66 günde 11.4 kg gitti bile :)

sabah 8 den 9 bucuga kadar disarida yürüyüs :)

saat 10 da 1 adet iran sekeri pestil gibi bir sey sekersiz dogal bir seydi.
kahvalti(11:45) yarim kase yumurtasiz menemen, 100 gr kavun, azicik üzüm, 1 seftali, yarim muz, 1 adet közlenmis biber, yarim armut, 1 incecik dilim ezine ve 1 adet gofret cilekli.

Ben geldimmmm:) sabah dışardaydım yazmamadım:) kahvaltım erkenden 1tane simit ve ayran
Öğle: 2dilim uno Light denge,1dilim eski kaşar, 2dilim salam, salatalık, domates,biber ve filtre kahve
Akşam da planladım: yağsız fırında tavuk ve yoğurtlu köz biber salatası

9.30 ılık limonlu su 10.00 yarm dlm kepekli ekmek domates salatalık biraz peynir..15.30 çubuk kraker 17.00 1 elma..bu günlük bu kadar acıkırsam yoğurt falan yerim..su 1 litre içtim şimdilik 2.5 a tamamlarım ama.. Birazdan yürüyüşe çıkacam en az 1 saat yürüyecem..yatmadan da pilates yapmayı düşünüyorum..

9.30 ılık limonlu su 10.00 yarm dlm kepekli ekmek domates salatalık biraz peynir..15.30 çubuk kraker 17.00 1 elma..bu günlük bu kadar acıkırsam yoğurt falan yerim..su 1 litre içtim şimdilik 2.5 a tamamlarım ama.. Birazdan yürüyüşe çıkacam en az 1 saat yürüyecem..yatmadan da pilates yapmayı düşünüyorum..

yediklerin cok az degil mi?

aksam(18:05) 1 adet orta boy kirmizi biber dolmasi(zeytinyagli), 3 corba kasigi zeytinyagli bamya. (aslinda cok toktum ama gec saatte acikirim yemek zorunda kalirim diye yedim)

evt bayağı bir acıktım biraz tavuk sote yedim bir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan ya biliyorum çabuk kilo vermek sağlıklı değil ama kendime olan öz güvenimi kaybetmiş durumdayım kıyafet almak istemiyorum arkadaşlarımla bir yere gitmek istemiyorum fotoğraf bile çektirmek istemiyorum ne yapacam bilmiyorum

iyi de ömrünün sonuna kadar o sekilde yasayabilecek misin? hayir tabiki. biraktigin an en az 2 katini geri alacaksin. o yüzden kendine saglikli bir beslenme düzeni sec

sabah 07:35 den 09:05 e kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(09:15) 1 adet omlet ( 1 yumurtadan ve 1 tatli kasigi yagla yapildi sadeydi), kücük 1 adet muz, 1 seftali, 1 adet kirmizi közlenmis biber ve yarim dilim ezine peynir.

sabah 07:35 den 09:05 e kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(09:15) 1 adet omlet ( 1 yumurtadan ve 1 tatli kasigi yagla yapildi sadeydi), kücük 1 adet muz, 1 seftali, 1 adet kirmizi közlenmis biber ve yarim dilim ezine peynir.

saat(14:00) biraz karpuz

aksam(18:05)20 tane kiymali lahana sarmasi (isaret parmagi büyüklügündeydi)

kızlar ben gelddiimm :) nasılsınız???allahım eylül olduuu ve okullara az kaldıı :) mutluyum yahuuu ilk defa okullar açılacak diye musmutluyummm :):):)

sabah 07:20 den 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(09:00) büyük bir dilim sade güllacin üstüne 1 seftali ve bol nescafe taneleri koyup yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…