- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.321
Baluncugum yinede tedbiri elden birakma cokta yeme nolur nolmaz
Tamam canim ben senin icin soyledim bu ne asabiyetaylardir ilk kez bu kadar cok yedim ki toplamda 1300 kaloiydi sahur dahil.
. benim kilo vermemem icin 1750 kalori almam gerek bi sey olacagini düsünmüyorum o yüzden ve her gün bu sekilde yiyebilecegimi de sanmiyorum. he bir de kilo alirim diye bi korkum yok, aldiysam bu benim sucumdur üzülmem
Tamam canim ben senin icin soyledim bu ne asabiyet
Bilmiyorum iste canim onu soruyorumyoo asabi degilim ki
kiiz seker kilo aldiriyor asil
sahur(03:40) 4 parca karpuz, 1 taze incir, 4 kayisi, 1 nektarin, 50 gr üzüm ve 1 orta boy patates kadar patates kavurmasi
iftar: yarim kase mercimek corbasi, 50 gr tavuk, 4 yaprak sarma, 1 kücük dilim güllac.
iftarda misafirlerimiz vardi ancak girebildim
sahur(03:30) 1 kayisi, 1 bucuk seftali, 150 gr üzüm, 1 cay bardagi süt.
Merhaba 15 yaşında 72 kiloyum ve uzun zamandır bu topiği takip ediyorum yazmaya fırsatım olmadı hepiniz başarılı olup çok güzel kilolar vermişsiniz bana yardım edin lütfen herkes başka bir şey diyor geçen yıl karatayla 2 ayda 7 kilo verdim ama karatay için kas kaybettirir falan demişler bu yaşta metabolizmamı da bozmak istemiyorum ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürler
acikcasi yasin kilo vermeye cok müsait :) yapman gereken tek sey cok fazla ne tükettigini saptamak öncelikle atiyorum cok mu ekmek yiyorsun onu azar azar azaltman, yasin itibariyle diyet yapmalisin diyemiyorum cünkü bende senin yasindayken o kilolardaydim ve benim icin diyet yapmak korkunc biseydi o yüzden neyi fazla tükettigini bulup ise onu azaltmakla baslamak. hem böylece hic skilmadan kilo vereceksin :)
Teşekkür ederim mantıklı bi yaklaşım tekrardan teşekkürler
slm bayanbaloncuk ve arkadaşlar
vaktim oldukça topii takip etmeye gayret ediyorum
iftardan sonra 72 kglara ulatım bi ara dukan diyetiyle 65lere dümütüm ama sürdüremedim
adet düzenim bozulunca korktum bıraktım
kan grubuyla ilgili can boğazdan çıkar kitabını okudum
topiği de okumaya gayret ediyorum
ramazandan sonra başlayacağım inşallah
bayanbaloncuk kan grubunun b olduğunu yazmışsın menülerine biraz göz gezdirdim
ekmek hiç mi yok aklımda kalan kadarıyla makarna filan yemişsin mesela tam tahıl ekmeği yenebilir mi
b grubu olarak tavuk eti mercimek domates ekmek yasak
yemek ölçün nasıl 2 öğün besleniyorsun ama sadece 1 tabak yemek mi yiyorsun
sebze yemklerini domatessiz nasıl yapıyorsun
ay çok soru sordum
bi de su meselesi var ramazanda suyla ilgili kitapta yazanı uygulayamıyorum çok susadığım için hep su içiyorum önce sonra yemek sırasında :) sen nasıl su içiyorsun kilo verirken bunu da gözettin mi
bir de 36 saatlik açlık önerisi var yazarın
bunu uygulayarak mı kilo verdin
kusura bakma topiği okuyamıyorum yazmışsındır belki ama kaçırmışımdır
zaten şu ekmeği hayatımdan çıkartsam çok güzel kilo vericeme inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?