66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kuzuum ben de sana msj atacaktım...iyi yolculuklar bol bol dinlen kafa dağıt emiii :)

az önce 1 bucuk nektarin ve 3 kayisi yedim. ara ögün olsun diye. (bugun aksam dondurma yiyecektim ama üsendim disari cikmaya )

:

ben yemeksiz yasarim ama meyvesiz ve dondurmasiz aslaaa
aynen canım bende 1 saat önce aynı kelimeye annemgile diyodum
soğuk meyve soğuk süt ve dondurma bunlarla yaşarız biz yemek vermesenizde olur

cuma gününün callaneticsini yaptım bugünden başlayarak bi günlük tutucam bi derginin hediyesiydi çok şeker küçücük 2 yıllık ve her gün için yarım sayfa var yıllık planın hedeflediklerin dilek listen vesaire vesaire bi çok şey var içinde ve en güzeli ise çanta boyu benim elim küçüktür benim karışımla bile 1 karış değil o kadar küçük

sahur(03:30) 2 dilim sade güllac(cevizsiz, meyvesiz) 2 tane taze incir.

pofuu seker patlamasi yasiyorum suan 1 haftadir canim tatli cekiyordu tiksinene kadar yiyeyim dedim

kızlar nasılsınız ben birkaaç gündür kitabı okuyorum çok yararlandım bayanbaloncuk kardeş teşekkürler tavsiyen için dün sahur yapamadım bugun iftara inş hafif şeyler düşünüyorum sizleri takip etmek insana güç veriyor başarılar

Baluncugum yinede tedbiri elden birakma cokta yeme nolur nolmaz

Sabah
2 yumurta
100 gr yogyrt
ara
2 dilim dukan kek
Aksam
300 gr sarimsakli yogurt
100 gr peynir
Yarim dilim dukan kek
1 yk kadarda revani yedim

kızlar iftarım
5 tane küçük köfte yağsız
biraz patates lkızartması yarım çay bardağı ayran
2 kaşık tatlı
biraz kiraz 2 lokma ekmek

iftar
1 kornet 1 tane küçük dondurma
2 dilim tatlı

o kitabı ben de aldım hatta yazarıyla mailleştim . gerçekten çok özel bilgiler var ama uygulayamadım . artık kararlıyım 63 ten 85 e çıktım 67 olmak istiyorum tekrardan boyum 1.78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…