- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.221
Gecen hafta : 51.300
Bu hafta : 48.500
Fark : 2.800
Bu kiloyu en son ocakta gormustum galibaa
bu şekilde onu da görürsün tatlım hiç mrk etme :)
Tesekkur ederiimdemiştim sana en çok sen vereceksin diye ama bu kadarını beklemiyordum . tebrikler
canım mesaj attım sana özelden ama geldi mi sana gelmedi mı anlamadım sanki gönderilmemiş gibi
Gecen hafta : 51.300
Bu hafta : 48.500
Fark : 2.800
Bu kiloyu en son ocakta gormustum galibaa
O vakitler bende 19dumsanada maşallahhh yaaa
ben o kiloyu en son 19 yaşında görmüştüm
buseirem: 51.3 / 48.5 fark: -2.8
bayanbaloncuk: 59.7 / 58.5 fark: -1.2
gülüm6: 61.2 / 60.3 fark: -0.9
alosumm: 59.5
allahımmm şu kilolara bakk yaaa :18: ben yanından bile geçmiyorum pooffff
sahur: (03:35) 200 gr yogurt(ev yapimi ve icinde yarim corba kasigi yulaf kepegi), 100 gr üzüm, 2 kayisi, 1 erik, 1 seftali ve 3 parca kavun
deme öyle demee, diger topikte en kilolu bendim hatirliyorsan :) bak noldu simdi?
bilmem miii kuzuummm ne günlerdi bee :)
kilo sabitlemeyi bilen var mi aranizdacok ciddi soruyorum, almiyim da vermiyim de
cnm forumda vardır bunla ilgili konu sanırım bi bak istersen
kilo sabitlemeyi bilen var mi aranizdacok ciddi soruyorum, almiyim da vermiyim de
dur bakiyim bi :) cok sagol kuzucum.
canım o herkese göre değişir. sen kendin ayarlayacaksın o düzeni
yok biliyorum da anlamadigim sey nasil beslenmem gerektigi, ben cok fazla yiyemiyorum artik, önceden 2 tabak (yemek tabagi) yemekle anca doyardim, simdi 1 corba kasesi yiyince kesiyor beni, üstüne bisey yemeye kalkinca da mutlaka rahatsiz ediyor, e yemiyim diyorum o zaman da kilo vericem tekrar. napsam bilemedim ki o yüzden sordum
canım yediklerini azcık artır ve gün boyuna yaymaya çalış yani en az üç dört öğün birşeyler yersen dengelenir kilon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?