66 günde 11.4 kg gitti bile :)

sabah kalkip 7:15 den 7:45 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(08:55) karpuzun 1 ay dilimi, 100 gr üzüm, 1 corba kasigi cökelek, 1 domates, yarim salatalik ve 4 tane eti cin bisküvi :)

sagol sekerim :) sende ne var ne yok diyet ne alemde

ayy sorma canım yaa,çok kötü hastayım kaç gündür resmen ölüyorum,diyet miyet hak getire,düzensizlk diz boyu,başım çok ağrıyo bugün,terlemekten bi hal oldum ayy zaten okullarda açılcak ooff oofff spor da yapamıyorum aşırı halsizim

sabah 7 den 8 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:00) 1 adet büyük servis tabagi boyutunda yulaf kepekli krep (yumurtasiz ve tuzsuz), 1 adet közlenmis kirmizi biber, 1 adet közlenmis domates, 1 dilim ezine peyniri, yarim seftali, yarim muz, yarim armut :)

tatlım merak ettim de nasıl yaptın krebi
tarifini yazsan:13:

tatlım merak ettim de nasıl yaptın krebi
tarifini yazsan:13:

1 bardak kadar sütün icine 1 fincandan biraz fazla yulaf kepegi, 1 cay kasigi kadar zeytinyagi koydum :) o yani sonrada pisirdim krep gibi. ama herkesin sevcegi bi tat degil tuz koymayinca kimse yemiyo bi ben yiyorum tuzsuz.

saat: (14:00) 100 gr kadar cikolatali dondurma :) 200 kalori yaziyor arkasinda ama ben 250 kalori diye kabul ediyorum :)

saat(14:00) 100 gr cikolatali dondurma :)
aksam(18:15) 1 kase zeytinyagli bamya, kücük bir kase(yarim kase) cacik (tuzsuz-yagsiz)

saat 8 gibi yarim saatlik bi yürüyüsle bi yere gidicem :) ordan dönüste de yürüyerek dönerim

Son düzenleme:
dün aksam kuzenimin kina gecesindeydik orda saat 22:30 da 1 avuc karisik cerez yedim sonrada 1 2 sarkida kalktim oyna
bugunde mevlüt verilecek yemekli kahvaltiyi orda edicem sasirmayin yani sabah sabah bunlar mi yenir diye

kahvalti(11:00) dügündeydik yemekliydi,
yarim kase sehriye corbasi, 1 porsiyon tavuk pilav, 3 kasik kuru fasulye, 3 kasik cacik ve 3 kasik irmik helvasi.
saat(15:00) 5 taze incir
aksam(16:00) 200 gr tavuk ve 100 gr süzme yogurt

oy kuzum beniiimmmm sen hareket olarak ne yapıyorsun ?
bu arada doktor bana kızdı öğlen bi bardak süt iç veya meyve ye daha yaşın küçük 2 öğün yapma zarar verirsin metabolizmana dedi

sen bilirsin canim :)
napiyim bende diyet degilde saglikli beslenme gibi bisey yapiyorum sanirsam eskisi kadar ez yemiyorum cünkü ve dondurma falan yiyorum mutlaka her gün

Kulağımın çınladığını farkettim hemen koştum geldim:) şaka bi yana kızlar eski grubu B'nde özledim yaa nasıl güzel kilo vermiştim bu ara saldım yine bayramdan beri artık bi dur demek lazım diye geldim bi baktım bizim kızlar var artık eskisi gibi takipteyim kızlar bendeeee

sen bilirsin canim :)
napiyim bende diyet degilde saglikli beslenme gibi bisey yapiyorum sanirsam eskisi kadar ez yemiyorum cünkü ve dondurma falan yiyorum mutlaka her gün

Ooooo süpersin yaaa 59lara düştün demek harika valla çok özendim:) bende Ramazan'da 60 olmuştum şmdi yine 63 e çıktım B'nde 50leri görmek istiom artık ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…