- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.461
kahvalti(09:05) ev yapimi müsli (1 bardak sütün icine 3 yemek kasigi yulaf ezmesi, 1 tatli kasigina yakin bal, 1 tatli kasigi türk kahvesi ve 2 tane kavrulmamis badem koyup pisirdim)
---- aciktikca yiyicem, acikmazsam da aksam yemegine kadar bekliycem bakalim nasil bir yol izliycem :)
bebeyim bu kızlar nerdeee nereye gitmiş bunlar yaa ?kahvalti(09:10) 2 corba kasigi kirmizi biber sote, 1 dilim beyaz peynir (tam yagli) , 2 dilim domates, 3 dilim salatalik, 1 seftali, 200 gr üzüm
kahvalti(09:10) 2 corba kasigi kirmizi biber sote, 1 dilim beyaz peynir (tam yagli) , 2 dilim domates, 3 dilim salatalik, 1 seftali, 200 gr üzüm
şifa olsun canım ben biraz fazla yemeye başladım bu aralar misafir gelen giden oluyo biraz ben sınavı kazanınca öğretmen olunca tebrik falan bi kaç güne düzeene girerrim bendeaksam(15:30) 1 adet Arbys in citir etli baget sandivicinden yedim :)
birazdan 1 adet magnum mini yiycem, aksam yemegini erken yedim diye tamamliyim dedim
afiyet şifa olsun güzelimsabah(08:45) 6 tane biber sote( domates soslu), 100 gr kavun, 1 dilim beyaz peynir
aksam(17:30) 2 adet et dönerli dürüm, 2 bardak ev yapimi limonata
(kizlar gittigim yer harika et döner yapiyor eger gidebilecekseniz gidin, bi dönerin yarisini bile bitiremem normalde 2 tane yedimzümrüt döner diye bi yer misir carsisinin arkasinda kaliyor minik bi dükkan ama harika bi tat mutlaka gidin yiyin
saat(18:00) 2 corba kasigi kadar dondurmali irmik helvasi
---------------
tekrar belirtiyorum ablama söz verdigim icin her gün disarda yiyoruz :) ama kahvaltiyla dengelemeye calisiyorum iste memlekete dönene kadar kilo almasam bana yeter vermeyi beklemiyorum :)
artik diyete baslamak istiyorum!pazar gününden itibaren misafirlige gidicem yatili hafta sonuna yada ondn sonraki hafta memlekete dönücem sanirim. ve döner dönmez tam gaz devam edicem etmek istiyorum okullar acilmadan 56 kilo olmak istiyorum istiyorum istiyorummm
Yine ben seni kızdırmam umarım ama:Belki de her koşulda (misafirlikte,tatilde,memlekette) uyma imkanı olan bir diyet seçmelisin kendine:)))Yazıyorum çünkü azmine verdiğin kilolara gerçekten yazık olacak gibi geliyor bana.Bir sene sonra farklı bir başlıkla gelebilirsin diye üzülüyorum.
yok niye kiziyim, ben mutluyum 2 ögün beslenirken ama sagolsun biizim ailenin huyu diyetteyken acliktan ölürler birakinca tokluktan benimle birlikte ablamda yapiyordu kan grubunu o birakinca bana da biraktirdimemlekete dönünce basliycaz diye ki ben baslarda cok direndim siz naparsaniz yapin ben devam edicem ki diyet yapmiyorum suan diye ama cok kavga ettik bu yüzden. yoksa ben onlari senede 2 ay anca görüyorum :) ve onlar yokken normal düzenime geri dönücem. ki diyet diyerek yanlis bi kelime kullanmisim, bu topikte diyet demek benim icin yasakti. simdilik kilo almadim gibi duruyor :) yani bayram olayindan sonra tabi almadim, 58.1 ile bitirmistim diyeti ve suan 59 kiloyum, ve ramazanin 3. haftasiydi :) 17 saat hic bir sey yemiyorduk. 900 gram fark olmasi cok normal gibi geldi bana ama :/ sonucta o zamanlar oldukcaq az yiyordum simdi yedigime göre. tabi senin görüsünde önemli benim icin. yani sence de kilo mu almisim? :/ :)
cok kararliyim yarin diyete basliyorum, ögleye kadar tam tamina 8 tane magnum mini yedimuzuun bi süre magnum görmek istemiyorum aksama da bisey yemiycem, kahvaltida etmedim ki yemeyeyim yani bu kadar dondurmanin üstüne. neyse magnumdan da tiksinmis oldum
sen kendini bıraksan ortalığı yersin ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?