66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Feylesof cok guldum dedigine cok hossun ya 100grda diyette olmamana ragmen iyi bence :)
Hosgeldin dilviiin iyi yapmissin bencedee :)
bende artık buradayım ramazan için tavsiyeniz varmı yarın iftar menümi yaziim bende
Hosgeldin Caglaciim ay herkes gelmis cok mutlu oldum topici boyle canli gorunce
Hosgeldiinn gulumm :) Bol karbonhidrat yuklemissin kendine neyse bundan sonra dikkat edersin canim benim :)

he valla aldım karbonhidratı napim. düğünü falan da atlattım artık önümdeki günlere bakacağım. pazartesiye kadar tartılmayayım ki toplayayım biraz. günler de çok uzun kızlar yaa. şuan açlığım yok ama çok halsizim

Yorum yaptilar mi kilo vermissin diyee :) evet canim ya gunler hakkaten uzun Allah kolaylik versin
hoş buldum canım :)

hoşbuldum sende mi burdaydın canım sende hoşgeldim :)
ne güzel eskisi gibi grubumuz toplandu yine :)
Evet evet canim bende 1 1.5 aydir buralardayim iyi motivasyon oluyor :)

Yorum yaptilar mi kilo vermissin diyee :) evet canim ya gunler hakkaten uzun Allah kolaylik versin

Evet evet canim bende 1 1.5 aydir buralardayim iyi motivasyon oluyor :)

annem demişti zayıfladın diye . ve nişanlım dedi zayıflamışsın dedi.çok da zayıflama dedi ben öyle sevmem ele avuca gelecek şekilde ol dedi

kızlar bişey sorcam meyveli soda ve turşu kilo aldırır mı? hani mesela günde bir meyveli soda ya da yarım kase(ufak kase) tuşu
Meyveli soda tek basina aldirmaz 78 kalori mi ne ama gunluk alman gereken kalori miktarini asarsan aldirir tursunun kalorisi hemen hemen yok ama vucutta fec8 odem yapar ve tartida artik cikarsin
annem demişti zayıfladın diye . ve nişanlım dedi zayıflamışsın dedi.çok da zayıflama dedi ben öyle sevmem ele avuca gelecek şekilde ol dedi
Ooh cok iyi farkedilmeye baslandiysa :) gelinligine zayif gir de sonra yine alirsin evlilik aldiriyormus cunku

sahur(01:55) 4 parca karpuz, 3 parca kavun, 2 kayisi, 5 kiraz , yarim seftali

iftara Iran konsolosluguna davetliydim,
yarim kase Iran üsülü sebze corbasi, 150 gr yogurt, 50 gr kadar izgara köfte, 2 adet ceviz, 2 hurma
(bugun böyle oldu mecburen, safranli pilav ve atistirmalik tabaklar vardi ama ben onlardan yemedim zaten tikadi beni bu yediklerim)

kızlar bişey sorcam meyveli soda ve turşu kilo aldırır mı? hani mesela günde bir meyveli soda ya da yarım kase(ufak kase) tuşu

bana kalirsa aldirir, kalorileri düsük olabilir ancak o sodanin icinde meyve yok sonucta :) tursuya gelince evet ödem yapiyor hem de gereksiz yere tuz depolamis oluyoruz vucuda. elbette ye ama her gün yemen taraftari degilim :)

uzun zamandir ilk defa seni böyle morel dolu görüyorum masallah masallah :)

Slm kizlar tatildeyim ama cok ruzgarli denize girmenin imkani yok hos olsada regl oldum bendeki şansa bakin cok kacirmadim ama yarindan itibaren diyet moduna tekrar gircem yoksa verdigmi zevkini alamadigim tatilde geri almak istemiyorum

uzun zamandir ilk defa seni böyle morel dolu görüyorum masallah masallah :)

Slm kizlar tatildeyim ama cok ruzgarli denize girmenin imkani yok hos olsada regl oldum bendeki şansa bakin cok kacirmadim ama yarindan itibaren diyet moduna tekrar gircem yoksa verdigmi zevkini alamadigim tatilde geri almak ıstemiyorum

Slm kizlar tatildeyim ama cok ruzgarli denize girmenin imkani yok hos olsada regl oldum bendeki şansa bakin cok kacirmadim ama yarindan itibaren diyet moduna tekrar gircem yoksa verdigmi zevkini alamadigim tatilde geri almak istemiyorum
Alosummm bol bol eglen benim yerime dee bol bolda yuz normal yesende yuzmek feci derecede kalori yaktiriyor verirsin yinedee iyi tatiller :)
kizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
Goremedim canim ya acilmadi bana

kizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)

canım bayağı zayıflamışsın ama sende ben gibisin bacakların ve kolların var.ben hiç sevmiyorum kollarımın kalınlığını özellikle o omuz bölgemin kalınlığını

sahurda :2 haşlama yumurta,2 domates 1 salatalıktan yağsız salata ve 100 gr kadar ayran . toplam 297 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…