ve gulume :)
Kizlar dukan yapmayin derim ben bu dukan yuzunden safra kesemden oldum uzerine 5 olarak verdigm kiloyu 10 olarak geri aldim yag degl su ve kas eritior bu diydt
canim safra kesende nasil bir rahatsizlik oldu nedeni cok et tuketmekten mi oldu

kahvalti(09:30)ceyrek salatalik, 1 lokma peynir, yarim kabak ve 4 biber bugulama, 2 tatli kasigi sarelle.
aksam(20:30) 1 kase zeytinyagli fasulye, yarim kase teretor tursu.
sadece aksam ögününden yairm saat önce 2 kasik yogurt kürü.

seyretmedim ama kötüymüş benim de duyduğuma göre..zeten ben de ayda yılda bir yiyorum canım, pek aramam yani.

Sabah
1.5 yk yulaf kepegi yumurta beyazi sut ile krep
3 4 dilim yagsiz peynir
Ara
1 kupa yagsiz sutlu nescafe
1 buyuk kase tarcinli yogurt

aksam
Sekersiz gazoz
Light 80 gr ton baligi konservesi

Kizlar topic oluyor muu kimse olmuyor

Sabah
1.5 yk yulaf kepegi yumurta beyazi sut ile krep
3 4 dilim yagsiz peynir
Ara
1 kupa yagsiz sutlu nescafe
1 buyuk kase tarcinli yogurt

aksam
Sekersiz gazoz
Light 80 gr ton baligi konservesi

Kizlar topic oluyor muu kimse olmuyor

kuzum benim memleketten annemle ablam geldi, pazar günü kuzenimin dügünü var o yüzden ta sabah cikiyoruz aksam 8 de geliyoruz eve kiyafet ayakkabi falan bakiyoruz ben o yüzden giremiyorumm

az önce 1 dilim paykek, yarim avuc badem ve 4 tane antep fistigi yedim. bu hafta böyle olucak mecburen annemler yemeyince kiziyor

Fazla protein ve ozellikle yumurta tuketmekten safra tasi oldu ayrica bagirsak tikandi cok afedersiniz idrara cikamaz hale geldim 3 gun ust uste acile kaldirildim safra kesemi aldilar midenin bagirsaga olan ilk kismi tikandi mahvoldum cektigm agrilari dusununce bile irkiliyorum yapmayin derim

kuzum benim memleketten annemle ablam geldi, pazar günü kuzenimin dügünü var o yüzden ta sabah cikiyoruz aksam 8 de geliyoruz eve kiyafet ayakkabi falan bakiyoruz ben o yüzden giremiyorumm
Anladim tatlim tamamdir guzelce istedigin kiyafeti al zayifliginin serefine o kadar kilo verdin herkes bi sok olsun
Gecmis olsun cok kotu olmus hakkaten :/ama simdi ben 3 gun once 2 yumurta yedim 2 gundur de gunde bir kere 1 yumurta beyazi yiyorum 3 4 yumurta yiyemem hayatta birde vejeteryan oldugum icin zor bela et tuketiyorum genelde sut ve sut urunleri tuketiyorum benimki biraz daha hafif gibi

Son düzenleme:

Yulaf kepegi yiyomusun bu diyette bas rol yulaf kepegi cunku

kahvalti(09:30) 3 parca karpuz, 2 tatli kasigi nutella, 1 tatli kasigi kati yogurt,1 corba kasigi biber salcasi.
aksam(19:15) ceyrek balik ekmek.

Son düzenleme:
kizlar cok özür dilerim yaa, sabahtan aksama kadar disardayiiz ama söz ramazanda ilgilenicem sizle. bu hafta ici de biraz yogun olacak ama sonra hep sizleyimm

Yulaf kepegi yiyomusun bu diyette bas rol yulaf kepegi cunku
Evet csnim yiyorum ,genelde krep yapiyorum ama dukan ekmegim de var ama biraz tuzlu yapmisim :)
kahvalti(09:30) 3 parca karpuz, 2 tatli kasigi nutella, 1 tatli kasigi kati yogurt,1 corba kasigi biber salcasi.
aksam(19:15) ceyrek balik ekmek.
Canim 400 kalori bile etmez bu yediklerin cok az degil mi
kizlar cok özür dilerim yaa, sabahtan aksama kadar disardayiiz ama söz ramazanda ilgilenicem sizle. bu hafta ici de biraz yogun olacak ama sonra hep sizleyimm
Tamamdir bekliyoruz seniii

Son düzenleme:
Sabah
2 yumurtali sutsuz omlet
1 dilim light peynir
200 gr ev yogurdum

ara
yarim kutu activa sade yogurt
Minik bir parca cezerye
200 gr ev yogurdum (yagsiz sutle yaptim)
aksam
5 adet yagsiz kiymadan yulaf kepekli kofte
kozde domates kirmizi ve yesil biber

Son düzenleme:
Canim 400 kalori bile etmez bu yediklerin cok az degil mi

Tamamdir bekliyoruz seniii

yok kuzum etmez mi hiiicc 600 700 kalori mi ne, ama ben tabi size yazdiktan sonra cikolata falan da yedim baya :) yani dün 1000-1100 kalori aldim almam gerekeni aldim daha dogrusu :) ramazana kadar kilo sabitleme yapiyorum bakalim yarin arti mi cikicam eksi mi

Son düzenleme:
kahvalti(10:00) ceyrek gözleme(peynirli), yarim corba kasigi nutella, kücük bir armutun yarisi, 10 tane yesil üzüm.
kizlar bugun dügün var aksam yemegini orda yiycez yani ne yencek bilmiyorum :)

Kizlar bana yardimci olabilir misiniz? yaklasik 3 haftadir yediklerime dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum. her gun jillian yapiyorum daha hic aksatmadim bile.arada da yuruyuse cikiyorum.abur cuburu neredeyse biraktim porsiyonumu azalttim saglikli besleniyorum. ama 3 haftadir 2 kilo bile zor vermisimdir. Hele bugun cildirdim dun az yiyip sabah aksam spor yaptim.bugun tartida 500 gr almistim.nerede yanlis yapiyorum bi fikir verin nolur kafayi yedim aksam en gec 8den sonra hicbisey yemiyorum fazla fazla suyumu iciyorum gunde en az 3 bardak da yesilcay.nerde yanlis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…