66 günde 11.4 kg gitti bile :)

merhba , bnde az önce konu açtım sonra sennki dkkatimi çekti geldim :)
bn şuan 75 kiloyum ilk hedfim 5 kilo vermek ,
sen bu kdar kilo wermşsin ya hiç mi pes etmedin , kendini nasıl gazladın ve en önmlisi bu kadar süre nasıl istikrar sağladın cnm ?

2 nisandan 1 temmuza kadar hic pes etmedim :)
sonra ramazandi aileyle tatildi biraz idare etmeye calistim ama yine kacamaklarim oldu, sonra ramazanain son haftasindan 28 agustosa kadar kendime tatil verdim ve deli gibi yedim 1 ay o sürecte 1.5 kilo falan geri aldim ama söyle bir durum var ramazanda 17 saat orucluyduk :) nasil pes etmedim inan bilmiyorum, belkide hic diyet yapiyor gibi hissettirmedim kendime cünkü yok hayatimdan sunu cikardim bunu cikardim yapmadim ben. yeri geldi dolma yedim yeri geldi makarna, pasta börek yedim ama naptim o gün dengeledim ve kalori hesabi yapip o gün o kaloriyi asmayarak diger ögünümde dikkat ettim :) halen de öyleyim ki hic diyetteyim gibi gelmiyor bana.

sabah 07:20 den 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(09:00) büyük bir dilim sade güllacin üstüne 1 seftali ve bol nescafe taneleri koyup yedim :)

saat(14:00) 3 kasik yogurt(100 gr)
saat(14:30) 1 dilim güllacin üstüne seftali ve nescafe parcalari koyup yedim yine bugun tatli yemekten bi hal olucam ama napiyim tatliyi cok seviyroum

selamlar ben geldim arayı biraz uzattım üzgünüm ama dersaneden vakit kalmadı inanın testlerle boğuşurken kafayı yedim bu ara neyse gelelim diyet konusuna. dukan diyetine başladım ben bugün atak evresinin 3.günü kendimi aç hissetmiyorum sadece aşırı yorgunum ama yine de halimden memnunum bugün yediklerimden bahsedeyim: yulaf kepeğiyle yapılmış baharatlı krepler, light yoğurt,tavuk budu,kayısılı bitki çayı, akşama da light ton balığı yiyerek bugünü tamamlayacağım :)

sabah 07:20 den 08:30 a kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(09:00) büyük bir dilim sade güllacin üstüne 1 seftali ve bol nescafe taneleri koyup yedim :)

saat(14:00) 3 kasik yogurt(100 gr)
saat(14:30) 1 dilim güllacin üstüne seftali ve nescafe parcalari koyup yedim yine bugun tatli yemekten bi hal olucam ama napiyim tatliyi cok seviyroum

aksam(19:45) 1 kase zeytinyagli fasulye, 2 corba kasigi pirinc pilavi :)

Kızlar bugün giremedim anca girdim hemen menümü yaziim:
Sabah: yulaf kepeği krep,Light üçgen peynir,domates,biber,haşlanmış yumurta ve filtre kahve
Öğle: Light meyveli yoğurt, Light ton balığı ve turşu ve Zero
Akşam:yağsız tavuk,Light yoğurt ve Zero
Bugün toplamda 730kalori aldım
Bide spora gittim 1saatlik sporumu da yaptım

sabah 07:15 den 8:15 e kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(08:45) 5 6 parca karpuz, 1 armut, 1 corba kasigi cökelek, 2 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kasigi visne receli :)

sabah 07:15 den 8:15 e kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(08:45) 5 6 parca karpuz, 1 armut, 1 corba kasigi cökelek, 2 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kasigi visne receli :)

saat (11:45) 2 su bardagi kar helvasi (gercek kar in icine biraz visne surubu koyup satiyorlar helva dedigim o yani cok hafif bir sey) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…