- 18 Şubat 2010
- 16.408
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.281
iftar: 1 kase kasarli eriste, 2 corba kasigi kabak kavurma, 3 parca karpuz
:) için dışın karpuz olacak hatun
merhaba kizlar, sabahin bu saatinde kalktim kendime bi günlük acayim dedim :)
tam 68 gün önce biz kilolu hatunlarin kaderi olan dikkat etme sistemine gectim :) bu sürecte tam tamina 11.4 kg verdim ve hayatimda inebilecegim en az kiloya indim. bundan sonra kalan cok az bir kilom var ve bunu kendi günlügümü acarak ve sizlerle bereaber olarak vermek istiyorum. öncelikle diyet denen bir sey yapmiyorum, Kan grubuma göre besleniyorum. bana katilmak isteyenleri bekliyorum:) kac kilo oldugunuz ve ne kadar vereceginiz önemli degil sadece karar verin ve bende varim diyin yeterli ! :)
arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürece spor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik
01.07.2013 ilk hedefe ulasma tarihimdi :) veee bugun tam 60.0 kg im :) ilk hedefe tam tamina ve tam tarihinde ulasmis bulunuyorum! yürüyün 2. hedefe! :)
İlk defa böyle bir diyet duydum :44:
Kilom 59,boyum 1.78
Hedef kilom 50
Yanım arkadaş arıyordum tam,çok iyi olmuş topiğin
canim, Kan grubuna göre beslenme sisteminin bir tane kitabi var, burda isim verebiliyorumdur umarim (Can bogazdan cikar ) kitabin adi, o kitabi aldim ve okumaya basladim, orda her kan grubuna uygun olan(sifa olan), nötr(sadece yenebilir yarari da yok zarari da), kan grubuna uygun olmayan yiyecekler diye 3 grubuma ayriliyor besinler, ben yararli ve nötr olanlari yiyerek kilo veriyorum. tabi is burda bitmiyor :) sabah kahvaltisi ve sadece aksam yemegi yiyorum. aksam yemegimi genelde 5 bucuk- 6 gibi yiyip günü tamamliyorum :) ve yemek ölcüm, 1 corba kasesi (250 gr kadar su aliyor). evde ne yemek varsa ona sigacak kadar yiyorum ve yaninda ayran yada yogurt tükeitiyroum :) tabi et ve balik ürünleriyle asla ayni ögünde süt ürünlerini tüketmiyorum, bir de et ürünleriyle karbonhidrati ayni ögünde tüketmiyorum (tabi mecbur kalmadikca) canim bir seyi yemek isterse onu mutlaka yiyorum ben, yani kismiyorum ama cok sükür canim bir sey istemiyor cok fazla :)
mrb kızlar günlüğünü okudum bundan sonra günde 2 öğün beslenmeye karar vermiştim ki günlüğüne rastgeldim ramazan vesilesi ile peygamberimizin her zaman ramazan daki gibi beslendiğini öğrenmem bu kararı almamda etkili oldu normalde 2 takımda cuma yarışmalarında yarışıyorum arada bir günlüğüne takılmak istiyorum birde sigarayı bırkamaya karar verdim son günlerde biraz fazla kaşçırıyorum galiba
ben yapacam başaracam hem sigarayı bırkaacam hem kilo verecem desteklerinizi bekliyorum
ama ama cok seviyorum napiyiiimsabahtan aksama kadar yiyebilirim
son 2 kilomu da veriyim sonra gidip karpuz güzeli yarismasina katilicam
:):) afiyet olsun şekerim bana turşu sözün var ist ye gelince alırım artık( şuan ist de değilsin diye tahmin ediyorum :) )
sahur(03:35) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 seftali, 2 kayisi, 1 erik,100 gr üzüm, 2 tatli kasigi lor peyniri (ev yapimi),4 parca karpuz.
yine karpuzz aman tanrrıımm
afiyet olsun tatlım :)
bu arada bende bugünden itibaren 3 öğün yeme düzenine başladım :) inşallah bozmam,midem acaip rahat ya :)
Kizlar meraba kusura bakmayin biraz ailevi sorunlar vardi konu acmama bile neden oldu o yuzdn diyet falan dusunemedim
sahur(03:35) 1 dilim ev yapimi sade kek, 1 seftali, 2 kayisi, 1 erik,100 gr üzüm, 2 tatli kasigi lor peyniri (ev yapimi),4 parca karpuz.
karpuuuz
kiz önceden kac ögün yiyodun kii?
bi ara 6 öğündü
sonra 4 e indirdim
sabah-öğle-ara-akşam
şimdi 3 e indirdim :) sabah-öğle-aşkam :) bakarsın 2 ye düşer sonra
bir gpn gelecek herkes 2 ögün beslenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?