66 günde 11.4 kg gitti bile :)

oo iyi o zaman çok ta hareketsiz sayılmazsın geriye sadece yediklerine dikkat etmek kalıyor :)
75 de yüksek bi rakam ama sen bilirsin cnm :)

oo iyi o zaman çok ta hareketsiz sayılmazsın geriye sadece yediklerine dikkat etmek kalıyor :)
75 de yüksek bi rakam ama sen bilirsin cnm :)

Hedefi çok da düşürmiyim dedim ama.. : ) Ne biliim kalsın şimdilik bakalım.
hareketim iyi ,fena diil, yediklerime dikkat ediyorum ama nedense kilo vermem çok zor !!
: (

Hedefi çok da düşürmiyim dedim ama.. : ) Ne biliim kalsın şimdilik bakalım.
hareketim iyi ,fena diil, yediklerime dikkat ediyorum ama nedense kilo vermem çok zor !!
: (

Bunun yanında metabolizmam hızlansın, bagırsaklar düzenli çalışsın diye,
günde en az 2 fincan yeşil çay, mate çayı,rezene, vs içerim,
her ögün öncesi aç karnına aspir yağı (CLA) içerim, valla ne lazımsa yapıyorum ama..
zamanla düzene girecek inş !!

o zaman ters giden bişey var,çünkü benimde öyle oluyor,veremiyorum falan ama sonra bi bakıyorum hoppp gidiyo kilolar,bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin cnm

o zaman ters giden bişey var,çünkü benimde öyle oluyor,veremiyorum falan ama sonra bi bakıyorum hoppp gidiyo kilolar,bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin cnm

şimdi regl sonrası da tartılıcam pzt, hala veremediysem tüm gün ne yiyorum,ne içiyorum
tekrar yazarım, üzerinde tüm arkadaşlar ile tartışırız.

Tahlillerim yapılmıştı çünkü, şeker,troid vs çıkmadı.
Bakalım inş vermişimdir.. : ))

hormonsal değilse süper
ya bişeylerin sana yararı yok
ya bazı gıdaları farkında olmadan çok tüketiyorsun
yada acıkmadığın halde yiyorsun bunlardan biride olabilir

hormonsal değilse süper
ya bişeylerin sana yararı yok
ya bazı gıdaları farkında olmadan çok tüketiyorsun
yada acıkmadığın halde yiyorsun bunlardan biride olabilir

Bilmiyorum ki, yıllardır bu konuda çok okurum ve araştırım,
Pzt gününden sonra bakalım artık, inş vermişimdir.. : )

Sabah
dukan krep
domates salatalik peynir
ara
1 kupa sutlu kahve
aksam
korili tavuk
domates salatalik
ara
dukan tatli
uzerine 2 cay kasigi meyveli yogurt

16.callaneticsimi yaptim :) annemde benimle yapiyor ve eridi resmen

sabah
krep
1 yumurta sarisi
100 gr peynir
Ara
sutlu kahve
300 gr tatlandiricili yogurt
aksam
1 adet izgara levrek
1.5 bardak zero
2 ck meyveli yogurt

17.Callaneticste tamamdir

Son düzenleme:
.1
huhuuu dilvinnn baloncuukk nerdesiniz yahuuu:26::26:

kuzum dün akrabamiza iftara gittikten alisveristen gelip o yüzden giremedim gece onlarda kaldik simdi geldik evee. ve uzun zamandir görmedigim icin dünden beri delli gibi yiyorum :) neler yedigimi yazayim da yuh diyin ama iyi oldu bugn de yiycem yarin tekrar basliyorum kan grubuna.
dün sabah 4 taze incir (regli oldum da sahura kalkamadiydim hani o yüzden yedim)
dün iftar: 2 corba kasigi zeytinyagli barbunya, 1 adet kücücük but, yarim dilim su böregi, 3 ceviz, 1 kibrit kutusu kasar, 1 kase köfteli corba 3 parca karpuuz.
sonraaa: saat 10 gibi,, 1 dilim güllac, yarim adet kalburabasti, 2 tane padisah sarmasi
saat:12 gibi gece, 4 adet taze incir, 100 gr üzüm.

-------
sahur: 1 dilim su böregi,yarim domates
sabah uyaninca 10 gibi 1 adet kalburabasti,
saat: 12:30 avuc ici kadar pidenin icine kasar koydum tost gibi onu yedim.

iftar yapmiycam deli gibi midem bulaniyor cünkü ama aksam künefe yiycem dondurmali

sonra da vücut bu kadar sasirmisken yarim tarti da arti cikip cok mutlu olucam sefam olsuuun ama sahurdan itibaren kan grubuna tekrar basliycam.

Oy masallah afiyet olsun yaramasin :) ama canim kilo korumada degil miydin tekrar mi kilo vereceksin hedefi kac tutacaksin ?

Bende bugun cok yedi. Suanda mide fesati geciriyorumm

sabah
peunir domates salatalik
1 kutu meyveli yogurt
ara
1 kupa sutlu kahve
300 gr yogurt
aksam
Dukan lahmacun(ben yaptim )
Salata
1 bardak zero

patlicam resmen lahmacun cok geldi cay tabagi buyuklugunde 7 adetti

evet aslinda kilo korumadayim ama ne biliyim ya az daha versem mi diyorum bilemedim ki hedef 57 yine ama zaten 59 küsür falan cikcagim icin tartida o yüzden versem mi diyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…