- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.001
canm iftarda çorbanı içip ara ver bi 15 dakika inan onun bile çok faydası oluyo :)Sağol canım desteğine diyetisyene gitmedim çünkü zayıflamaya da ani bir şekilde karar verdim ve ikibuçuk ayda 10 kilo verdim kalori hesabıyla son 1,5 ayda ise sadece 2 kilo. başlarda dizginlediğim iştahım yaz tatiliyle birlikte geri geldi.Daha sıkı tutmalıyım galiba.
Canııım alındın mı sen üzerine o zaman cevaplarını bekliyorum:))))laf bana geliyor sanirsam yazdiklarima geri cevap verilmiyor derken
Canim benim olsun yine yaz elbet biri doner bazen oluyor oyle kaliyor ama yediklerimizde kacamak yoksa pek yorum yapmiyoruz ama istersen seninkine itinayla yorum yaparim :) bende oruc tutmuyorum pek yazmakta icimden gelmiyor oyle olunca da ama neticede ilerleme kaydetmek icin denetleme hissi icin yazmaliyiz bugunden sonra mazeret istemiyorum yazmani istiyorumcanim istersen dukani bi arastir istersen yapilcak tatlisi coregi boregi herseyi var ette seviyorsan cidden cok etkili ayrica 2.5 ayda 10 kilo cok guzel bir rakam bunun icinde tebrik ederim :)
Sağol canım dukanı çok okudum ama sağlıksız olduğu yönünde oldu hep birde işi gücü bırakıp yapmak lazım dukanı kışa kadar sonuç alamazsam düşünüyorum ama yapmayı.
Duraklama donemlerinde metabolizma hızlandırıcı çorba ile tekrar ivme verebilirsin canım. ..
Teşekkür ederim Osmanlı bile benim kadar duraklamamıştır.
Canııım alındın mı sen üzerine o zaman cevaplarını bekliyorum:))))
Bu günden itibaren sıkıya geçtim.Sabah 9.00 iki etimek 5 zeytin bir şeftali ve yeşil çay.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.200 dü sanırım
Bu hafta 73.00
Fark:-200
10 gün önce tartılmıştım 62.200 gelmiştim.
şuan kilom 61.200
10 günün 5 gününü diyeti bozarak geçirdim geri kalan 5 günü devam ettim. üstelik regl arifesindeyim . uzun zamandır ilk defa 1 kg verebildim.ama bu bir kiloyu son beş gün verdiğime inanıyorum çünkü ondan önce verebilmem imkansızdı bozmuştum diyeti. demekki oruç mu işe yarıyor ne
10 gün önce tartılmıştım 62.200 gelmiştim.
şuan kilom 61.200
10 günün 5 gününü diyeti bozarak geçirdim geri kalan 5 günü devam ettim. üstelik regl arifesindeyim . uzun zamandır ilk defa 1 kg verebildim.ama bu bir kiloyu son beş gün verdiğime inanıyorum çünkü ondan önce verebilmem imkansızdı bozmuştum diyeti. demekki oruç mu işe yarıyor ne
Bu arada 5 gündür ballı sirkeli ılık suya da başladım tekrar sadece sabahları içiyorum.Bence çok etkisi var bu haftaki kaçamaklarımı düşündüğümde.Bu 200 gr onun hayrınadır yani.
o zaman sana bi sir veriyim, ben cok yiyince daha cok kilo veriyorum
Bak işte buna inanmaaaaam:)) Ne de olsa nerdeyse 1 aydır takip ediyorum seni sabah bir kase akşam bir kase arada bir iki magnum:Sonuç haftada 1 kilo beni kandıramazsıııın:))
kuzum o benim cok yiyen halimyani magnumlar olunca ck oluyor
Hıııııım tamam o zaman bende çok iyi vermişim o zaman bu hafta sabah öğlen akşam diyete uygun yemekler iftardan sonra bir dilim güllaç iki top dondurmayla nasıl bir performans bekliyorsam bende.Aklıma şaşayım:)))))1
hayir canim artik daha saglikli besleniyorsun :) o yüzden öyle. bak ne de güzel gidiyor kilolarin
yok kuzum ya ben ramazana bağlıyorum. sğlıklı da yemedim o 5 gün hamburger kızartma unlu tatlılar almışımdır da hatta . aldığımı da hissettim ama son beş gün ramazanla beraber toparladım hatta daha fazla da vermişimdir.dün gece 2 tane dondurma yedim. bi tanesi 261 kaloriydi üstelik başka şeyler de yedim. ben bugün bu kadarını beklemiyordum şahsen. hem reglim de başladı sayılır az birşey
biz niye görmedik o yediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?