66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Nasil olucak o benim 10 kilo fazlam varr dugune kadar vermem lazimmm yardimmmmm

Bnm kan grubum AB+ ne yemem lazim ne yememem :/

sahur(03:30) 200 gr yogurdun icine ( 3 kayisi, 1 seftali, 100 gr üzüm ve 1 corba kasigi yulaf ezmesi koydum)

iftara yemege davetliydik yani bi yerde yemek verildi, ve ben ac kaldim ac kaldim derken yiyemedim.
sadece 3 corba kasigi mercimek corbasi ve 50 gr et yedim (patatesle haslanmis gibi pismis sadece etleri yedim) ve 2 tane kemal pasa tatlisi.

bircok kisiyle actigim topigi, tek basima devam ettiriyorum :) su saatten sonra kimseye gel demem, gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider.

bircok kisiyle actigim topigi, tek basima devam ettiriyorum :) su saatten sonra kimseye gel demem, gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider.
tatlım ben buraya gelmeyi çoook istiyorum ama bi türlü vakit kalmıyo ya devamlı sınav ders bide yazın ekstra derslerimiz oluyo bizim onlarda olunca hiç vakit kalmıyo 2 saatlik uykuyla derse giriyorum enerji patlaması yaşayan ben mafoldum yaa
sen neler yapıyorsun ?
ha bu arada unutmadan 2 gündür öyle bi dikkat ediyorum ki youtube' dan yabancı kızların videolarını izledikçe iştah geldi bana bi o ne zayıflıktır abi yaaaa

bitirdim tatili geldim kızlar . diyeti bozdum bu beş günlük tatilde karnım fakan şişti tabi.inşallah kilo almamışımdır ama kesin aldım .kızlar ya ben köyde kendimi daha bi kılolu gördüm neden acaba.gerçekten en az bi beş kilo versem daha iyi olacak.6 gün sonra tekrar köye gideceğim bayram tatili için o zamana kadar dikkat etmem gerek en azından aldığım kiloyu vermem gerek.bayramdada dikkat edeceğim.

sahur : 2 dilim ev yapımı kek ve çeyrek twister dondurma

iftar : çorba yemeyi düşünüyorum yanında da salata.(çorba 2 tabak.)

canim yiyecegin corbaya göre degisir bu, yani bazi corbalar varki 2 tabak yemen yerine iyi bir yemek yemen daha mantikli olabilir

canim yiyecegin corbaya göre degisir bu, yani bazi corbalar varki 2 tabak yemen yerine iyi bir yemek yemen daha mantikli olabilir

ona dikkat ediyorum canım.hazır çorba içeceğim bugün 65 felan bi kasesi.normalde para para çorbası var bir kasesi 45 kalori ondan alırsam yaparım .ev çorbaları yağlı ve kalorili oluyor.ben hazır çorbadan yanayım .salata ve 2 tabak çorbadan toplam alacağım kalori 200 ü bulmuyor.hele para para çorbasıyla 150 yi de bulmuyor.

ben hazir corbaya karsiyim asil

ve degisimim karsinizda :)

burda 75 kg yum
Eki Görüntüle 769477

burda 72-73 kg yum
Eki Görüntüle 769478

burda da 60 kg yum :)
Eki Görüntüle 769479

75 kg iken ölcülerim
gögüs:102
bel:82
göbek:95
basen:103
bacak:63

71.2 kg iken ölcülerim (72-73 kiloyken ölcü almamistim)
gögüs:99
bel:78
göbek:95
basen:101
bacak:61

ve 60 kg iken ölcülerim :)
gögüs:91
bel:74
göbek:85
basen:92
bacak:53 :)

kızz burdan da yazayım maşallaahh tütütütü 41.5 kere :) darısı da başımaaa

ama çok belli bacaklarının inceldiği benim günlükte yazcaktım da unuttum :)
benimde ince bacaklarım olsun ve tabiki ince belim :)

olucak pofumm olucak hiic merak etmee :) ben seni zayiflatmadan gitmem buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…