66 günde 11.4 kg gitti bile :)

saat(14:30) 1 dilim su muhallebisi,
(15:00) ince hamurlu kücük dilim pizza (sadece sucuk ve peynir vardi icinde)

bugün toplam 900 kalori aldim.
--------------
memlekete dönene kadar böyle malesef her gün disarda yiyicem nerdeyse yemegi cünkü ablama sözüm vardi dügünden sonra ne istersen yiycez diye :) ve günü saat 15 te kapatmis oldum yemek yemiycem.

Son düzenleme:
kahvalti(09:10) 2 corba kasigi kirmizi biber sote, 1 dilim beyaz peynir (tam yagli) , 2 dilim domates, 3 dilim salatalik, 1 seftali, 200 gr üzüm

aksam(15:30) 1 adet Arbys in citir etli baget sandivicinden yedim :)

birazdan 1 adet magnum mini yiycem, aksam yemegini erken yedim diye tamamliyim dedim
şifa olsun canım ben biraz fazla yemeye başladım bu aralar misafir gelen giden oluyo biraz ben sınavı kazanınca öğretmen olunca tebrik falan bi kaç güne düzeene girerrim bende

sabah(08:45) 6 tane biber sote( domates soslu), 100 gr kavun, 1 dilim beyaz peynir
aksam(17:30) 2 adet et dönerli dürüm, 2 bardak ev yapimi limonata
(kizlar gittigim yer harika et döner yapiyor eger gidebilecekseniz gidin, bi dönerin yarisini bile bitiremem normalde 2 tane yedim zümrüt döner diye bi yer misir carsisinin arkasinda kaliyor minik bi dükkan ama harika bi tat mutlaka gidin yiyin

saat(18:00) 2 corba kasigi kadar dondurmali irmik helvasi

---------------
tekrar belirtiyorum ablama söz verdigim icin her gün disarda yiyoruz :) ama kahvaltiyla dengelemeye calisiyorum iste memlekete dönene kadar kilo almasam bana yeter vermeyi beklemiyorum :)

Son düzenleme:
afiyet şifa olsun güzelim

kahvalti(10:00) 1 ince dilim beyaz peynir(tam yagli), 1 seftali, kücük bir kavunun ceyregi, yarim kabagin sotesi, 3 biber sote, yarim salatalik ve domates

evet gerçekten bravo . üstelik tek yönlüde beslenmeyip , hergün biri birini dengeleyici şeyler yemen çok akıl karı doğrusu :)) bu arada bende kendime yaklaşık 2 aydır tatil verdim .herşeyden gözüm doyana kadar yedim. şuan elbiselerim dar gelmeye başladı .ama bu benim için sorun değil çünkü psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek için bunu yapmıştım. :) şimdi ise benimde senin gibi bir taktiğim var . ne yiyorsam yiyim elimin ayasına sığacak kadar tüketiyorum . öğünlerim avuç içi büyüklüğümdeki porsyonlardan oluşuyor ve yemekten önce muhakkak bir bardak su içiyorum bu benim çok yememi engelliyor. bakalım bende bu gün başladım kaç kilo vericeğimi merak ediyorum :))

artik diyete baslamak istiyorum! pazar gününden itibaren misafirlige gidicem yatili hafta sonuna yada ondn sonraki hafta memlekete dönücem sanirim. ve döner dönmez tam gaz devam edicem etmek istiyorum okullar acilmadan 56 kilo olmak istiyorum istiyorum istiyorummm

Yine ben seni kızdırmam umarım ama:Belki de her koşulda (misafirlikte,tatilde,memlekette) uyma imkanı olan bir diyet seçmelisin kendine:)))Yazıyorum çünkü azmine verdiğin kilolara gerçekten yazık olacak gibi geliyor bana.Bir sene sonra farklı bir başlıkla gelebilirsin diye üzülüyorum.

