- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
aneeaam aylar sonra baloncugumdan beklenmeyecek seyama hakkini vermek gerek o kadar kilodan sonra helal olsun
iftar: 3 corba kasigi tavuklu pilav (türkmen pilavi), 2 kasik patates püresi, 5 tane inegöl köftesahur(03:20) yarim dilim yumurtali kizarmis tam bugday ekmegi, 10 yesil üzüm, 1 erik, 2 kiraz, 3 parca kavun, yarim seftali, ceyrek armut :)
iftar: 3 corba kasigi tavuklu pilav (türkmen pilavi), 2 kasik patates püresi, 5 tane inegöl köfte
iftar: 3 corba kasigi tavuklu pilav (türkmen pilavi), 2 kasik patates püresi, 5 tane inegöl köfte
Afiyet olsun hem diyet arasi boyle yapmak metabolizmayi sasirttigi icin kilo vrrimini hizlandiriyormuspazartesiye kadar böyle kuzum :) memlekete döneyim eski baloncuk gelecek ama simdi ablam misafir geldigi icin yemeyelim diyemiyorum :) bugun dondurma yiyceeeem bissürü
Baloncugum degisik degisik pilavlar aslen nerelisiniz turkmenlik falan var mi :)iftar: 3 corba kasigi tavuklu pilav (türkmen pilavi), 2 kasik patates püresi, 5 tane inegöl köfte
Gecmis olsun alosuumm lutfen emegine aci ve ye ama cok abartma lutfennBen cozuttum yem eyi 2 gundur toparlanmam lazim yuzemiyorum regl oldum hos olmasamda bacaklarima gelen suda bile bogulacaktim dustum suyun uzerinde durma ozurluyum kizlar benim koca gulmekten öldü rezil oldum amele gibi yandim yatamiyorum cok aciyooo
Ayyy karadut ve limon benim askimdir canimdiir afiyet olsun canim da cektii22:30 4 top dondurma (karadut-limon-vanilya)
canım şimdi kursa yazıldım 3 aylık hanımlar lokaline sınavlarım başlamadan biraz hayalimdeki şeyleri yapmayı istiyorum stilistlik modelistliğe yazıldım haftada 2 günDilviin senin okulun meslek lisesi falan mi niye hic bitmiyoo :44:
Afiyet olsun hem diyet arasi boyle yapmak metabolizmayi sasirttigi icin kilo vrrimini hizlandiriyormus
Baloncugum degisik degisik pilavlar aslen nerelisiniz turkmenlik falan var mi :)
sahur(03:00) 1 cay bardagi süt, 100 gr üzüm, 3 kiraz, 1 adet seftali ve 3 erik :)
Waowcok guzel yeni yeni hobiler edinip istediklerini yapman ben anca ders calistim hic gitmedim boyle kurslara kismet tabii bol bol eglen dersler baslayana kadarcanım şimdi kursa yazıldım 3 aylık hanımlar lokaline sınavlarım başlamadan biraz hayalimdeki şeyleri yapmayı istiyorum stilistlik modelistliğe yazıldım haftada 2 gün
ayrı yeten şunu diyeyim benim hiç tatilim yok öğretmenim babam olunca
iftar 20.22
6 kaşık çorba
2 kaşık şehriyeli pilav
1 kaşık erişte salatası
1 büyük bardak limonata
1 küçük bardak pulpy portakal suyu
daha yeni 2 kaşık tatlı yedim
2 gun gorunce oyle sandim tatlim bende ilginc yemekler degisik oluyor ya hic cesaretim yok benim :)valla amacim kilo vermek degildi
yok kuzum türkmen degiliz :) gecen iran konsoloslugundaydim ondan, dünde enistem yapti sagolsun :) o bilir öyle enteresan yemekleri
Sagsalim var canim hayirli yolculuklarkizlar bugun memlekete dönüyorum, aksam 23 te otobüse binicem :)
iftarimi simdiden yazicam tahmini olarak, 1 adet kabak, 1 adet kuru patlican dolmasi, 1 bardak ev yapimi limonata, 1 dilim güllac ve 2 top dondurma. :)
Telefondan girdigim icin hic ifade olmuyor bende de aliskanlik konusurken hep koyarim rastgele sayi salliyorum sonra bakiyorum yaziya uygun degilse tekrar duzenliyorum o yuzden genelde yazilarim tekrar duzenlenmis oluyor arada gozumden kacip yanlis ifadeler koyarsam affola
Feylesof gulum alosumm cagla ve diger arkadaslarimiz girmiyor mu artik yada ramazandan dolayi biraktilar mi gerci alosum tatilde ama peki diger kizlar nerdeee
menume gelecek olursak
sabah
2 yumurtali peynirli omlet
2 adet krep
ara
Miniminnacik 3 adet tatlandiriciyla yaptigim dukan kek
150 gr meyveli yogurt
aksam
bolca tavuk gogsu
1 bardak light kola
gel canımcım yardım et koca koca kağıtlara çizim çiziyoruzWaowcok guzel yeni yeni hobiler edinip istediklerini yapman ben anca ders calistim hic gitmedim boyle kurslara kismet tabii bol bol eglen dersler baslayana kadar
Ne resmi pekiiigel canımcım yardım et koca koca kağıtlara çizim çiziyoruz
resim değil canım kalıpNe resmi pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?