66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kızlar bişey sorcam siz sabah açken ve kıyafetsiz mi tartılıyosunuz? tokken ve üzerimde kıyafet varken 1 kilo fazla çıkıyorum yani sabah daha az çıkıyorum da diyebiliriz. hangisini baz almalıyım sizce?

35665_685939818089279_1113083113_n.jpg (16.9 KB (Kilobyte))

şu acımasızlığa bakın kızlar

Eklentiler

• $35665_685939818089279_1113083113_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Merhaba canım açıkçası benim girmememin bir kaç sebebi var.
1-Çok sık yazamıyorum ama yazdığımda da senden başka pek dönüt aldığım olmuyor.
2-Ben oruç tutmuyorum topik doğal olarak Ramazan menülerine geçti yediklerimi yazıp kızların canını istetmiyim:)))
3-Diyete devam ama sonuç sıfır 100 gr ileri 100 gr geri canım çok sıkılıyor bu duruma.Listeyle şokla diyet yapamıyorum oldum olası.
Çok yazdım ama bir de sorayım bende tlfla giriyorum yüz ifadelerini yapabiliyor muyuz anlayamadım yazdıklarından:)))
Haaaa bir de yazmıyorum ama hep takipteyim.

35665_685939818089279_1113083113_n.jpg (16.9 KB (Kilobyte))

şu acımasızlığa bakın kızlar
hepimize lazım olan bi alet buuuu kuzu
canım merhaba öncelikle :)
bazı mazeretlerden oruç tutmuyo olabilirsin bu doğal bişey
bizim öyle pek canımız çekmez bizden kopma sende yaz sıkıntı olmaz
diyetisyene gittin mi peki 100 gram bi ileri bir geri demişsin

Sağol canım desteğine diyetisyene gitmedim çünkü zayıflamaya da ani bir şekilde karar verdim ve ikibuçuk ayda 10 kilo verdim kalori hesabıyla son 1,5 ayda ise sadece 2 kilo. başlarda dizginlediğim iştahım yaz tatiliyle birlikte geri geldi.Daha sıkı tutmalıyım galiba.

sahur(03:00) 1 adet peynirli kol böregi(yani ismi o sanirim , sigara böreginin kalini ve biraz daha uzunu ) :)

iftar: kiymali makarna (1 kaseden 2 kasik fazlaydi)
saat 23:15 1 pet bardak kar helvasi (gercek kar ve visne surubundan yapiliyor sadece bizim buralarda meshur :) ) ve 2 tane lokum.

bugun sahurdan itibaren dikkat etmeye tekrar basliycam kizlar ama daha cok yiycem artik cünkü spora basliyorum yarin, haftada 3 gün iftardan önce 1 saat fitness e gidicem haliyle güc almam lazim :) oruc oruc

laf bana geliyor sanirsam yazdiklarima geri cevap verilmiyor derken

memleket nere...........

öncelikle tebrik ederim
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım belki soran olmuştur bi de ben sorayım spor yaptınız mı bana spor yapmak ölüm geliyor

öncelikle tebrik ederim
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım belki soran olmuştur bi de ben sorayım spor yaptınız mı bana spor yapmak ölüm geliyor

eger bana sorduysan cevap vereyim, hem yaptim hem yapmadim :) canim istedigi gün yapdim, istemedi haftalarca yapmadim :) ama hep yürüdüm, yani yürüdüm derken her gün yürüyüse cikmadim ama bir yere gideceksem oraya ya giderken yada gelirken yürüdüm, :)

evet sorum sizeydi teşekkür ederim yanıtınız için :)

Canim benim olsun yine yaz elbet biri doner bazen oluyor oyle kaliyor ama yediklerimizde kacamak yoksa pek yorum yapmiyoruz ama istersen seninkine itinayla yorum yaparim :) bende oruc tutmuyorum pek yazmakta icimden gelmiyor oyle olunca da ama neticede ilerleme kaydetmek icin denetleme hissi icin yazmaliyiz bugunden sonra mazeret istemiyorum yazmani istiyorum canim istersen dukani bi arastir istersen yapilcak tatlisi coregi boregi herseyi var ette seviyorsan cidden cok etkili ayrica 2.5 ayda 10 kilo cok guzel bir rakam bunun icinde tebrik ederim :)
Tamamdir canim sporda cok eglenecegine eminim cok guzel degisiklik oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…