66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Maşallah canım işte gençken azmetmenin avantajı ben şuan 72 yim vesenin 75 ilk halinin 2 katı görünüyorum sezeryan göbeğimle.TAtildeyim hala tlf bile düzgün çekmiyor giremiyorum nete.Diyet derseniz hak getire ama hareket çok o yüzden kilo almadığımı düşünüyorum tartı yok malum ama kıyafetlerde daralma da yok.

sagol canim benim, hareket coksa sorun yook :)

sagol canim benim, hareket coksa sorun yook :)
Kiiz baloncugum sen ne olmussun ablam be aferin azmine hayran kaldim ben bu hafta 2.3 kg verdim 60 tim 57.7 oldum bildirim yapmayi unuttum ama sunu farkettim bi hafta veriyorum hoop 2.hafta yine 60 oluyorum dur diyemedim bi turlu bu duruma

olucak pofumm olucak hiic merak etmee :) ben seni zayiflatmadan gitmem buralardan
kıskandım şimdii öhööm

önceki gece sahurum
2 dilim peynir
2 dilim salatalık
2 dilim domates
2 lokma ekmek
2 bardak çay

iftar
kendi küçük tabağımda köfteli patates
1 bardak kola
2 lokma ekmek

daha yeni çayla
3 tane hoşbeş
1 küçük lokum
1 ince dilim meyveli kek

Hep 2lerden gitmissin sahurda benimde kucuk bi tabagim var hep onda yiyorum tabak kucuk olunca yemek daha buyuk gorunup beyinde tokluk hissi oluyomus
Iyi tatillerr benim yerime de eğlen bolca bu sene tatil yok bana :/ hareket varsa yinede eskisi gibi yesen verirsinn hem tatil bu simdilik keyfini cikar
Masallah 2. Fotografla 3. Fotograf arasinda bacaklar nasil incelmis tebrik ederim

dün iftari istanbul otobüsünde yaptim :)
3 tane pogaca seklinde mayali hamurdan yapilmis börek (2 si cökelekli, 1 i patatesliydi), 1 pet bardak kola.
1 saat sonra 2 top kadar dondurma.

gece sahur yapmadim otobüste, orucluyum bugun.

amaninnn hoş geldin sıcacıkkkk alev gibi İstanbul'a

Hep 2lerden gitmissin sahurda benimde kucuk bi tabagim var hep onda yiyorum tabak kucuk olunca yemek daha buyuk gorunup beyinde tokluk hissi oluyomus
aynen canım bende öyle yapıyorum ama bugün bi yaptım sahurumu hemen yapıp direk uyudum öyle bi yorulmuşum ki uyuya kalmışım sahurda uyandım gözü kapalı yedim ve uyudum

sahurum
2 küçük lokum
1 küçük kek meyveli
2 tane peynir küçük
4 lokma ekmek

yaşasınn.. o zaman hemen sorularımı sıralıyayım ;

Hedefin kaç kilo ?
Hangi diyeti uyguluyorsun ??
: )

:):)
canım şuan 69.8 im maalesef
hedefim 52 olmak aslında 48 dim eskiden tabi o ççookkk eskidenddiii
kan grubu+karatay+glisemik indeks+dukanı ortaya karışık yaptım diyet günlüğümde de yazıyor aslında
boyum da 161 :)
senin nasıl,?

Kusura bakma günlüğü incelemedim,
Benim bıy 1.76 ama kilom 83.. : (
Ben de bazı ilaçlarım yüzünden bri senede 10 kilo aldım,
Önceliğim bu 10 kilo, 1 kilo 15 günde zor gitti, 84 ile başlamıştım,
tüm gün oturarak çalıştığım için ödem ve selülit prob.çok fazla, makinelere giricem bayramdan sonra,
lenf drenaj vs..
Ben de agırlıklı Karatay ve Kan grubunda bana iyi gelenleri seçiyorum.. : )
Şu an regl durumu var, pzt inş tartılıcam bakalım,, bir metabolizma var ben de maşallah, kendini nadasa bırakmışş !!!

spor yapmıyor musun hiç?
oturarak çalışmak çok zararlı ya yani hareketsizlik zaten kilo almaya destek :)
bence kendine küçük hedefler koy mesela de ki ilk hedefim 80 :) zaten kilo küçüldükçe hedef de değişiyor

Yapıyorum cnm, yapmam mı ?
Kışın b.fit yaptım 2 ay, sonra yaz gelince , yakın bir yerde yazlığımız var
her akşam iş çıkışı gidiyorum, 20dk yüzüyorum, hafif bir akşam yemeğinden sonra da 1 saat tempolu yürüyüş,

İlk hedefi küçük tut diyorsun, haklısın...
Önce 75 yapıyorum o zaman..:: )), yaptım gitti !!!
: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…