66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kizlar giremiyorum pek telasliyiz, bayramda deli gibi yedim. pazartesi yeniden diyete basliyoruum ama kilo almadim sanirim bu sürecte bilmiyorum :)

Selam kızlar topicimiz Bayram tatiline girmiş:)) Bugün itibari ile Ayça Kaya nın ayda 8 kilo diyetine başladım ama hedefim 4 çünkü metabolizmam çok yavaşlamış.Bu diyetimi kendime günlük açarak devam ettirmeyi düşünüyorum ama burayı da bırakmam.Öpüldünüz

Bayram tatili uzun sürdü herhalde topik sahibide incecik olunca tabii boş kaldı buralar:))
1 ayda 8 kilo bugün başladım adlı günlüğüme bekliyorum bende kızlar

kizlar ben geldimmm, bayramdan sonra dügünümüz vardi daha az önce döndüm ankaradan o yüzden hoc giremedim. bayram tatili ve dügün zamani malum 3 haftadir yiyorum oldukca fazla ve kalorili seyler yedim sonuc arti 2 kilo olarak döndü bana :) pisman miyim? hayir degilim verdim yine veririm.
60 kiloyum suan ve yeniden basliyorum diyete yarin basliycam sanirim yada bilmiyorum bugun baslarim :) insallah yeniden gelirsiniz berarber oluruz

Demekki 2 öğün sistemine vücut alışmıyor.Oysa dengeli beslendiğin zaman en azından kaçamakta yapsan geri almıyorsun.Ben şu an az az herşeyden yemeyle kilo veremiyorum ama almıyorumda.Bayram tatil çok şükür kilomu oynatmadı:)))

canim ben 5 ögün yedim nerdeyse bayramdan beri ve bi gün icersinde pasta tatli pogaca börek sucuk meyve aksam yemeginde agir yemekler cerezler sagolsun sülalemiz yemege cok düskün bide 3 gün icersinde 2 kere sehir degistirdim siskinlik de var malum :) az bile aldim yani

ayrica 2 ögün beslenmek hem saglik hemde dinsel acidan cok yararlidir :) yani kilo vermek icin degil saglikli kalmak icin o sekilde beslenmeyi seciyorum artik ben

Benimde kastettiğim buydu aynen sen 2 öğün sabah meyve ağırlıklı akşam bi kase yemek yedin yazdıkların öyleydi.Vücut pasta sucuk börek hiç göremedi taa ki zayıflayıp Bayram tatil coşana kadar.Halbuki diyet içinde bunlara yer verirsek bu kadar abartmayız.Al ver kötüdür vücut için bu yüzden söylüyorum canım:)))

.d
canim ben börek sucuk seven biri degilim yani sevsem yiycektim, tek derdim benim tatli ve paastaydi onu da yedim zzaten kilo verme sürecinde. ki ben bayrami ve dügün zamanini evde gecirseydim suan birak almayi 55 kiloydum sürekli misafir olunca yada misafirlikte olunca sagolsunlar yedire yedire bi hal oldular bide ramazanin son haftasi regli olunca ve dügün hazirligi icin kosusturmadan gec saatte agir seyler yiyince ondan böyle oldu ama hiiic üzülmedim kimsede kilo aldigimi anlamadi isin ilginc yani o ben aldim diyorum evdekiler hayir almadin diyolar ama tarti yalan söylemez 2 ögün yemek benim icin ideal canim ben 2 ögünden fazla yiyince acikiyorum sürekli yiyorum o yüzden diretiyorum birazda vee haftada en az 3 gün dondurma yiyen biriyim belirtiyim :)

yarin yeniden kaldigim yerden kilo almis olsam da mutlu bir bicimde hatta hic pisman olmamis bir halde devam edecegim :) ki ben 20 kilo vermisim aldigim 2 kilo ne ki gecer gider 1 haftada hedeifmi 55 e cekicem sanirim. bilemiyorum aslinda ben kendimi ne zaman zayif hissedersem o zaman bitecek kilo verme sürecim bu belki de 50 kilo da olur belki 59 kiloda :) tabi eskisi kadar kati kurallar olmayacak cünkü ablama söz verdim tatil yapiyoruz suan ve yiyecegimiz seyler var birlikte. spor yapmiycam ama belki yürürüm günde yarim saat 45 dakika kadar. ben kendimden eminim, siz siz olun sakin kilo alsaniz da pisman olup iyice birakmayin, istediginizi yiyip icin sonra kaldiginiz yerden devam edin.

günaydin günlüük :) tartildim 59.5 kiloyum :) cok da almamisim demekki 1,5 kilo almisim
birazdan kahvalti yapicam ne yedigimi yazarim :*

kahvalti(09:05) ev yapimi müsli (1 bardak sütün icine 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigina yakin bal, 1 tatli kasigi türk kahvesi ve 2 tane kavrulmamis badem koyup pisirdim)

---- aciktikca yiyicem, acikmazsam da aksam yemegine kadar bekliycem bakalim nasil bir yol izliycem :)

meraba hanimlar topiginize yazamiorum cunku diyet zayiflik umrumda degil buyuk problemlerle ugrasmaya calisiorum yemek yemiyorum 56 kiloya indim iyi degilim

meraba hanimlar topiginize yazamiorum cunku diyet zayiflik umrumda degil buyuk problemlerle ugrasmaya calisiorum yemek yemiyorum 56 kiloya indim iyi degilim

boyle giderse erir biterim hicbisey yapmak istemiorum yavas yavas tukeniyorum iste

aferin abla devam et böyle kücücük bebegin de umrunda olmasin hastalan böyle yaparak ki tek dayanagi olan annesi de onunla ilgilenemez hale gelsin tebrik ediyorum seni.

ah be tatlim okudunmu nelerle ugrastigimi size evli bir abla tavsiyesi 3 kurusluk insanlara 5 kurusluk deger vermeyin

ah be tatlim okudunmu nelerle ugrastigimi size evli bir abla tavsiyesi 3 kurusluk insanlara 5 kurusluk deger vermeyin

okudum abla okudum da cevap yazmak istemedim, kendi kendini bitiriyorsun cünkü ne hali varsa görsün sen kendine iskence edince düzeliyor mu ? hayir, olan bebegine oluyor.

aferin abla devam et böyle kücücük bebegin de umrunda olmasin hastalan böyle yaparak ki tek dayanagi olan annesi de onunla ilgilenemez hale gelsin tebrik ediyorum seni.

okudum abla okudum da cevap yazmak istemedim, kendi kendini bitiriyorsun cünkü ne hali varsa görsün sen kendine iskence edince düzeliyor mu ? hayir, olan bebegine oluyor.
beni aldatti diyemiyorum kuran Allah cocugumun uzerine yeminler ediyor aldatmadi diyemiyorum facede gorduklerim var ikilemdeym sanirim artik guvenimde bitti ha bu arada kayinvalidem beni anlamaz sanirdim ama benimle oturdu benimle kalkti hic korumadi oglunu eger ortada bir durum varsa defolur gidersin dedi ogluna ancak esimede kayinvalidemede eger birkez daha tekrarlanirsa arkama bakmadan ceker giderim dedim simdi 2 gundur annemdeyim dusunmeye ihtiyacim var savunmasiz bir yavrum var toparlanmaliyim evladim disinda kimse benim icin vazgecilmez degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…