- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
tuvalete girdikten sonra tekrar tartildim vee sonuc 60.00 :) tamamen tuvaletmis mesele :) bu haftaki kilo koruma olayini basariyla gerceklestirmis oldum yani :) bugun yigenimin dogum gününü kutluycaz 5 yasinda. pasta yiycem :) oh sefam olsunDuzelecek birsey tabiki kuzucum dun aksamki yediklerinin de etkisi olabilir ya da dedigin gibi tuvalet olayi da , cizgini bozdugunu dusunmuyorum belki de vucut duraklamadadir o yuzden durmak yok yola devam birtanem sen icimizdeki en azimli ve istikrarli olansin +500 ne ki heheeeyt bee
kahvalti(08:05) 200 gr yogurdun icine( 100 gr yesil üzüm, 1 kayisi, 1 kücük armutun yarisi ve 1 kasik yulaf ezmesi)
kızlar ben geldim ramazanda ucunu kaçırmamak için en iyisi yanınızda olmak yanınızda güvendeyim sanırım
ne zamandır giremiyodum zaten şehir dışına gidip geldim dersler başladı baya yogunum yani ama geldim :)
sahur (02.20)
1 bardak soğuk süt
1 dilim peynir
3 lokma ekmek
15 kiraz
2 dilim karpuz
1 bardak çay
ramazanın bereketi işte kuzum :)hosgeldin kuzuumm :) tabikisi güvendesiin, ben gecen hafta izin vermistim kendime simdi ramazanin da gelmesiyle her sey yola girecek :) hatta hedefimi 55 e cekerim belkim
sahur(02:00) 3 parca karpuz, 2 parca kavun, yarim seftali, 10 kiraz ve 2 kayisi.
bende artık buradayım ramazan için tavsiyeniz varmı yarın iftar menümi yaziim bende
ben çok mu yiyorum kuzum yasahur(01:55) 4 parca karpuz, 3 parca kavun, 2 kayisi, 5 kiraz , yarim seftali
yediklerime yorum yapmayınca dedim heralde çok yiyorum kankayoo o nerden cikti kiiz
selam kızlar ben geldim bir kaç günlük aradan son sonra e tabi diyet bozuldu. ilk 2 gün yemedim pek ama son 2 gün bayağı yedim hatta sahurda 2 tabak salçalı yağlı makarna yedim evde başka hiç bir şey yoktu. ama bugünden itibaren diyetime devam etmiyorum baştan alıyorum pazartesiye kadar da tartılmayacağım . iftarda azcık makarna kaldı onu yerim içine domates salatalık doğrarım yanına da ayran. sonra acıkırsam yağsız salata yerim. sahurdada 2 haşlama yumurta ayran ve domates salatalık yerim.
yediklerime yorum yapmayınca dedim heralde çok yiyorum kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?