- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.101
gelddiiim canım geldiimmm hiiçç gelmemm miiii
e hoş geldin........
Sikayet etmiyorsan tamamdir canim kiyafet konusunda zorlaniyorum ben arada mesela uzun elbiseler falan i i bize olmuyorDilvinim aslinda hala senin icin umut varvoleybol oyna yukari dogru zipla birseyler yap en azinfan 160 ol sonradan keske yapsaydim diyeceksin cunku
/QUOTE]
canım elimden geldiğince oynuyorum ama pek zamanım oldugu söylenemez avantaj olarak görüyorum boyumu hem minyon tipli hem topuklu ayakkabıyı rahat giyeceğim şikayetçi değilim boyumdan
Sabah
1 yumurta 1 dilim dukan ekmek 1 kalin dikim peynir 1 lokma dukan kek
ara
sutlu nescafe
100 gr tatlandiricili yogurt
ve birde jole varya onun tozunu 1.5 2 yemek kasigi kadar yedim
aksam
Peynirli tavuk 1 dilim dukan ekmek
1 zero bardak kola ve jalapeno tursu
Portakal kabugu receli yaptim belki yogurtla yerim
1 saat callanetics 10 yas genclesme
Aaah jilliannnkiz dilviiinjillians a basliyorum ben yine spor salonuna gitmem konusunda bi sorun yasadim kaldim yine jillians ablaya ramazan bitene kadar yapicam
Aaah jilliannncok zor ya o 26 dk gecsin diye dua ediyodum yaparken 8. Dakikada olduruyor kadin hepsini yaparsan harika sonuc ama level 1 bile cok agir gelmisti bana :) bende callanetics yapiyorum onu arastir bi tatlim o da iyi
sahur (03:45) 3 kayisi, 2 erik, yarim seftali, 4 parca karpuz, avuc ortasindan biraz kücük bi dilim güllac( cevizsiz meyvesiz ve kalinlik olarak normalden ince bir dilim)
bende ayın 25 inde başlıycam iyi bişeye o zamana kadar bende mi yapsam kikiz dilviiinjillians a basliyorum ben yine spor salonuna gitmem konusunda bi sorun yasadim kaldim yine jillians ablaya ramazan bitene kadar yapicam
sen mi, ben mi güzelim ama sonra alışmıştım o bitiyodu ben hala mekik çekiyodumAaah jilliannncok zor ya o 26 dk gecsin diye dua ediyodum yaparken 8. Dakikada olduruyor kadin hepsini yaparsan harika sonuc ama level 1 bile cok agir gelmisti bana :) bende callanetics yapiyorum onu arastir bi tatlim o da iyi
az önce üsenmedim gittim yaptim, cok terledim cookinsallah emeklerim bosa cikmaz yanlis yazmisim ya level 1/1 tamam ilk günümdü yani
Bu jilian 10 gün mü yapiliyor...
3 level, her level 10 ar gün yapiliyor
Alisana kadar pekiisen mi, ben mi güzelim ama sonra alışmıştım o bitiyodu ben hala mekik çekiyodum
Hayirli olsun tatlim bende dun 2. Callaneticsi yaptim hadi insallah hayirli oluraz önce üsenmedim gittim yaptim, cok terledim cookinsallah emeklerim bosa cikmaz yanlis yazmisim ya level 1/1 tamam ilk günümdü yani
Hayirli olsun tatlim bende dun 2. Callaneticsi yaptim hadi insallah hayirli olur
jiliians yapmiycam ben yaa önceden 23 gün nasil yaptim bilmiyorum bi heves yaptim heralde. cok sicak bizim ev bayginlik geciriyorum onu yaparken, kendime böyle daha eglenceli biseyler bulayim bari. evde bel inceltme ve adim aletleri var onlari yapayim bari ya
Leslie de var canim bak o da iyi ^.^jiliians yapmiycam ben yaa önceden 23 gün nasil yaptim bilmiyorum bi heves yaptim heralde. cok sicak bizim ev bayginlik geciriyorum onu yaparken, kendime böyle daha eglenceli biseyler bulayim bari. evde bel inceltme ve adim aletleri var onlari yapayim bari ya
Hosgeldin canim :) merak etme yeni aldigin kilolari daha kolay verirsin bundan sonra kacamak yapmamaya gayret etBen geldim kizlar benimle birlikte bıri daha geldi kimmi 2 kiloo off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?