- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.081
Canim metabolizman yavas olabilir ama 2 ayda 2 kilo yavas bir metabolizma icinde az .belki de yedigin yiyeceklerdeki kombinin yanlistir aslinda masum sandiklarin oyle degildir tabi bilmiyorum ne kadar diyet konusunda bilgilisin belki de benden daha iyi biliyorsundur ben sadece tahmin etmeye calisiyorum168 boyum ve 69 kiloyum 59 kıloya duşmem lazım spora gıdıyorum düzensiz bır yemek yeme adetim vardı sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım arada dondurma yıyorum tatlı krızlerımde 2 ayda sadece 2 kılo verebıldım 71 den 69 dustum ama çok sıkıldım kılo verememkten moralımde bozuldu . evlenıcem ama kılo veremıyorummm baööööööööööööö nasıl olacak bılmıyorum metabolızmamda çok yavaş yaşım 27 metabolızma yaşım 31
49lar bile yasim icin normal ama iste zayif olmak istiyorum canimAmanın bende 1.55 im ama valla 49 ları düşün(e)miyorum:)))
Öğlen bir kase yoğurda kiraz ceviz ve yulaf kepeği karıştırıp yedim.Ne güzeldi.
Az önce de kepekli peynirli makarna yedim 5 te diş randevum var günü kapatıyorum yemek açısından.
Bizde minyonluk iyi diye geciniyoruz istevoheyy yok kiiz minyon olmak da iyi :)
Hosgeldin canim kilonu korumanda bir basaridir seni aramizda gormek guzelmerhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))
Boyumuza göre ideali 45 herhalde ama benim yaşım için görünmezlik olur:))Dişim çürümüş canım dolgu falan önemli değil yani sağol.Canim metabolizman yavas olabilir ama 2 ayda 2 kilo yavas bir metabolizma icinde az .belki de yedigin yiyeceklerdeki kombinin yanlistir aslinda masum sandiklarin oyle degildir tabi bilmiyorum ne kadar diyet konusunda bilgilisin belki de benden daha iyi biliyorsundur ben sadece tahmin etmeye calisiyorum
49lar bile yasim icin normal ama iste zayif olmak istiyorum canimdisin nasil bi sorun yok degil mi
Bizde minyonluk iyi diye geciniyoruz iste
Hosgeldin canim kilonu korumanda bir basaridir seni aramizda gormek guzel
Verdiğin tarif güllaçlıktan çıkmış gülüm:))Zaafiyet geçirmenden korkuyorum bu ye(me)diklerinle:))sahur (03:45) 3 kayisi, 2 erik, yarim seftali, 4 parca karpuz, avuc ortasindan biraz kücük bi dilim güllac( cevizsiz meyvesiz ve kalinlik olarak normalden ince bir dilim)
hayirli olsun canim :) Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin sana. ben hep buralardayim :) yoksa ipin ucunu kacirip kilo alirim biliyorum
Hayırlı olsun canım hamilelikte de dikkat etmek lazım biliyorsun:))) Evlerden Irak bende gebelik şekeri vardı ve hamileyken diyet yaptım hep şu an düşmeye çalıştığım kilodaydım hamileyken komik ama gerçek:))
Masallah canim benim cok guzel gidiyor
Allah saglikli bir evlat nasip etsin canimbence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)
önerilerinize açığım hanımlar :) kendimi tutuyorum genel olarak ama aslında deli gibi tatlı yemek istiyorum hemde öyle böyle değil şekerli şekerli şerbetli tatlılar
Masaallaahhh Allah boy vermisbende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum
Verdiğin tarif güllaçlıktan çıkmış gülüm:))Zaafiyet geçirmenden korkuyorum bu ye(me)diklerinle:))
amin canım çok sağ ol... ben de buralardayım inşallah bakalım feyz alırım bişeyler :)
evet canım pazartesi şeker ölçümüm var ben de korkuyorum zaten çıkar diye.. çünkü çok hızlı ve önden giderek kilo aldım, her gören sende şeker vardır diyo üzülüyorum
kiiz gülcegim yoktu hiicbiz güllacin üstüne koyuyoruz ceviz ve meyveyi, o esnada da üstüne bisey konmadiydi sahur sahur yapmaya üsendim ondan yanii cok yiyince benim midem agriyor canim ondan yemiyorum aslinda :) bide sicaktan bisey yenmiyorki :)
hosgeldin canim :)
kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldiben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi
Hosgeldin canim kilonu korumanda bir basaridir seni aramizda gormek guzel
tebrik ederim baloncuk.1.69 a 59.7 süper duruyordur eminim..
Ama yediklerinin ölçüsünü tarif edişin çok hoş oluyor
Ben de bugün 1,5 haşlanmıl yumurta 2 etimek 2 ceviz yedim şindiye kadar.Yeşilçay ve adaçayı içtim bi de.
1.68bilmiyorum ki ben kendime halen kilolu geliyorum ama cevremdekiler ailem dahil cok iyi böyle daha ck verirsen ck zayif olcaksin diyolar ama ben 57 falan olmak istiyorum yinede
eminim en çok annen yeter artık diyordur..benimkisi öyle hangi kiloda olursan olayım böyle çok iyisin daha fazla verme der.ama insanı eniyi kendisi bilir..bu gidişle 57 yi görmen çok uzun sürmez..
bende öyle alttan alttan gidiyorum benimde boy kısa kuzumMasaallaahhh Allah boy vermisbende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum
Iyi yapmissin gidecek hepsiii :)hoşbulduk buseiremcim..kiloları vermeye geldim.:)
Dilvinim aslinda hala senin icin umut varbende öyle alttan alttan gidiyorum benimde boy kısa kuzum
iftar
3 kaşık çorba (tabağımı bitiremedim çorbayı sevmedim)
1 küçük avuç kadar kızartmA çeşidi
1 300 ml tabak meyve salatası
23.00
film keyfi yaparken 1 tane limonlu pop kek
3 tane luppo
sahur
300 ml lik tabağım kadar meyve salatası (beyaz üzüm, siyah üzüm, armut, kiraz)
3 ince dilim sucuk
3 bardak çay
Dolguysa tamam canim disten cok cektigim icin ne demek bilirim :) 45 iyi evet benim tartimda 2 kilo eksik tartiyor bende benim tartiyla 43 olmak istiyorum 45 oluyor isteBoyumuza göre ideali 45 herhalde ama benim yaşım için görünmezlik olur:))Dişim çürümüş canım dolgu falan önemli değil yani sağol.
Verdiğin tarif güllaçlıktan çıkmış gülüm:))Zaafiyet geçirmenden korkuyorum bu ye(me)diklerinle:))
pofum gel sende artık katıl bize 5 kilo verelim ramazanda.ben 7 kilo verdim aslında 9 kilo verdim toplamda da ben başlangıç kilomu 68.5 tan başlattım normalde 70 71 den başladım . baloncuğu biliyon zaten çok kilo verdi. hadi gel sende
Dilvinim aslinda hala senin icin umut varvoleybol oyna yukari dogru zipla birseyler yap en azinfan 160 ol sonradan keske yapsaydim diyeceksin cunku
/QUOTE]
canım elimden geldiğince oynuyorum ama pek zamanım oldugu söylenemez avantaj olarak görüyorum boyumu hem minyon tipli hem topuklu ayakkabıyı rahat giyeceğim şikayetçi değilim boyumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?