- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Kizlar bana yardimci olabilir misiniz?yaklasik 3 haftadir yediklerime dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum. her gun jillian yapiyorum daha hic aksatmadim bile.arada da yuruyuse cikiyorum.abur cuburu neredeyse biraktim porsiyonumu azalttim saglikli besleniyorum. ama 3 haftadir 2 kilo bile zor vermisimdir. Hele bugun cildirdim dun az yiyip sabah aksam spor yaptim.bugun tartida 500 gr almistim.nerede yanlis yapiyorum bi fikir verin nolur kafayi yedim aksam en gec 8den sonra hicbisey yemiyorum fazla fazla suyumu iciyorum gunde en az 3 bardak da yesilcay.nerde yanlis var
Ah tatlim yanlis bisey yapmiyosun jillian yapiyosun kardiyo yapan insanlar ilk bikac hafta kilo vermez hatta seninki gibi tartida arti gosterir cunku kaslar yagdan daha agir ceker su an kaslarin arasi odem olusturuyor ama kilo vermesende incelmissindir olculerini al anlarsin su an kilo vermedn sıkılasiosun umarim aciklayabilmısimdir ben bu yuzdn biraktim jilliani kilo verdikten sonra yapicam
Ama ben cok seviyorum jillian iyuruyus icin hazirlanmaya useniyoum evde yapmaya da bayiliyorum hem de eglenceli artik oyle ki yapmazsam rahat edemiyorum.olculerimi hic almadm ama sıkılasma var soyluyolar da zaten ama tarti cok bozuyo moralimi.ayrica tartim yag oraninda da artma gosterdi bugun o niye artiyoki odem olusuyosa ? heralde diyorum normal yesem kilo alicam iyice.bir umit bir ayimin bitmesini bekliyorum 1 ay sonra kaslar kendine gelir diye
Birakma bu kadar yapmisin duzelir birden verirsin
Tamamdir kuzum 400 500 cok zararli yoksa afiyet olsun benim de canim cekti simdi ama nayn yemiceeem yarinda tarti gunuuuyok kuzum etmez mi hiiicc 600 700 kalori mi ne, ama ben tabi size yazdiktan sonra cikolata falan da yedim baya :) yani dün 1000-1100 kalori aldimalmam gerekeni aldim daha dogrusu :) ramazana kadar kilo sabitleme yapiyorum bakalim yarin arti mi cikicam eksi mi
Tam benim 2 3 hafta once yasadiklarim canim bende senin gibi porsiyon kuculttum abur cuburu kestim ama yine de kilo aldim saatlerce spor yaptim 500 600 kalori yaktim ama yok tartida 200 gr eksi varsa ertesi gun 500 gr arti oluyordu arastirdim netten pekte bulamadim birsey ama bizim gibi olan birkac kisinin yazisina denk geldim kas kutlemiz artiyormus vucut incelmesine ragmen artiyi goruyormusuz bu yuzden. Bide jillian yapmani tavsiye etmem evet vucudun sIkilasiyor ama kilo veremiyorsun kas artisi yuzunden ve sporu biraktiginda tekrar eski haline gelirsin bence en iyi spor yuruyus .yuruyus ile kilo verilir ve diger sporlar gibi ani bir kas yapmaz umarim yardimci olmusumdurKizlar bana yardimci olabilir misiniz?yaklasik 3 haftadir yediklerime dikkat ederek kilo vermeye calisiyorum. her gun jillian yapiyorum daha hic aksatmadim bile.arada da yuruyuse cikiyorum.abur cuburu neredeyse biraktim porsiyonumu azalttim saglikli besleniyorum. ama 3 haftadir 2 kilo bile zor vermisimdir. Hele bugun cildirdim dun az yiyip sabah aksam spor yaptim.bugun tartida 500 gr almistim.nerede yanlis yapiyorum bi fikir verin nolur kafayi yedim aksam en gec 8den sonra hicbisey yemiyorum fazla fazla suyumu iciyorum gunde en az 3 bardak da yesilcay.nerde yanlis var
Tam benim 2 3 hafta once yasadiklarim canim bende senin gibi porsiyon kuculttum abur cuburu kestim ama yine de kilo aldim saatlerce spor yaptim 500 600 kalori yaktim ama yok tartida 200 gr eksi varsa ertesi gun 500 gr arti oluyordu arastirdim netten pekte bulamadim birsey ama bizim gibi olan birkac kisinin yazisina denk geldim kas kutlemiz artiyormus vucut incelmesine ragmen artiyi goruyormusuz bu yuzden. Bide jillian yapmani tavsiye etmem evet vucudun sIkilasiyor ama kilo veremiyorsun kas artisi yuzunden ve sporu biraktiginda tekrar eski haline gelirsin bence en iyi spor yuruyus .yuruyus ile kilo verilir ve diger sporlar gibi ani bir kas yapmaz umarim yardimci olmusumdur
hayir belki de yanlis besleniyordum bilmiyorum ama bi vejetaryan olarak meyve sebzeyle ne kadar yanlis beslenebilirim degil mi? Dukana basladim sporu biraktim ve suanda atak evresi olan 4 gun ile 1.5 kilo verdim benim icin buyuk basari ..sporu kilo verdikten sonra yapmayi dusunuyorumPeki daha sonra nasil duzeldi o durumun?
Sabah
1 yk yulaf kepegi sut yumurta beyazi ile krep
2 3 dilim light beyaz peynir
300 gr ev yogurdum
ara
1 kutu light meyveli yogurt
Yarim bardak yagsiz tarcinli sut
aksam
Bol limonlu light ton baligi (80 gr )
kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, 1 lokma peynir, 2 zeytin, salata
kilo bildirimi
gecen hafta:60.00
güncel:60.5
demekki neymis ben azicik dikkat etmesem arti cikiyormusum :) gerci tuvalete de girmedim. diyete basladigimdan beri ilk kez arti cikiyorum :) üzülmüyorum 2 gün dikkat etsem düzelecek bir sey cünnküüüü
Gecen hafta 58.7
guncel 56.7
fark -2.00
yarin tatile cikiyorum kizlar cok zorladim ama 55 olamadim
Masallah alosumm nasil guzel vermissin tebrik ederimmToplamda 1.5 ayda 8.5 kg verdim
Duzelecek birsey tabiki kuzucum dun aksamki yediklerinin de etkisi olabilir ya da dedigin gibi tuvalet olayi da , cizgini bozdugunu dusunmuyorum belki de vucut duraklamadadir o yuzden durmak yok yola devam birtanem sen icimizdeki en azimli ve istikrarli olansin +500 ne ki heheeeyt beekilo bildirimi
gecen hafta:60.00
güncel:60.5
demekki neymis ben azicik dikkat etmesem arti cikiyormusum :) gerci tuvalete de girmedim. diyete basladigimdan beri ilk kez arti cikiyorum :) üzülmüyorum 2 gün dikkat etsem düzelecek bir sey cünnküüüü
Tebrik ederimm :)kilo bildirimim:
başlangıc: 74.800
simdi: 72.800 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?