- 18 Şubat 2010
- 16.406
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.401
Yapıyorum cnm, yapmam mı ?
Kışın b.fit yaptım 2 ay, sonra yaz gelince , yakın bir yerde yazlığımız var
her akşam iş çıkışı gidiyorum, 20dk yüzüyorum, hafif bir akşam yemeğinden sonra da 1 saat tempolu yürüyüş,
İlk hedefi küçük tut diyorsun, haklısın...
Önce 75 yapıyorum o zaman..:: )), yaptım gitti !!!
: )
oo iyi o zaman çok ta hareketsiz sayılmazsın geriye sadece yediklerine dikkat etmek kalıyor :)
75 de yüksek bi rakam ama sen bilirsin cnm :)
Hedefi çok da düşürmiyim dedim ama.. : ) Ne biliim kalsın şimdilik bakalım.
hareketim iyi ,fena diil, yediklerime dikkat ediyorum ama nedense kilo vermem çok zor !!
: (
Bunun yanında metabolizmam hızlansın, bagırsaklar düzenli çalışsın diye,
günde en az 2 fincan yeşil çay, mate çayı,rezene, vs içerim,
her ögün öncesi aç karnına aspir yağı (CLA) içerim, valla ne lazımsa yapıyorum ama..
zamanla düzene girecek inş !!
o zaman ters giden bişey var,çünkü benimde öyle oluyor,veremiyorum falan ama sonra bi bakıyorum hoppp gidiyo kilolar,bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin cnm
şimdi regl sonrası da tartılıcam pzt, hala veremediysem tüm gün ne yiyorum,ne içiyorum
tekrar yazarım, üzerinde tüm arkadaşlar ile tartışırız.
Tahlillerim yapılmıştı çünkü, şeker,troid vs çıkmadı.
Bakalım inş vermişimdir.. : ))
hormonsal değilse süper
ya bişeylerin sana yararı yok
ya bazı gıdaları farkında olmadan çok tüketiyorsun
yada acıkmadığın halde yiyorsun bunlardan biride olabilir
Bilmiyorum ki, yıllardır bu konuda çok okurum ve araştırım,
Pzt gününden sonra bakalım artık, inş vermişimdir.. : )
:) verirsin inşallah
,veriri-z de inşallah(kendimi de katayım araya )
sahur: yok
iftar: 1 adet kiymali pide, yarim adet peynirli pide.
birazdan magnum mini yiyceeem
kuzzumm tek öğüne düşmüşsün ne iş
yok kuzum canim istememisti ondan yapmadiydim sahur, bugun de uyanamadim sahuraakavrulcam suszluktan dügün icin kiyafet bakmaya gidicem
huhuuu dilvinnn baloncuukk nerdesiniz yahuuu:26::26:
Oy masallah afiyet olsun yaramasin :) ama canim kilo korumada degil miydin tekrar mi kilo vereceksin hedefi kac tutacaksin ?.1
kuzum dün akrabamiza iftara gittikten alisveristen gelip o yüzden giremedim gece onlarda kaldik simdi geldik evee. ve uzun zamandir görmedigim icin dünden beri delli gibi yiyorum :) neler yedigimi yazayim da yuh diyinama iyi oldu bugn de yiycem yarin tekrar basliyorum kan grubuna.
dün sabah 4 taze incir (regli oldum da sahura kalkamadiydim hani o yüzden yedim)
dün iftar: 2 corba kasigi zeytinyagli barbunya, 1 adet kücücük but, yarim dilim su böregi, 3 ceviz, 1 kibrit kutusu kasar, 1 kase köfteli corba 3 parca karpuuz.
sonraaa:saat 10 gibi,, 1 dilim güllac, yarim adet kalburabasti, 2 tane padisah sarmasi
saat:12 gibi gece, 4 adet taze incir, 100 gr üzüm.
-------
sahur: 1 dilim su böregi,yarim domates
sabah uyaninca 10 gibi 1 adet kalburabasti,
saat: 12:30 avuc ici kadar pidenin icine kasar koydum tost gibi onu yedim.
iftar yapmiycam deli gibi midem bulaniyor cünkü ama aksam künefe yiycem dondurmali
sonra da vücut bu kadar sasirmisken yarim tarti da arti cikip cok mutlu olucamsefam olsuuun ama sahurdan itibaren kan grubuna tekrar basliycam.
Oy masallah afiyet olsun yaramasin :) ama canim kilo korumada degil miydin tekrar mi kilo vereceksin hedefi kac tutacaksin ?
Bende bugun cok yedi. Suanda mide fesati geciriyorumm
sabah
peunir domates salatalik
1 kutu meyveli yogurt
ara
1 kupa sutlu kahve
300 gr yogurt
aksam
Dukan lahmacun(ben yaptim)
Salata
1 bardak zero
patlicam resmen lahmacun cok geldi cay tabagi buyuklugunde 7 adetti
Kendine birkac kiloluk pay birakabilirsin 2 kilo alsanda yine de istedigin gibi bir vucuda sahip olabilecegin :)evet aslinda kilo korumadayim ama ne biliyim ya az daha versem mi diyorum bilemedim kihedef 57 yine ama zaten 59 küsür falan cikcagim icin tartida o yüzden versem mi diyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?