66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Baluncugum yinede tedbiri elden birakma cokta yeme nolur nolmaz

aylardir ilk kez bu kadar cok yedim ki toplamda 1300 kaloiydi sahur dahil.
. benim kilo vermemem icin 1750 kalori almam gerek bi sey olacagini düsünmüyorum o yüzden ve her gün bu sekilde yiyebilecegimi de sanmiyorum. he bir de kilo alirim diye bi korkum yok, aldiysam bu benim sucumdur üzülmem

Son düzenleme:
Tamam canim ben senin icin soyledim bu ne asabiyet

sabah
2 krep
Biraz krem peynir biraz beyaz peynir domates salatalik
ara
1 kupa sutlu kahve
1 buyuk kase tatlandiricili vanilya aromali yogurt
aksam
1 adet levrek ve salata

gecen hafta: 58.5
güncel: 58.1
fark: -0.4
kilo sabitleme olayi olmadi görüldügü üzre bu hafta, demekki daha fazla yemem gerekiyor.

Merhaba 15 yaşında 72 kiloyum ve uzun zamandır bu topiği takip ediyorum yazmaya fırsatım olmadı hepiniz başarılı olup çok güzel kilolar vermişsiniz bana yardım edin lütfen herkes başka bir şey diyor geçen yıl karatayla 2 ayda 7 kilo verdim ama karatay için kas kaybettirir falan demişler bu yaşta metabolizmamı da bozmak istemiyorum ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürler

acikcasi yasin kilo vermeye cok müsait :) yapman gereken tek sey cok fazla ne tükettigini saptamak öncelikle atiyorum cok mu ekmek yiyorsun onu azar azar azaltman, yasin itibariyle diyet yapmalisin diyemiyorum cünkü bende senin yasindayken o kilolardaydim ve benim icin diyet yapmak korkunc biseydi o yüzden neyi fazla tükettigini bulup ise onu azaltmakla baslamak. hem böylece hic skilmadan kilo vereceksin :)

Teşekkür ederim mantıklı bi yaklaşım tekrardan teşekkürler

slm bayanbaloncuk ve arkadaşlar
vaktim oldukça topii takip etmeye gayret ediyorum
iftardan sonra 72 kglara ulatım bi ara dukan diyetiyle 65lere dümütüm ama sürdüremedim
adet düzenim bozulunca korktum bıraktım
kan grubuyla ilgili can boğazdan çıkar kitabını okudum
topiği de okumaya gayret ediyorum
ramazandan sonra başlayacağım inşallah

bayanbaloncuk kan grubunun b olduğunu yazmışsın menülerine biraz göz gezdirdim
ekmek hiç mi yok aklımda kalan kadarıyla makarna filan yemişsin mesela tam tahıl ekmeği yenebilir mi
b grubu olarak tavuk eti mercimek domates ekmek yasak
yemek ölçün nasıl 2 öğün besleniyorsun ama sadece 1 tabak yemek mi yiyorsun
sebze yemklerini domatessiz nasıl yapıyorsun
ay çok soru sordum
bi de su meselesi var ramazanda suyla ilgili kitapta yazanı uygulayamıyorum çok susadığım için hep su içiyorum önce sonra yemek sırasında :) sen nasıl su içiyorsun kilo verirken bunu da gözettin mi
bir de 36 saatlik açlık önerisi var yazarın
bunu uygulayarak mı kilo verdin
kusura bakma topiği okuyamıyorum yazmışsındır belki ama kaçırmışımdır
zaten şu ekmeği hayatımdan çıkartsam çok güzel kilo vericeme inanıyorum

Bugunku menumu yazmayi unutmusum
sabah
2 adet krep
70 gr kadar peynir
ara
300 gr kadar tatlandiricili yogurt
aksam
200 gr tavuk gogsu
1 bardak zero

12.callaneticsim de yapilmistir

öncelikle sunu söyleyeyim 1 temmuzdan beri kan grubuna göre beslenmiyorm. sebebine gelince annemin yanina dönmem, kendisi hic bir sekilde domatessiz yemek yemez de.
ama 2 nisandan 1 temmuza kadar yaptim hep, ekmek konusuna pek takilmadim acikcasi ben o yüzden suan hatirlayamiyorum hangi ekmegi yememiz gerektigini ama bugday ürünleri yasakti bize haliyle un da yasak :) ben zaten cok su icen 1 insan degilim günde 1 bardak icerim icmem. 36 saatlik aclik orucunu 13 14 yaslarinda yapmistim ben saglik icin vücut icin önemli oldugu ve arindirdigina inanliyor. bence de saglikli. tabi ben o zamanlar 36 saat degilde 15 gün araliksiz yapmistim. :) sonuc metobolizmaniz 36 saatten fazla yapilirsa tamamen duruyor ve yemek yendiginde bagirsak dügümlenmesine kadar gidebiliyor, bende öyle bisey olmamisti cok sükür.
makarna konusunda pek acik konusamiycam cünkü o konuda pek bi fikrim yok acikcasi, cünkü kitapta serbest oldugu yaziyordu sanirsam.eger yasaksa da o dönem 3 kere anca yemisimdir makarnayi. bu beslenmeyi kilo vermek icin yapacaksan evet cok iyi bir sistem ve iyi kilo verdiriyor sonucu gördügün itibariyle :) ömür boyu yasanir mi bu sekilde dersen de, evet yasanir ama sistem olarak yasanir, hayatimdan tamamen tavuk, domates ve mercimegi cikararak degil tabi :) cünkü ben cok severim 3ünü de ama bu sistemi uygularken mutlaka yeme yasak yiyecekleri. cünkü kani bozdugu söyleniyor. eger sende B grubuysan ekmegi cikarmak icin kendine yulaftan krep yapmani öneririm hem ekmek kadar cok yenen bir sey degil hemde cok saglikli.
acikcasi anlayacagin ben cok memnundum sistemden, ama ben yanlis yapmisim bazi seyleri mesela meyveleri bile tek tek yememiz gerekmis hic bir sekilde karismayacakmis ama ben bir meyve delisi olarak canimin istedigi her meyveyi ayni anda yerdim.
domatessiz yemek yapmaya gelince biber salcasi benim kurtaricim oldu ki ben cok severim onu da.
bu sisteme basladiginda insanlar sana türlü türlü tepkiler vercekler aldirma :) ben cok kisiyle kavga ettim inan ama bak sonuc bence harika. dedigim gibi kilo verme sürecinde yasaklari cigneme. ben suan sabitlemede olmama ragmen ( 1 temmuzdan beri) 1.9 kg daha verdim. ki ben ramazanda en az 4 kilo alabilen bir insanim :) 36 saatlik aclik yaparken de bir gece önceden müshil tarzi bir sey kullanip bagirsaklarini bosaltman tavsiyemdir :) bu sayede cok rahat gececektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…