- 18 Şubat 2010
- 16.406
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.441
Demekki 2 öğün sistemine vücut alışmıyor.Oysa dengeli beslendiğin zaman en azından kaçamakta yapsan geri almıyorsun.Ben şu an az az herşeyden yemeyle kilo veremiyorum ama almıyorumda.Bayram tatil çok şükür kilomu oynatmadı:)))
canim ben 5 ögün yedim nerdeyse bayramdan berive bi gün icersinde pasta tatli pogaca börek sucuk meyve aksam yemeginde agir yemekler cerezler sagolsun sülalemiz yemege cok düskün bide 3 gün icersinde 2 kere sehir degistirdim siskinlik de var malum :) az bile aldim yani
Benimde kastettiğim buydu aynen sen 2 öğün sabah meyve ağırlıklı akşam bi kase yemek yedin yazdıkların öyleydi.Vücut pasta sucuk börek hiç göremedi taa ki zayıflayıp Bayram tatil coşana kadar.Halbuki diyet içinde bunlara yer verirsek bu kadar abartmayız.Al ver kötüdür vücut için bu yüzden söylüyorum canım:)))
kahvalti(09:05) ev yapimi müsli (1 bardak sütün icine 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigina yakin bal, 1 tatli kasigi türk kahvesi ve 2 tane kavrulmamis badem koyup pisirdim)
---- aciktikca yiyicem, acikmazsam da aksam yemegine kadar bekliycem bakalim nasil bir yol izliycem :)
kahvalti(09:05) ev yapimi müsli (1 bardak sütün icine 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigina yakin bal, 1 tatli kasigi türk kahvesi ve 2 tane kavrulmamis badem koyup pisirdim)
---- aciktikca yiyicem, acikmazsam da aksam yemegine kadar bekliycem bakalim nasil bir yol izliycem :)
meraba hanimlar topiginize yazamiorum cunku diyet zayiflik umrumda degil buyuk problemlerle ugrasmaya calisiorum yemek yemiyorum 56 kiloya indim iyi degilim
boyle giderse erir biterim hicbisey yapmak istemiorum yavas yavas tukeniyorum iste
aferin abla devam et böyle kücücük bebegin de umrunda olmasin hastalan böyle yaparak ki tek dayanagi olan annesi de onunla ilgilenemez hale gelsin tebrik ediyorum seni.
ah be tatlim okudunmu nelerle ugrastigimi size evli bir abla tavsiyesi 3 kurusluk insanlara 5 kurusluk deger vermeyin
aferin abla devam et böyle kücücük bebegin de umrunda olmasin hastalan böyle yaparak ki tek dayanagi olan annesi de onunla ilgilenemez hale gelsin tebrik ediyorum seni.
beni aldatti diyemiyorum kuran Allah cocugumun uzerine yeminler ediyor aldatmadi diyemiyorum facede gorduklerim var ikilemdeym sanirim artik guvenimde bitti ha bu arada kayinvalidem beni anlamaz sanirdim ama benimle oturdu benimle kalkti hic korumadi oglunu eger ortada bir durum varsa defolur gidersin dedi ogluna ancak esimede kayinvalidemede eger birkez daha tekrarlanirsa arkama bakmadan ceker giderim dedim simdi 2 gundur annemdeyim dusunmeye ihtiyacim var savunmasiz bir yavrum var toparlanmaliyim evladim disinda kimse benim icin vazgecilmez degilmisokudum abla okudum da cevap yazmak istemedim, kendi kendini bitiriyorsun cünkü ne hali varsa görsün sen kendine iskence edince düzeliyor mu ? hayir, olan bebegine oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?