- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.481
iste ben o yüzden sadece 2 ögün yiyebiliyorumyoksa ipin ucu kaciyo bide kan grubuma uygun seyler yemeyunce de sürekli yiyorum en iyisi bana kan grubuma göre beslenmek geliyo
ye tabi bence canım afiyet olsun ama 8 taneyi nasıl yedin.ama anladım senin neden 80 li kilolara çıktığını
hamile olmasam bende bu diyete başlardım
(kahvalti(10:00) 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz hic bisey yok), 1 adet yesil biber, yarim salatalik, yarim cig havuc, 1 dilim tam yagli beyaz peynir ve 2 adet taze incir :)
---------------59.5 la basladim hadi bakalim hayirlisiyla devam edicem :)
:) bana katilacak olmana cok sevindim, istedigin her seyi yemekte özgürsün özgürüz yeter ki dogru saatlerde ve dogru miktarda yensin :)merhaba ablacım ben burcu 18 yaşındayım ve ben de her kadın gibi fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum. konunu çok beğendim açıkçası bana çok mantıklı geldi. bir hafta sıkı diyetle kilo verip bozunca kendini durduramayanlardan olduğum için artık gerçeklerle yüzleşip bunun böyle olmayacağını, istikrarlı olmam gerektiğini ve kendimi çok da kasmadan sağlıklı bir bireye dönüştürebileceğimi farkettim. her gün gelir gider buraya yazarsam benim için harika olur :) sıkı sözcüğünü artık vücudum için kullanmak istiyorum.diyeti iyice idrak edip yarın hemen başlıyorum akşam gelir yediklerimi yazarım :) daha adını bile bilmiyorum ama olsun, gözlerinden öperim.
kahvalti(09:50) karpuz, 1 seftali, portakal, 200 gr üzüm, 2 ceviz, 1 ince dilim tulum peyniri.
hosgeldin bebek :)
iyiyim tatlim seeen? :)
ayyy nideeen nolduuayy sorma hastalıktan bittim mahvoldum ya
üşütmüşüm annemin deyimiyle kafamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?