- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.521
Kulağımın çınladığını farkettim hemen koştum geldim:) şaka bi yana kızlar eski grubu B'nde özledim yaa nasıl güzel kilo vermiştim bu ara saldım yine bayramdan beri artık bi dur demek lazım diye geldim bi baktım bizim kızlar varartık eskisi gibi takipteyim kızlar bendeeee
Ooooo süpersin yaaa 59lara düştün demek harika valla çok özendim:) bende Ramazan'da 60 olmuştum şmdi yine 63 e çıktım B'nde 50leri görmek istiom artık ya:)
oy kuzum beniiimmmm sen hareket olarak ne yapıyorsun ?
bu arada doktor bana kızdı öğlen bi bardak süt iç veya meyve ye daha yaşın küçük 2 öğün yapma zarar verirsin metabolizmana dedi
kimseler görünmüyor tatlim burlarda
ramazanda 58 falandim canim ama malum orucluykendi obirde 1 ay kendime deli gibi yeme molasi verince 59.5 oldum bakalim carsamba kac gelicem sende olursun bir an evel merak etme tatlim hosgeldin yaa :)
Hoşbulduk:) ay inşallah artık dikkat etcem B'nde 1aydır yeme molası vermiştim de tekrar spora da başladım şmdi tam gaz bu hafta daha da dikkat ederek başlıorum
Çok güzel:) bende bilişler yapıcam artık ama bakalım bi 5 kilo daha versem rahatlıcam inşallah veririmben daha rahatim artik yaistedigimi yiyip iciyorum pisman olmuyorum sadece gönlük 1100 kaloriyi asmamaya calisiyorum genelde 950 1000 arasinda gidip geliyorum ama misafirlik olunca 1100 e cikiyor
Çok güzel:) bende bilişler yapıcam artık ama bakalım bi 5 kilo daha versem rahatlıcam inşallah veririm
canım işte ben onu yapamam ondan callaneticse başladım onu bile düzenli yapamıyorum abi zaman yetmiyor ki ciddensabahlari uyaninca disarida yürüyüs yapiyorum canim arkdasimla 45 dk ile 1 bucuk saat arasinda degisiyor :) o günkü keyfimize bagli olaraktan
moonlinim güzelim özledim senide :) sende katıl artık aramıza koyma kendini hepimiz çıtır hatunlar olaabiliriz ve formumuzu koruyalım artık dimiiÇok güzel:) bende bilişler yapıcam artık ama bakalım bi 5 kilo daha versem rahatlıcam inşallah veririm
kilon ne alemde tatlim bu arada?canım işte ben onu yapamam ondan callaneticse başladım onu bile düzenli yapamıyorum abi zaman yetmiyor ki cidden
moonlinim güzelim özledim senide :) sende katıl artık aramıza koyma kendini hepimiz çıtır hatunlar olaabiliriz ve formumuzu koruyalım artık dimii
sizden ayrılınca 50 lerdeydim şimdi 53.8 adet düzensizliği etkiliyo çok hemdekilon ne alemde tatlim bu arada?
bende burdayım hemde bi spor topiğinde :)Aynen tatlım ya artık sizleyimkısa bi tatilden sonra:) buraya bağımlı olunca insan kendini sorumlu hissediyo gaza gelio fln daha çabuk çok çok kilo verio:)
Kulağımın çınladığını farkettim hemen koştum geldim:) şaka bi yana kızlar eski grubu B'nde özledim yaa nasıl güzel kilo vermiştim bu ara saldım yine bayramdan beri artık bi dur demek lazım diye geldim bi baktım bizim kızlar varartık eskisi gibi takipteyim kızlar bendeeee
meraba bu diyetş pardon yaşam tarzını bende mantıklı buldum..başladığım diyetler en fazla 1 gün sürmüştür:) sorunum büyük bir istekle başlayıp çabuk pes etmek bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum..ama yediklerimi yaptıklarımı buraya yazarsam faydalı olur galiba.sizlerde kilo vermiş insanlarsınız bu süreçte neleein yapılıp yapılmayacağını en iyi siz bilirsiniz bu nedenle sizinde yardımlarınızla bu şekilde beslenmeye başlamak istiyorum..kilom 74boyum 169 hedefim kurban bayramına kadar 60 65 civarı olabilmek..ama en önemlisi kilo vermek şart da değil daha sonra da o kiloyu görebilirim ama yinede hedefim bu olsun diyorum ve yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum:))
sabah 07:15 de 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti (09:30) 1 adet közlenmis kirmizi biber, 1 dilim ezine peynir, yarim domates, 1 kücük muz, yarim seftali ve 120 gr cikolatali dondurma (dondurma sonradan cikti piyasaya elektirikler kesikti de dolapta dondurma eriycek diye yedim)
tabi tabi kesinlikle yazacam... 2 öğün beslendim diyorsun ya kaç saat vardı arada? Yani sabah kaçta yiyordun akşam kaçta yiyordun? Aralarda acıkınca ne yiyordun? Bide benim kabızlık sorunum varkemik yapım erkek tipiymiş doktor hareket edersen çabuk kilo verebilen bir yapın var demişti 1.5 ayda 8 kilo falan da vermiştim ama sınav stresiyle aldım hepsini geri..umarım by sefer başarırım ve geri almam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?