yok niye kiziyim, ben mutluyum 2 ögün beslenirken ama sagolsun biizim ailenin huyu diyetteyken acliktan ölürler birakinca tokluktan benimle birlikte ablamda yapiyordu kan grubunu o birakinca bana da biraktirdi memlekete dönünce basliycaz diye ki ben baslarda cok direndim siz naparsaniz yapin ben devam edicem ki diyet yapmiyorum suan diye ama cok kavga ettik bu yüzden. yoksa ben onlari senede 2 ay anca görüyorum :) ve onlar yokken normal düzenime geri dönücem. ki diyet diyerek yanlis bi kelime kullanmisim, bu topikte diyet demek benim icin yasakti. simdilik kilo almadim gibi duruyor :) yani bayram olayindan sonra tabi almadim, 58.1 ile bitirmistim diyeti ve suan 59 kiloyum, ve ramazanin 3. haftasiydi :) 17 saat hic bir sey yemiyorduk. 900 gram fark olmasi cok normal gibi geldi bana ama :/ sonucta o zamanlar oldukcaq az yiyordum simdi yedigime göre. tabi senin görüsünde önemli benim icin. yani sence de kilo mu almisim? :/ :)

Son düzenleme:

Hayır gülüm kilo almamışsın bayramdan sonra bende daha çok diyete başlayacam başlamak istiyorum sözünden dolayı yazdım görüşlerimi canım.Sana Sıkıntı yaratıyormuş gibi geldi bu düzen:))

günaydiin :) dün harika bi gün gecirdim ve aksam eve geldigimde 1 kutu (528 gr) lik Carte dor dondurmayi tek basima aksam yemegi niyetine yedim bitirdim uzun zamandir hayalini kuruyordum bunun nasil iyi geldi nasiil bugunde nugget yiycem o sekilde kizartmadan ama yagsiz pisirerek :) sonra da misafirlikte olsam da yediklerime dikkat edicem sanirim, yani deniycem pazartesiden itibaren, kilo almadim ama almisim gibi hissediyorum :) o yüzden yani. diyet yapmiycam ama sadece ölcülü yiyicem ama memlekete dönünce 1 eylülden 13 eylüle kadar 12 günlük iyi bir program yapicam ve o dönemde 2 kilo vermeyi planliyorum :)

günaydin günlük :) bugun yeniden basliyorum ama diyete degil sadece misafirlikte olsam da dikkat etmeye, asil kilo verme islemini memlekete dönünce basliycam :) kilo verme diyince resmen kilo almisim tarti sonunda gösterdi marifetini ve tam 60 kiloyum :) üzgün müyüm? hayir! cünkü son 1 haftadir deli gibi canim ne isterse kusana kadar yiyorum daha dogrusu tiksinene kadar düsünün yani 1 er kutu dondurma yiyorum :) ramazanain son haftasindan beri yani yaklasik 1 aydir diyelim deli gibi yememe ragmen 2 kilo almis olmam beni gercekten mutlu etti simdi diceksiniz bu kiz kilo aldi niye mutlu oluyo ? söyle diyiyeyim, ben 3 ay boyunca diyet yaptim ve 1 kez olsun arti cikmadim ve regli düzenim bozuldu, suan o 2 kiloyu aldim ya regli düzenim düzeldi :) onun icin mutluyum birazda 60 kiloda gayet iyi duruyorum ama ben 55 olmak istiyorum, memlekete dönünce nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum acikcasi belki kan grubuna göre beslenirim belki 6 ögün ama gönl+ümden gecen 2 ögün yemek hem dinen cok yararli hem de bedene cok yararli :) bunun üstüne ayet ve hadisler olmasi da beni mutlu ediyor. kaldigim yerden devam edicem insallah en gec 1 eylülde programima baslamis olmayi umut ediyorum :) birazdan misafirlige gidicem yatili ve hayir demeyi ögrenmem gerek sanirim :)

cok kararliyim yarin diyete basliyorum, ögleye kadar tam tamina 8 tane magnum mini yedim uzuun bi süre magnum görmek istemiyorum aksama da bisey yemiycem, kahvaltida etmedim ki yemeyeyim yani bu kadar dondurmanin üstüne. neyse magnumdan da tiksinmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…