- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.421
Kendine birkac kiloluk pay birakabilirsin 2 kilo alsanda yine de istedigin gibi bir vucuda sahip olabilecegin :)
.1
kuzum dün akrabamiza iftara gittikten alisveristen gelip o yüzden giremedim gece onlarda kaldik simdi geldik evee. ve uzun zamandir görmedigim icin dünden beri delli gibi yiyorum :) neler yedigimi yazayim da yuh diyinama iyi oldu bugn de yiycem yarin tekrar basliyorum kan grubuna.
dün sabah 4 taze incir (regli oldum da sahura kalkamadiydim hani o yüzden yedim)
dün iftar: 2 corba kasigi zeytinyagli barbunya, 1 adet kücücük but, yarim dilim su böregi, 3 ceviz, 1 kibrit kutusu kasar, 1 kase köfteli corba 3 parca karpuuz.
sonraaa:saat 10 gibi,, 1 dilim güllac, yarim adet kalburabasti, 2 tane padisah sarmasi
saat:12 gibi gece, 4 adet taze incir, 100 gr üzüm.
-------
sahur: 1 dilim su böregi,yarim domates
sabah uyaninca 10 gibi 1 adet kalburabasti,
saat: 12:30 avuc ici kadar pidenin icine kasar koydum tost gibi onu yedim.
iftar yapmiycam deli gibi midem bulaniyor cünkü ama aksam künefe yiycem dondurmali
sonra da vücut bu kadar sasirmisken yarim tarti da arti cikip cok mutlu olucamsefam olsuuun ama sahurdan itibaren kan grubuna tekrar basliycam.
50 miiii :O o biraz abarti lur da 55 ideal bencebilemiyorum iste ya. kafam atar 50 kiloya düserim ben hic belli olmaz sagim solum
ve tartildim burdaki tartida 58.3 geldim ama bence eksik tartiyo. ben kendimi 59.5 kabul ediyorum suan cünkü 2 gündür deli gibi yedim
Tebrik ederiim tatilde kilo vermekte buyuk basari :) nasildi tatilinVeeee tatilim bitti canlar.Sonuç 21 günde 1 kilo vermişim:))Hedefim tatilde kilo almamaktı gelir gelmez tartıya koştum 1 kilo vermek hedefimin üzerinde olduğu için mutluyum bayramdan sonra sıkıya almam gerekiyor.Daha verecek bir 10 kilom daha var malum.
Yeni başladığımı varsayıyorum bu yüzden başlangıç:72
Hedef:62
Simdi toparlarsin gulum amakızlar moralim pek yok bu aralar.pek katılamıyorum size ama okuyorum yazdıklarınızı.
en son tartıldığımda 60.500 geldim tabi aradan 10-15 gün geçti. bugün 61.700 geldim maalesef. memlekete gitmiştim orda bozuldu diyet işi
50 miiii :O o biraz abarti lur da 55 ideal bence
Tebrik ederiim tatilde kilo vermekte buyuk basari :) nasildi tatilin
Sağol canım tatil işte hem zevkli hem yorucu:))
Simdi toparlarsin gulum ama
2 hafta once : 48.500
Bu hafta :49
Fark : +500
Hala regl olmadim gecikti feci derecede de sistim birde olmayinca bende sinir falan cok oluyor dun dukanda protein sebze gunumdu tartida o gunun ertesi sabahi vucut su tuttugu icin cok cikiyorsun her neyse insallah bir an once regl olurum
kızlar moralim pek yok bu aralar.pek katılamıyorum size ama okuyorum yazdıklarınızı.
en son tartıldığımda 60.500 geldim tabi aradan 10-15 gün geçti. bugün 61.700 geldim maalesef. memlekete gitmiştim orda bozuldu diyet işi
Canım gulum6 başlayınca tam başlıyorsun bırakınca tam bırakıyorsun gibi geliyor bana.Böyle olunca al ver al ver oluyor.Biraz dikkat edersen en azından verdiklerini almazsın.İnan tatilde simit unlu mamüller dürüm hepsini yedim ama sofrada yemek yediğimde asla ekmek yemedim.Amaaan zaten götürdüm unluları diyerek Çavdar ekmeğimden hiç taviz vermedim mesela.Büyük başarı değil tabii 21 günde 1 kilo:)))Ama verdiğimi almamak gerçekten çok motive edici.
kızlar çok fazla kilom wr we aranıza katlmk istyrn bana yardımcı olr musunuz
kahvalti(10:15) yarim seftali, 2 kayisi, 3 taze incir, ceyrek elma, 1 ceviz, 1 badem ve 1 hurma
saat(17:00) 3 erik, 1 kayisi
iftar: 3 dolma (yesil ve kirmizi biber ve kabak) dolmalar büyük degildi ve 1 kase patlican biber közlemesi.
ayy sabahtir agzim durmadi ya
2 N**** (Siyahi), 3 lokum yedim, 1 adet serbetli tatli var bi tane onun serbetlenmemis halini yedim kurabiye gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?