- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
canım bayağı zayıflamışsın ama sende ben gibisin bacakların ve kolların var.ben hiç sevmiyorum kollarımın kalınlığını özellikle o omuz bölgemin kalınlığını
sahurda :2 haşlama yumurta,2 domates 1 salatalıktan yağsız salata ve 100 gr kadar ayran . toplam 297 kalori
kizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
tebrike ederimm. 74 kiloluk halinizin de resmini çekip atsanız bence süper olur bizim için motivasyon olur yani :)
kizlaarr bugun cekilmis bir fotom :)
Bende göremiyorum niye ki acaba.
pcyi açtım ki bakayım merak ettimçok güzel olmuşsun canım maşallah hiç göstermiyosun kilonu da yalnıııızz siyahlara bürünme artık rengarenk giyinn çok yakışıır
iftar yarim kabak sote(yogurtlu), 5 tane biber sote (domates soslu), 1 corba kasigi bamya, 2 catal teretor tursu :)sahur yok. ben kaldirmayinca kimse kalkmamis haliyle bende uyuyup kalmisim :)
eveeeeeeeeetttKızlar,bana çoğu kişinin yedikleri az geliyor.size de başkalarının yedikleri az mı geliyor acaba :44:
eveeeeeeeeettt
hemşom bende çok yiyorum yaavalla bana yedikleriniz çok az geliyor kendi yediğimi çok görüyorum
aneeaam aylar sonra baloncugumdan beklenmeyecek seyaz önce 2 tane minik eti cin , 3 tane minik kremali burcak, 10 tane pizza kraker :) ve 2 tane magnum mini yedim yemekten sonrabenden beklenmeyecek bi durum ama napiyim pazartesiye kadar ne varsa yiycem. pazartesi memlekette olucam ve spora basliycam o zamana kadar herseyi yiycem bakalim nolcak :) toplamda yediklerim 900 kalori oldu ama :) yine de almam gerekenin altinda kaldim :/ sahurda yemedim diye rahatim aslinda biraz.
Dilviin senin okulun meslek lisesi falan mi niye hic bitmiyoo :44:kızlar dün giremedim akşama kadar dersim vardı bütün gün atölyede olunca eve iftarda geldim bir baş ağrısı aldı beni sormayın hiç mola vermden çalıştık oruç oruç sabahın 8 bucugunda
neyse menümü begeninize sunayım
iftar 20.23
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık salata ve 15 dakika ara veriyorum ben her gün bizimkilerede kalkın namaz kılıp yiyin diyorumgerçekten çok faydası oluyo kızlar
aradan sonra 6 yaprak sarma 1 tane küçüçük biber dolması
1 bardak limonata ve tonlarca su
saat 21.30' da tavuk gögsü tatlısı
sahur 02.11
4 küçük dilim kaşar
4 küçük dilim peyaz peynir yagsız
biraz dardanel ton
1 avvuç kadarda tavuk gögsü tatlısı
Eveeet bana da oyle geliyorKızlar,bana çoğu kişinin yedikleri az geliyor.size de başkalarının yedikleri az mı geliyor acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?