- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.361
merhaba kizlar, sabahin bu saatinde kalktim kendime bi günlük acayim dedim :)
tam 68 gün önce biz kilolu hatunlarin kaderi olan dikkat etme sistemine gectim :) bu sürecte tam tamina 11.4 kg verdim ve hayatimda inebilecegim en az kiloya indim. bundan sonra kalan cok az bir kilom var ve bunu kendi günlügümü acarak ve sizlerle bereaber olarak vermek istiyorum. öncelikle diyet denen bir sey yapmiyorum, Kan grubuma göre besleniyorum. bana katilmak isteyenleri bekliyorum:) kac kilo oldugunuz ve ne kadar vereceginiz önemli degil sadece karar verin ve bende varim diyin yeterli ! :)
arkadaslar bu topikte herkes istedigi diyeti beslenme tarzini yapabilir :) tabiki sok diyetlere karsiyiz bu böyle biline :) caniniz ne cekiyorsa yemekte özgürsünüz, burda kimse size neden onu yedin demeyecek :) ama gece yatmadan önce yenmedigi sürece spor yapip yapmamakta, ister 6 ister 2 ögün beslenmekte, dondurma cikolata caniniz cekmekte özgürsünüz ! :) cünkü diyet degil yasam tarzi yapicaz. :) katilmak isteyenler gelsinler kapim hep acik
01.07.2013 ilk hedefe ulasma tarihimdi :) veee bugun tam 60.0 kg im :) ilk hedefe tam tamina ve tam tarihinde ulasmis bulunuyorum! yürüyün 2. hedefe! :)
acikcasi ben bazi seyleri yanlis yapmisim mesela meyveleri bile tek tek yemek lazimmis amma ben istediklerimi ayni anda yiyordum. 1 temmuzdan beri kan grubu yapmiyorum, sebebi ailemin yanina gelmem.
ve malumunuz ramazan. ama tavsiyem su olabilir iyi bir kahvalti az miktarda ve erken yenecek bir aksam yemegi. :)
ben de ayni görüsteyim ama tam tersini de yapabilirsin yani bi günü cok cok hafif gecirerek meyve salata gibi sonra sistemine devam da edebilirsin.
Bnm kan grubum AB+ ne yemem lazim ne yememem :/
acikcasi ben bazi seyleri yanlis yapmisim mesela meyveleri bile tek tek yemek lazimmis amma ben istediklerimi ayni anda yiyordum. 1 temmuzdan beri kan grubu yapmiyorum, sebebi ailemin yanina gelmem.
ve malumunuz ramazan. ama tavsiyem su olabilir iyi bir kahvalti az miktarda ve erken yenecek bir aksam yemegi. :)
anladım.öneriniz için teşekkür ederim. peki sadece bu diyete inanarak mı kilo verdiniz? yoksa kendi uygulamalarınızın yanında bunuda sadece denediniz mi?
açıkcası başlamak istiyorum. ama sonuç alamayıp hayalkırıklığına uğramaktan da korkuyorum.çünkü 153 cm boy.78kg yani tam bir obez verilmesi gereken kilo 30 kg civarıı.
inanmalımıyım bu yöntemee.? teşekkür ederim
ben de ayni görüsteyim ama tam tersini de yapabilirsin yani bi günü cok cok hafif gecirerek meyve salata gibi sonra sistemine devam da edebilirsin.
sahur(03:30) 200 gr yogurdun icine ( 3 kayisi, 1 seftali, 100 gr üzüm ve 1 corba kasigi yulaf ezmesi koydum)
tatlım ben buraya gelmeyi çoook istiyorum ama bi türlü vakit kalmıyo ya devamlı sınav ders bide yazın ekstra derslerimiz oluyo bizim onlarda olunca hiç vakit kalmıyo 2 saatlik uykuyla derse giriyorum enerji patlaması yaşayan ben mafoldum yaabircok kisiyle actigim topigi, tek basima devam ettiriyorum :) su saatten sonra kimseye gel demem, gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider.
bircok kisiyle actigim topigi, tek basima devam ettiriyorum :) su saatten sonra kimseye gel demem, gelmek isteyen gelir gitmek isteyen gider.
sahur(03:30)1 kase muhallebi (nisasta-su sekerden yapildi), 1 seftali, 4 kayisi ve 5 parca karpuz.
bitirdim tatili geldim kızlar . diyeti bozdum bu beş günlük tatilde karnım fakan şişti tabi.inşallah kilo almamışımdır ama kesin aldım .kızlar ya ben köyde kendimi daha bi kılolu gördüm neden acaba.gerçekten en az bi beş kilo versem daha iyi olacak.6 gün sonra tekrar köye gideceğim bayram tatili için o zamana kadar dikkat etmem gerek en azından aldığım kiloyu vermem gerek.bayramdada dikkat edeceğim.
sahur : 2 dilim ev yapımı kek ve çeyrek twister dondurma
iftar : çorba yemeyi düşünüyorum yanında da salata.(çorba 2 tabak.)
canim yiyecegin corbaya göre degisir bu, yani bazi corbalar varki 2 tabak yemen yerine iyi bir yemek yemen daha mantikli olabilir
ona dikkat ediyorum canım.hazır çorba içeceğim bugün 65 felan bi kasesi.normalde para para çorbası var bir kasesi 45 kalori ondan alırsam yaparım .ev çorbaları yağlı ve kalorili oluyor.ben hazır çorbadan yanayım .salata ve 2 tabak çorbadan toplam alacağım kalori 200 ü bulmuyor.hele para para çorbasıyla 150 yi de bulmuyor.
ve degisimim karsinizda :)
burda 75 kg yum
Eki Görüntüle 769477
burda 72-73 kg yum
Eki Görüntüle 769478
burda da 60 kg yum :)
Eki Görüntüle 769479
75 kg iken ölcülerim
gögüs:102
bel:82
göbek:95
basen:103
bacak:63
71.2 kg iken ölcülerim (72-73 kiloyken ölcü almamistim)
gögüs:99
bel:78
göbek:95
basen:101
bacak:61
ve 60 kg iken ölcülerim :)
gögüs:91
bel:74
göbek:85
basen:92
bacak:53 :)
kızz burdan da yazayım maşallaahh tütütütü 41.5 kere :) darısı da başımaaa
ama çok belli bacaklarının inceldiği benim günlükte yazcaktım da unuttum :)
benimde ince bacaklarım olsun ve tabiki ince belim :)
olucak pofumm olucak hiic merak etmee :) ben seni zayiflatmadan gitmem buralardan
anneem sen nereye gidiyoonn hele bi dur ordadaha bana turşu getircen unuttum sanmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?