- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
hoşgeldin bak bende geldim dayanamadım hasretinize
Feylesof cok guldum dedigine cok hossun ya1 haftadır giremedim eşimin ailesine gittik dolayısıyla diyetime uyabildim az çok ama bitki çaylarımı hatta doğru dürüst suyumu bile içemedim. Bu gelin niye 2 de bir wc ye gidiyor demesinler değil mi:)))
Sonuç olarak;
Geçen hafta: 73.300
Güncel: 73.200
Fark: - 100 grcık hiç yoktan iyidir.
Hosgeldin dilviiin iyi yapmissin bencedee :)kızlar ben geldim ramazanda ucunu kaçırmamak için en iyisi yanınızda olmak yanınızda güvendeyim sanırım
ne zamandır giremiyodum zaten şehir dışına gidip geldim dersler başladı baya yogunum yani ama geldim :)
sahur (02.20)
1 bardak soğuk süt
1 dilim peynir
3 lokma ekmek
15 kiraz
2 dilim karpuz
1 bardak çay
Hosgeldin Caglaciim ay herkes gelmis cok mutlu oldum topici boyle canli goruncebende artık buradayım ramazan için tavsiyeniz varmı yarın iftar menümi yaziim bende
Hosgeldiinn gulumm :) Bol karbonhidrat yuklemissin kendine neyse bundan sonra dikkat edersin canim benim :)selam kızlar ben geldim bir kaç günlük aradan son sonra e tabi diyet bozuldu. ilk 2 gün yemedim pek ama son 2 gün bayağı yedim hatta sahurda 2 tabak salçalı yağlı makarna yedim evde başka hiç bir şey yoktu. ama bugünden itibaren diyetime devam etmiyorum baştan alıyorum pazartesiye kadar da tartılmayacağım . iftarda azcık makarna kaldı onu yerim içine domates salatalık doğrarım yanına da ayran. sonra acıkırsam yağsız salata yerim. sahurdada 2 haşlama yumurta ayran ve domates salatalık yerim.
Feylesof cok guldum dedigine cok hossun ya100grda diyette olmamana ragmen iyi bence :)
Hosgeldin dilviiin iyi yapmissin bencedee :)
Hosgeldin Caglaciim ay herkes gelmis cok mutlu oldum topici boyle canli gorunce
Hosgeldiinn gulumm :) Bol karbonhidrat yuklemissin kendine neyse bundan sonra dikkat edersin canim benim :)
niye kiii ?yok kiiz ben yorum yapmiyorum artik yediklerine
hoş buldum canım :)hoş geldin canım sende
Hosgeldin dilviiin iyi yapmissin bencedee :)
Yorum yaptilar mi kilo vermissin diyee :) evet canim ya gunler hakkaten uzun Allah kolaylik versinhe valla aldım karbonhidratı napim. düğünü falan da atlattım artık önümdeki günlere bakacağım. pazartesiye kadar tartılmayayım ki toplayayım biraz. günler de çok uzun kızlar yaa. şuan açlığım yok ama çok halsizim
Evet evet canim bende 1 1.5 aydir buralardayim iyi motivasyon oluyor :)hoş buldum canım :)
hoşbuldum sende mi burdaydın canım sende hoşgeldim :)
ne güzel eskisi gibi grubumuz toplandu yine :)
Yorum yaptilar mi kilo vermissin diyee :) evet canim ya gunler hakkaten uzun Allah kolaylik versin
Evet evet canim bende 1 1.5 aydir buralardayim iyi motivasyon oluyor :)
Meyveli soda tek basina aldirmaz 78 kalori mi ne ama gunluk alman gereken kalori miktarini asarsan aldirir tursunun kalorisi hemen hemen yok ama vucutta fec8 odem yapar ve tartida artik cikarsinkızlar bişey sorcam meyveli soda ve turşu kilo aldırır mı? hani mesela günde bir meyveli soda ya da yarım kase(ufak kase) tuşu
Ooh cok iyi farkedilmeye baslandiysa :) gelinligine zayif gir de sonra yine alirsin evlilik aldiriyormus cunkuannem demişti zayıfladın diye . ve nişanlım dedi zayıflamışsın dedi.çok da zayıflama dedi ben öyle sevmem ele avuca gelecek şekilde ol dedi
sahur(01:55) 4 parca karpuz, 3 parca kavun, 2 kayisi, 5 kiraz , yarim seftali
niye kiii ?
düzene girdim mi
kızlar bişey sorcam meyveli soda ve turşu kilo aldırır mı? hani mesela günde bir meyveli soda ya da yarım kase(ufak kase) tuşu
annem demişti zayıfladın diye . ve nişanlım dedi zayıflamışsın dedi.çok da zayıflama dedi ben öyle sevmem ele avuca gelecek şekilde ol dedi
uzun zamandir ilk defa seni böyle morel dolu görüyorum masallah masallah :)
uzun zamandir ilk defa seni böyle morel dolu görüyorum masallah masallah :)
Slm kizlar tatildeyim ama cok ruzgarli denize girmenin imkani yok hos olsada regl oldum bendeki şansa bakin cok kacirmadim ama yarindan itibaren diyet moduna tekrar gircem yoksa verdigmi zevkini alamadigim tatilde geri almak istemiyorum
Alosummm bol bol eglen benim yerime deeSlm kizlar tatildeyim ama cok ruzgarli denize girmenin imkani yok hos olsada regl oldum bendeki şansa bakin cok kacirmadim ama yarindan itibaren diyet moduna tekrar gircem yoksa verdigmi zevkini alamadigim tatilde geri almak istemiyorum
Goremedim canim ya acilmadi banakizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
bide tanıdık olunca yabancılıkta çekmiyoruzEvet evet canim bende 1 1.5 aydir buralardayim iyi motivasyon oluyor :)
bele ne kız uyku sersemi anlayamadım yatamıyorum yarın erkenden dersim varbeleekiiz annemle ablam 2 3 kilo al ölcen diyolar
harbiden baya kilo vermişsin kız aman maşallahkizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
kizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?