66 günde 11.4 kg gitti bile :)

ye tabi bence canım afiyet olsun ama 8 taneyi nasıl yedin .ama anladım senin neden 80 li kilolara çıktığını

yemek yemekten degil abur cubur yemekten aliyorum ben ve abur cuburum benim hep tatli seyler cips sevmem mesela cok. tatli olsun dünyayi yerim ama napicam 55 kilo olucam

hamile olmasam bende bu diyete başlardım

hamilelikten sonra baslayabilecegini düsündügüm bir diyet degil yasam tarzi :) ben cok memnundum acikcasi, ama ailelerin israri sonucu 1 aydir cozutmam olmasaydi gayet mutlu ve saglikli bir bireydim :) bugunden itibaren yeniden basladim, artik biraz da kilo vermek degil saglikli yasayabilmek icin bunu yapicam :)

(kahvalti(10:00) 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz hic bisey yok), 1 adet yesil biber, yarim salatalik, yarim cig havuc, 1 dilim tam yagli beyaz peynir ve 2 adet taze incir :)

---------------59.5 la basladim hadi bakalim hayirlisiyla devam edicem :)

merhaba ablacım ben burcu 18 yaşındayım ve ben de her kadın gibi fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. konunu çok beğendim açıkçası bana çok mantıklı geldi. bir hafta sıkı diyetle kilo verip bozunca kendini durduramayanlardan olduğum için artık gerçeklerle yüzleşip bunun böyle olmayacağını, istikrarlı olmam gerektiğini ve kendimi çok da kasmadan sağlıklı bir bireye dönüştürebileceğimi farkettim. her gün gelir gider buraya yazarsam benim için harika olur :) sıkı sözcüğünü artık vücudum için kullanmak istiyorum.diyeti iyice idrak edip yarın hemen başlıyorum akşam gelir yediklerimi yazarım :) daha adını bile bilmiyorum ama olsun, gözlerinden öperim.

kahvalti(09:50) karpuz, 1 seftali, portakal, 200 gr üzüm, 2 ceviz, 1 ince dilim tulum peyniri.

---- kan grubuna göre beslenme sisteminin sadece 2 ögün yeme kismini uygulayarak deniycem bi süre yani bana yasak olan yiyecekleri görürseniz sasirmayin :)

:) bana katilacak olmana cok sevindim, istedigin her seyi yemekte özgürsün özgürüz yeter ki dogru saatlerde ve dogru miktarda yensin :)

kahvalti(09:50) karpuz, 1 seftali, portakal, 200 gr üzüm, 2 ceviz, 1 ince dilim tulum peyniri.

saat(15:30) 2 parca karpuz, 3 parca kavun, yarim armut, 1 salatalik, 100 gr üzüm (6 aydir görmedigim bi arkadasima misafirlige gittim :) ve meyveye karsi koyamiyorum napiyim canim aksam yemegi yemek istemiyor ama saat 6 da yürüyüse gidecegim icin birazdan
17:45 te 1 kase mercimek corbasi icicem. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…