66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Sabah
1 yumurta 1.5 dilim peynir
1 lokma kucuk parca dukan ekmek
domates salatalik
ara
150 gr meyveli yogurt
1 kupa sutlu kahve
Aksam
Yogurtlu patlican salatasi
domates soslu tavuk gogsu
ara
helva

İlk defa böyle bir diyet duydum :44:

Kilom 59,boyum 1.78

Hedef kilom 50

Yanım arkadaş arıyordum tam,çok iyi olmuş topiğin

mrb kızlar günlüğünü okudum bundan sonra günde 2 öğün beslenmeye karar vermiştim ki günlüğüne rastgeldim ramazan vesilesi ile peygamberimizin her zaman ramazan daki gibi beslendiğini öğrenmem bu kararı almamda etkili oldu normalde 2 takımda cuma yarışmalarında yarışıyorum arada bir günlüğüne takılmak istiyorum birde sigarayı bırkamaya karar verdim son günlerde biraz fazla kaşçırıyorum galiba
ben yapacam başaracam hem sigarayı bırkaacam hem kilo verecem desteklerinizi bekliyorum

o zaman hos geldin baslarda belki zorlanirsin ama bir süre sonra cok rahat edeceksin :) ben suan mesela hic zorlanmiyorum hatta arada biseyler yemek zorunda oldguum zamanlar oluyor (misafirlikti falan) o zaman midem bi degisik oluyor :) bünyen bu 2 ögün beslenmeyle cok rahat edecek :)

ama ama cok seviyorum napiyiiim sabahtan aksama kadar yiyebilirim
son 2 kilomu da veriyim sonra gidip karpuz güzeli yarismasina katilicam

:):) afiyet olsun şekerim bana turşu sözün var ist ye gelince alırım artık ( şuan ist de değilsin diye tahmin ediyorum :) )

sahur(03:35) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 seftali, 2 kayisi, 1 erik,100 gr üzüm, 2 tatli kasigi lor peyniri (ev yapimi),4 parca karpuz.

Son düzenleme:
sahur(03:35) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 seftali, 2 kayisi, 1 erik,100 gr üzüm, 2 tatli kasigi lor peyniri (ev yapimi),4 parca karpuz.

yine karpuzz aman tanrrıımm
afiyet olsun tatlım :)

bu arada bende bugünden itibaren 3 öğün yeme düzenine başladım :) inşallah bozmam,midem acaip rahat ya :)

Son düzenleme:
Kizlar meraba kusura bakmayin biraz ailevi sorunlar vardi konu acmama bile neden oldu o yuzdn diyet falan dusunemedim

Sabah
1 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim dukan ekmek
Aksam
5 kofte 1 kase sarimsakli yogurt
Ara
yarim kase limonlu yogurt

8.callaneticsi de yaptimm

Son düzenleme:
kızlar çok özür diliyorum sizdenn dersler sınavlar ek dersler ve burası yetişemiyorum yaa bazen özel meajlara cevap yazıp çıkmak zorunda kalıyorum affedinn
iftar
1 lahmacun
5 dilim kavun
2 bardak su
şimdi dondurma yedim

dün ne yedim hatırlamıyorum otelde yemekteydik çünkü ama fazla yemedim hatta bi 200 gram vermişim oteldeki yemekten sonra

sahur(03:20) 6 parca karpuz , 1 seftali ve 5 taze incir (galiba benim zayif noktam karpuz ve taze incir )

Son düzenleme:
giremiyorum bu aralar kızlar.çok yoğundum . bugün de beş günlük tatile çıkacağım memlekete gideceğim orda tartılamam ama bu sabah tartıldım 200 gr almışım ama bekliyordum yani. çünkü kaç gündür diyet dışı şeyler yiyorum . inşallah kilo almadan hatta kilo vererek dönerim memleketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…