- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.541
aaa moon gelmişşşşkızz nerelerdesiinnn sen kaçak??hoş geldin :)
9.30 ılık limonlu su 10.00 yarm dlm kepekli ekmek domates salatalık biraz peynir..15.30 çubuk kraker 17.00 1 elma..bu günlük bu kadar acıkırsam yoğurt falan yerim..su 1 litre içtim şimdilik 2.5 a tamamlarım ama.. Birazdan yürüyüşe çıkacam en az 1 saat yürüyecem..yatmadan da pilates yapmayı düşünüyorum..
sabah 8 den 9 bucuga kadar disarida yürüyüs :)
saat 10 da 1 adet iran sekeri pestil gibi bir sey sekersiz dogal bir seydi.
kahvalti(11:45) yarim kase yumurtasiz menemen, 100 gr kavun, azicik üzüm, 1 seftali, yarim muz, 1 adet közlenmis biber, yarim armut, 1 incecik dilim ezine ve 1 adet gofret cilekli.
evt bayağı bir acıktım biraz tavuk sote yedimbir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan ya biliyorum çabuk kilo vermek sağlıklı değil ama kendime olan öz güvenimi kaybetmiş durumdayım kıyafet almak istemiyorum arkadaşlarımla bir yere gitmek istemiyorum fotoğraf bile çektirmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
sabah 07:35 den 09:05 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:15) 1 adet omlet ( 1 yumurtadan ve 1 tatli kasigi yagla yapildi sadeydi), kücük 1 adet muz, 1 seftali, 1 adet kirmizi közlenmis biber ve yarim dilim ezine peynir.
sabah 07:35 den 09:05 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:15) 1 adet omlet ( 1 yumurtadan ve 1 tatli kasigi yagla yapildi sadeydi), kücük 1 adet muz, 1 seftali, 1 adet kirmizi közlenmis biber ve yarim dilim ezine peynir.
kızlar ben gelddiimm :) nasılsınız???allahım eylül olduuu ve okullara az kaldıı :) mutluyum yahuuu ilk defa okullar açılacak diye musmutluyummm :):):)
iyiyim kuzum :) noldu hayirdir?
saat(14:00) biraz karpuz
aksam(18:05)20 tane kiymali lahana sarmasi (isaret parmagi büyüklügündeydi)
saat 20:00 dan 22:00 a kadar kick boks antremanindaydim :) cok agir degildi ama yine de yaptik baya
kick boks mıı abooo o nerden esti kızzz :)
2011 mart ayindan temmuza kadar yapmistim canim :) sonra birakmak zorunda kalmistim üni sinavina hazirlanirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?