66 günde 11.4 kg gitti bile :)

resimde öyle cikmis kuzum aslinda kollarim aksine cok ince. bacaklarim da normal diyorlar ama tabi bana kalin geliyor

pcyi açtım ki bakayım merak ettim çok güzel olmuşsun canım maşallah hiç göstermiyosun kilonu da yalnıııızz siyahlara bürünme artık rengarenk giyinn çok yakışıır

dolu dolu bi tabak menemen . 1 büyük kase yağsız salata bir bardak ayran ve 2 dilim light peynir. çok oldu sanki biraz.

ceviz de yerim kahve de içerim galiba.

az önce 2 tane minik eti cin , 3 tane minik kremali burcak, 10 tane pizza kraker :) ve 2 tane magnum mini yedim yemekten sonra benden beklenmeyecek bi durum ama napiyim pazartesiye kadar ne varsa yiycem. pazartesi memlekette olucam ve spora basliycam o zamana kadar herseyi yiycem bakalim nolcak :) toplamda yediklerim 900 kalori oldu ama :) yine de almam gerekenin altinda kaldim :/ sahurda yemedim diye rahatim aslinda biraz.

Son düzenleme:
sahur(03:20) yarim dilim yumurtali kizarmis tam bugday ekmegi, 10 yesil üzüm, 1 erik, 2 kiraz, 3 parca kavun, yarim seftali, ceyrek armut :)

kızlar dün giremedim akşama kadar dersim vardı bütün gün atölyede olunca eve iftarda geldim bir baş ağrısı aldı beni sormayın hiç mola vermden çalıştık oruç oruç sabahın 8 bucugunda
neyse menümü begeninize sunayım
iftar 20.23
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık salata ve 15 dakika ara veriyorum ben her gün bizimkilerede kalkın namaz kılıp yiyin diyorum gerçekten çok faydası oluyo kızlar
aradan sonra 6 yaprak sarma 1 tane küçüçük biber dolması
1 bardak limonata ve tonlarca su

saat 21.30' da tavuk gögsü tatlısı

sahur 02.11
4 küçük dilim kaşar
4 küçük dilim peyaz peynir yagsız
biraz dardanel ton
1 avvuç kadarda tavuk gögsü tatlısı

aneeaam aylar sonra baloncugumdan beklenmeyecek sey ama hakkini vermek gerek o kadar kilodan sonra helal olsun
Dilviin senin okulun meslek lisesi falan mi niye hic bitmiyoo :44:
Kızlar,bana çoğu kişinin yedikleri az geliyor.size de başkalarının yedikleri az mı geliyor acaba :44:
Eveeet bana da oyle geliyor

Son düzenleme:
Reglimin 2. Gunu ve tatli canavari buse is basinda hiiiic usenmedim o kadar yol yuruyup tatlandirici aldim geldim eve yulaf kepekli kek yaptim minik cupcake kaliplarina koydum miniminnacik oldu
Bugunku menum
sabah
1 dilim light peynir
dometes salatalik

Ara
3 adet minik kek
Aksam
5 adet kofte (izgara)
domates ve kozlenmis biber
Belki 1 cay bardagida sut icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…