- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.501
sabah kalkip 7:15 den 7:45 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(08:55) karpuzun 1 ay dilimi, 100 gr üzüm, 1 corba kasigi cökelek, 1 domates, yarim salatalik ve 4 tane eti cin bisküvi :)
kahvalti(08:55) karpuzun 1 ay dilimi, 100 gr üzüm, 1 corba kasigi cökelek, 1 domates, yarim salatalik ve 4 tane eti cin bisküvi :)
hayırdır yemiyon mu hiç canım kilon kaç
afiyet olsun şekerimmm :)
sagol sekerim :) sende ne var ne yok diyet ne alemde
sabah 7 den 8 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:00) 1 adet büyük servis tabagi boyutunda yulaf kepekli krep (yumurtasiz ve tuzsuz), 1 adet közlenmis kirmizi biber, 1 adet közlenmis domates, 1 dilim ezine peyniri, yarim seftali, yarim muz, yarim armut :)
tatlım merak ettim de nasıl yaptın krebi
tarifini yazsan:13:
kahvalti(09:00) 1 adet büyük servis tabagi boyutunda yulaf kepekli krep (yumurtasiz ve tuzsuz), 1 adet közlenmis kirmizi biber, 1 adet közlenmis domates, 1 dilim ezine peyniri, yarim seftali, yarim muz, yarim armut :)
selamlar burda olamayan eski grubumuzzz
ben eski grubumuzu çok özledim yaa boncuğummm
oy kuzum beniiimmmm sen hareket olarak ne yapıyorsun ?kimsecikler yok tatlim burlarda ben kendi kendime takiliyorum :)
oy kuzum beniiimmmm sen hareket olarak ne yapıyorsun ?
bu arada doktor bana kızdı öğlen bi bardak süt iç veya meyve ye daha yaşın küçük 2 öğün yapma zarar verirsin metabolizmana dedi
sen bilirsin canim :)
napiyim bende diyet degilde saglikli beslenme gibi bisey yapiyorum sanirsam eskisi kadar ez yemiyorum cünkü ve dondurma falan yiyorum mutlaka her gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?