66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kuuzzuumm süzüldün iyice :) maşallahhh fıstık gibi olmuşundur hee
önce-sonra foto yapsanda baksak :)

bence o kadar zayif degilim ya hatta gayet normalim yani :) annemle ablam bide benimki kiziyor diye kilo vermemeye calisiyorum artik önce ve sonram diyebilcegim bence resmim yok canim ya ben hepsini imha ettim de

Son düzenleme:
bence o kadar zayif degilim ya hatta gayet normalim yani :) annemle ablam bide benimki kiziyor diye kilo vermemeye calisiyorum artik önce ve sonram diyebilcegim bence resmim yok canim ya ben hepsini imha ettim de

ah ah bende zayıflasamda bende imha etsem bee
var ya öyle uzun zaman olduki resim çektirmeyeli kendimi resimlerde görünce midem bulanıyoo ıyykkkk

ah ah bende zayıflasamda bende imha etsem bee
var ya öyle uzun zaman olduki resim çektirmeyeli kendimi resimlerde görünce midem bulanıyoo ıyykkkk

insan hic bir zaman kendine haksizlik etmemeli bence :) inan bana kilo vermek kilo almaktan cok daha kolay, hemde sonunda mutlu oluyoruz :) canim kalori hesabi yap bence cok ise yariyor

Son düzenleme:
insan hic bir zaman kendine haksizlik etmemeli bence :) inan bana kilo vermek kilo almaktan cok daha kolay, hemde sonunda mutlu oluyoruz :) canim kalori hesabi yap bence cok ise yariyor

:) valla benim bünyemde biri için kilo almak çok daha kolay
kalori hesabını sevmiyorum nedense bi saçma geliyor bana
onun için az yemeye gayret ediyorum
en son bilimsel yöntem 3 öğün :) bunu uyguluyorum midem rahat ediyor
zaten normalde 4 öğündü yeme şeklim :) hatta bazen 3 dü
şimdi Canan Karatay'ın kitabını indirdim onu okuyorum,orda glisemik indeksi düşük yiceklerden az şekilde 3 öğün tüketin dyr :)
of annem napcamı şaşırdım ben çok iradesiz biriyim ya

canim kalori hesabini tavsiye etme nedenim aslinda az yedigimizi düsünürken cok yiyor olmamiz, ben mesela hesap ederek yapmasaydim birak 16 kilo yu 6 kilo bile veremezdim bu sürede cünkü cok masum sandigimiz seyler bileaslinda kilo almaya nedenmis.

ay evet meyveler bile yani,özellikle KARPUZ

teşekkür ederim canım ilgin için
ben de bayramdan sonra aranızdayım artık
bu gece bilerek sahur yapmadım açlığa alışmam lazım :)
inşallah bende de etkili olur
bu arada meyveleri ve sebzeleri de karıtırmamamk gerekiyor
etle karbonhidrat almayın diyor yazar
o zaman sadece et yicez
muhtemelen de haşlanmış
neyse ben de 66 günde 11 kg versem yeter zaten :)

rica ederim, bu sistemi uygularken ben proteinle karbonhidrati ayni anda almiyordum, ancak malum ramazan ve ramazanda bunu yapmak cok zor, insallah ramazandan sonra tekrar protein ve karbonhidratlari ayirarak ama diyet yapmadan devam ederim :)

tesekkür ederim :) suan hedefimdeyim aslinda daha fazla kilo vermek istemiyorum, sabitlemeye calisiyorumm

tebrik ederim. ne güzel bir başarı.
kan grubuna göre mi verdiniz kilolarınızı?

bende sabah aldım kitabı an itibariyle bitirdim.notlarımı çıkardım.

ama şok oldummm. ya ben aylardır tarçın kullanıyordum,karabiberde ne kadar yanlışmış benim için meğerr.tavukk daa.domatese de çok şaşırdımm. ama adam çok iddalıı. ben B grubuyum.

sizin yönteminiz neydi? nasıl başardınız? paylaşabilirmisiniz? tüm sayfalarnızı okuyamadım.
en başta siz daha çok genç olduğunuz için aynı başarıyı kendimde beklemiyorum elbet. ama birşeyler yakalamak istiyorumm.
şimdiden teşekkürlerrr.

Kizlar kilo verimi durunca ne yapmak lazim? Yada yavasladigi zaman kilo vermek? Bazilari bi gun istedigini ye sonra devam et diyete diyor

acikcasi ben bazi seyleri yanlis yapmisim mesela meyveleri bile tek tek yemek lazimmis amma ben istediklerimi ayni anda yiyordum. 1 temmuzdan beri kan grubu yapmiyorum, sebebi ailemin yanina gelmem.
ve malumunuz ramazan. ama tavsiyem su olabilir iyi bir kahvalti az miktarda ve erken yenecek bir aksam yemegi. :)
Kizlar kilo verimi durunca ne yapmak lazim? Yada yavasladigi zaman kilo vermek? Bazilari bi gun istedigini ye sonra devam et diyete diyor
ben de ayni görüsteyim ama tam tersini de yapabilirsin yani bi günü cok cok hafif gecirerek meyve salata gibi sonra sistemine devam da edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…