66 günde 11.4 kg gitti bile :)

canm iftarda çorbanı içip ara ver bi 15 dakika inan onun bile çok faydası oluyo :)

iftar
6 kaşık çorba
6 kaşık sebze yemeği
6 yaprak sarma etsiz
2 turşu (kornişon)
1 bardak kola
yarım bardak acı şşalgam

23.00
1 külah maraş dondurma
yürüyüştede 1 kilah limonlu donrdurma (hiç hesapta yoktu )
2 dilim kazandibi

sahur
1 dilim kazandibi küçük
2 kaşık ton balığı zeytinyaglı
2 dilim peynir
domates, salatalık
1 lokma ekmek

sahur(03:45) 150 gr yogurdun icine 2 cilek, 1 kayisi, 1 erik dogradim ve 2 tatli kasigi yulaf kepegi koydum. 3 parca karpuz ve 2 lokma ezine peynir.

kizlar evimde tarti yok malesef, o yüzden tartilamiyorum. ama kilo bildirimlerinizi takip edicem yinede. gidip baska yerde de tartilmak istemiyorum acikcasi cünkü sporla skilasma olayina girmek istiyorum artik o yüzden bayramda istanbula dönünce tartilicam :)

laf bana geliyor sanirsam yazdiklarima geri cevap verilmiyor derken
Canııım alındın mı sen üzerine o zaman cevaplarını bekliyorum:))))

Son düzenleme:
Bu günden itibaren sıkıya geçtim.Sabah 9.00 iki etimek 5 zeytin bir şeftali ve yeşil çay.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.200 dü sanırım
Bu hafta 73.00
Fark:-200

10 gün önce tartılmıştım 62.200 gelmiştim.
şuan kilom 61.200

10 günün 5 gününü diyeti bozarak geçirdim geri kalan 5 günü devam ettim. üstelik regl arifesindeyim . uzun zamandır ilk defa 1 kg verebildim.ama bu bir kiloyu son beş gün verdiğime inanıyorum çünkü ondan önce verebilmem imkansızdı bozmuştum diyeti. demekki oruç mu işe yarıyor ne

Tebrikler canım 10günde 1 kilo gayet iyi bence ideal olanı.

hayir canim artik daha saglikli besleniyorsun :) o yüzden öyle. bak ne de güzel gidiyor kilolarin

Bu arada 5 gündür ballı sirkeli ılık suya da başladım tekrar sadece sabahları içiyorum.Bence çok etkisi var bu haftaki kaçamaklarımı düşündüğümde.Bu 200 gr onun hayrınadır yani.

kuzum o benim cok yiyen halim yani magnumlar olunca ck oluyor

Hıııııım tamam o zaman bende çok iyi vermişim o zaman bu hafta sabah öğlen akşam diyete uygun yemekler iftardan sonra bir dilim güllaç iki top dondurmayla nasıl bir performans bekliyorsam bende.Aklıma şaşayım:)))))1

Son düzenleme:
hayir canim artik daha saglikli besleniyorsun :) o yüzden öyle. bak ne de güzel gidiyor kilolarin

yok kuzum ya ben ramazana bağlıyorum. sğlıklı da yemedim o 5 gün hamburger kızartma unlu tatlılar almışımdır da hatta . aldığımı da hissettim ama son beş gün ramazanla beraber toparladım hatta daha fazla da vermişimdir.dün gece 2 tane dondurma yedim. bi tanesi 261 kaloriydi üstelik başka şeyler de yedim. ben bugün bu kadarını beklemiyordum şahsen. hem reglim de başladı sayılır az birşey

biz niye görmedik o yediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…