- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.561
ooo maşallah diyelim :) yorucu bi spor sanırım kendileri :)
hem de nasil zor nasill
gecen carsamba: 59.5
güncel: 59 :)
fark: -500 gr
her istedigimi yiyerek de kilo verebiliyormusum demekki
ayy bende jillian yapıyorum level 2 deyim anca geçebildim aman tanrım öldüm bittim bee
tabiii verirsin alıştı vücudun artıkkk :) ben de 59 olsammm ah be :)
jilliani level 3 ten biraktim beneskiden yedigimin 3 katini yiyorum nerdeyse ve kalorim 1100 lerde
merhba , bnde az önce konu açtım sonra sennki dkkatimi çekti geldim :)
bn şuan 75 kiloyum ilk hedfim 5 kilo vermek ,
sen bu kdar kilo wermşsin ya hiç mi pes etmedin , kendini nasıl gazladın ve en önmlisi bu kadar süre nasıl istikrar sağladın cnm ?
sabah 07:20 den 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:00) büyük bir dilim sade güllacin üstüne 1 seftali ve bol nescafe taneleri koyup yedim :)
saat(14:00) 3 kasik yogurt(100 gr)
saat(14:30) 1 dilim güllacin üstüne seftali ve nescafe parcalari koyup yedim yinebugun tatli yemekten bi hal olucam ama napiyim tatliyi cok seviyroum
sabah 07:20 den 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(09:00) büyük bir dilim sade güllacin üstüne 1 seftali ve bol nescafe taneleri koyup yedim :)
Tebrik ediyoruuum :) sizin hikayelerinizi duymak bize güç veriyor :) ben de yavaş yavaş hedefime ulaşmaktayım :)
sabah 07:15 den 8:15 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(08:45) 5 6 parca karpuz, 1 armut, 1 corba kasigi cökelek, 2 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kasigi visne receli :)
saat (11:45) 2 su bardagi kar helvasi (gercek kar in icine biraz visne surubu koyup satiyorlar helva dedigim o yanicok hafif bir sey) :)
kar helvası mı :) güzele benziyo..geçenlerde bi belgesel izledim,orda da vardı dediğinden :)
nefis cok nefis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?