66 günde 11.4 kg gitti bile :)

tuvalete girdikten sonra tekrar tartildim vee sonuc 60.00 :) tamamen tuvaletmis mesele :) bu haftaki kilo koruma olayini basariyla gerceklestirmis oldum yani :) bugun yigenimin dogum gününü kutluycaz 5 yasinda. pasta yiycem :) oh sefam olsun

kahvalti(08:05) 200 gr yogurdun icine( 100 gr yesil üzüm, 1 kayisi, 1 kücük armutun yarisi ve 1 kasik yulaf ezmesi)

aksam(18:00) 1 porsiyon tel kadayif (dondurmali) (ablam uzun zamandir ilk kez istanbula geliyor ve yemek istedi :) aksam yemegi yerine saydim bende.
saat(22:00) gibi düsünüyorum 1 diliml cikolatali yas pasta yerim (yigenimin dogum günü 5 yasinda bebisim :) )

Son düzenleme:
1 haftadır giremedim eşimin ailesine gittik dolayısıyla diyetime uyabildim az çok ama bitki çaylarımı hatta doğru dürüst suyumu bile içemedim. Bu gelin niye 2 de bir wc ye gidiyor demesinler değil mi:)))
Sonuç olarak;
Geçen hafta: 73.300
Güncel: 73.200
Fark: - 100 gr cık hiç yoktan iyidir.

sahur(02:00) 3 parca karpuz, 2 parca kavun, yarim seftali, 10 kiraz ve 2 kayisi.
(dün yigenimin dogum gününü kutladigimiz icin sahuru meyveyle gecistirdim :) )

kızlar ben geldim ramazanda ucunu kaçırmamak için en iyisi yanınızda olmak yanınızda güvendeyim sanırım
ne zamandır giremiyodum zaten şehir dışına gidip geldim dersler başladı baya yogunum yani ama geldim :)
sahur (02.20)
1 bardak soğuk süt
1 dilim peynir
3 lokma ekmek
15 kiraz
2 dilim karpuz
1 bardak çay

hosgeldin kuzuumm :) tabikisi güvendesiin, ben gecen hafta izin vermistim kendime simdi ramazanin da gelmesiyle her sey yola girecek :) hatta hedefimi 55 e cekerim belkim

iftar 20.25
2 kepçe çorba
3 kaşık etli sebze yemeği
1 küçük bardak limonata
2 küçük dilim karpuz

23.25
2 dilim güllü güllaç
vee bolcaaaa su

Sahur 02.102 küçük dilim peynir2 lokma kepekli ekmek12 tane kiraz 2 küçük domatesçeyrek dilim piliç burger1 fincan bitki cayi1 fincan normal cayCagla ablaciimmm hosgeldin

selam kızlar ben geldim bir kaç günlük aradan son sonra e tabi diyet bozuldu. ilk 2 gün yemedim pek ama son 2 gün bayağı yedim hatta sahurda 2 tabak salçalı yağlı makarna yedim evde başka hiç bir şey yoktu. ama bugünden itibaren diyetime devam etmiyorum baştan alıyorum pazartesiye kadar da tartılmayacağım . iftarda azcık makarna kaldı onu yerim içine domates salatalık doğrarım yanına da ayran. sonra acıkırsam yağsız salata yerim. sahurdada 2 haşlama yumurta ayran ve domates salatalık yerim.

hoşgeldin bak bende geldim dayanamadım hasretinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…