66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kiz dilviiin jillians a basliyorum ben yine spor salonuna gitmem konusunda bi sorun yasadim kaldim yine jillians ablaya ramazan bitene kadar yapicam

Son düzenleme:
kiz dilviiin jillians a basliyorum ben yine spor salonuna gitmem konusunda bi sorun yasadim kaldim yine jillians ablaya ramazan bitene kadar yapicam
Aaah jilliannn cok zor ya o 26 dk gecsin diye dua ediyodum yaparken 8. Dakikada olduruyor kadin hepsini yaparsan harika sonuc ama level 1 bile cok agir gelmisti bana :) bende callanetics yapiyorum onu arastir bi tatlim o da iyi

Aaah jilliannn cok zor ya o 26 dk gecsin diye dua ediyodum yaparken 8. Dakikada olduruyor kadin hepsini yaparsan harika sonuc ama level 1 bile cok agir gelmisti bana :) bende callanetics yapiyorum onu arastir bi tatlim o da iyi

canim ben jillian yaptim dhaa önce 3. levele kadar geldim hatta 3. levelden 2 gün yaptim sonra biraktim :)
callanetics var bende ama o pek acmadi beni ya ben tempo seviyorum biraz

sahur (03:45) 3 kayisi, 2 erik, yarim seftali, 4 parca karpuz, avuc ortasindan biraz kücük bi dilim güllac( cevizsiz meyvesiz ve kalinlik olarak normalden ince bir dilim)

iftar yarim kase köfteli patates (ceviz büyüklügündeki patateslerden 3 tane, 2 tane de köfte vardi), 1 dilim güllac (sahurdaki gibi sade) ve 3 parca karpuz

az önce üsenmedim gittim yaptim, cok terledim cook insallah emeklerim bosa cikmaz yanlis yazmisim ya level 1/1 tamam ilk günümdü yani

Son düzenleme:
iftar
1 kepçeden biraz fazla çorba
1 bardak acı şalgam
biraz salata

23.00 film keyfii
4 halley
2 dilim jelibon
şimdi biraz< meyve

sen mi, ben mi güzelim ama sonra alışmıştım o bitiyodu ben hala mekik çekiyodum

kızlar sahurumu 1 saat önce yaptım sabah dersim erken uykusuz olunca baya sarsılıyorum
1 tabak meyve
2 lokma pideyle yumurta (yumurtaya alerjim var biliyorum ama dayanamadım )
2 bardak çay 1 tanesi normal siyah çay diğeri üzüm ve kiraz çöpü bitki çayı

sahur(03:30) 1 porsiyon kuru fasulye piyazi(salatasi)(yaklasik 200 gr ediyor porsiyonu pismis olarak tabi), 2 lokma ezine peyniri, 4 parca karpuz.

sen mi, ben mi güzelim ama sonra alışmıştım o bitiyodu ben hala mekik çekiyodum
Alisana kadar pekii oturamiyordum oturdugumda da kalkamiyordum yerimdrn
az önce üsenmedim gittim yaptim, cok terledim cook insallah emeklerim bosa cikmaz yanlis yazmisim ya level 1/1 tamam ilk günümdü yani
Hayirli olsun tatlim bende dun 2. Callaneticsi yaptim hadi insallah hayirli olur

Hayirli olsun tatlim bende dun 2. Callaneticsi yaptim hadi insallah hayirli olur

jiliians yapmiycam ben yaa önceden 23 gün nasil yaptim bilmiyorum bi heves yaptim heralde. cok sicak bizim ev bayginlik geciriyorum onu yaparken, kendime böyle daha eglenceli biseyler bulayim bari. evde bel inceltme ve adim aletleri var onlari yapayim bari ya

Ben geldim kizlar benimle birlikte bıri daha geldi kimmi 2 kiloo off

Leslie de var canim bak o da iyi ^.^
Ben geldim kizlar benimle birlikte bıri daha geldi kimmi 2 kiloo off
Hosgeldin canim :) merak etme yeni aldigin kilolari daha kolay verirsin bundan sonra kacamak yapmamaya gayret et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…