66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Kendine birkac kiloluk pay birakabilirsin 2 kilo alsanda yine de istedigin gibi bir vucuda sahip olabilecegin :)

bilemiyorum iste ya. kafam atar 50 kiloya düserim ben hic belli olmaz sagim solum
ve tartildim burdaki tartida 58.3 geldim ama bence eksik tartiyo. ben kendimi 59.5 kabul ediyorum suan cünkü 2 gündür deli gibi yedim

kızlar moralim pek yok bu aralar.pek katılamıyorum size ama okuyorum yazdıklarınızı.

en son tartıldığımda 60.500 geldim tabi aradan 10-15 gün geçti. bugün 61.700 geldim maalesef. memlekete gitmiştim orda bozuldu diyet işi

oohhh verdin tabi kilocukları şimdi yeme zamanı götüürr

Veeee tatilim bitti canlar.Sonuç 21 günde 1 kilo vermişim:))Hedefim tatilde kilo almamaktı gelir gelmez tartıya koştum 1 kilo vermek hedefimin üzerinde olduğu için mutluyum bayramdan sonra sıkıya almam gerekiyor.Daha verecek bir 10 kilom daha var malum.
Yeni başladığımı varsayıyorum bu yüzden başlangıç:72
Hedef:62

bilemiyorum iste ya. kafam atar 50 kiloya düserim ben hic belli olmaz sagim solum
ve tartildim burdaki tartida 58.3 geldim ama bence eksik tartiyo. ben kendimi 59.5 kabul ediyorum suan cünkü 2 gündür deli gibi yedim
50 miiii :O o biraz abarti lur da 55 ideal bence
Tebrik ederiim tatilde kilo vermekte buyuk basari :) nasildi tatilin
Simdi toparlarsin gulum ama

2 hafta once : 48.500
Bu hafta :49
Fark : +500

Hala regl olmadim gecikti feci derecede de sistim birde olmayinca bende sinir falan cok oluyor dun dukanda protein sebze gunumdu tartida o gunun ertesi sabahi vucut su tuttugu icin cok cikiyorsun her neyse insallah bir an once regl olurum

Canım gulum6 başlayınca tam başlıyorsun bırakınca tam bırakıyorsun gibi geliyor bana.Böyle olunca al ver al ver oluyor.Biraz dikkat edersen en azından verdiklerini almazsın.İnan tatilde simit unlu mamüller dürüm hepsini yedim ama sofrada yemek yediğimde asla ekmek yemedim.Amaaan zaten götürdüm unluları diyerek Çavdar ekmeğimden hiç taviz vermedim mesela.Büyük başarı değil tabii 21 günde 1 kilo:)))Ama verdiğimi almamak gerçekten çok motive edici.

canım öyle de ben zor kilo veriyorum. diyet dışına memlekete gidince çıkıyorum her türlüsünden oluyor evde annem yapıyor ye diye zorluyor. ha hepsinden çok fazla yemesem de hepsinden az az yedim yine dikkat ettim hiç öyle salmadım kendimi ama kilo aldım. zaten insan korkuyor kilo alırım diye o yüzden salamıyor kendini. bir de benim psikolojim her şeyimi etkiliyor. vücudum yüzüm anında şişebilir psikolojik olarak kendimi kötü hissettiğimde diyet dışına bile çıkmasam kilo veremiyorum ya da üstüne alıyorum.

Kizlar kizlaaarr yarin Ankaraya gidiyoruz 20 gun kalicaz o yuzden yazamicam size ama diyetime devam edicem :) geldigimde bakalim kimler kac kilo vermis olacakk alacak olani gormek istemiyorum sizi cokk opuyorum :) menumu de yazip gideyim
Sabah
bol peynir ve domates
ara
yarim su bardagi süt
Aksam
Yuvarlama kofte ( sulu yemek degil)
Domates sos
1 adet krep
Aksam
helva

ayy sabahtir agzim durmadi ya
2 N**** (Siyahi), 3 lokum yedim, 1 adet serbetli tatli var bi tane onun serbetlenmemis halini yedim kurabiye gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…