- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.581
seni bi elime geçireyimmm aaa şuna bakkk hava atıyoorrrbende zayıflıycammmm istediğimiii yiceemm hııhhhhhh
Banada destek olurmusunuz
zayiflarken yiyin istediginiziöyle daha kalici oluyo :)
:) yiyom da az az :) tam yesem şişerim :):)
bende azcik yiyorum böyle kücück minicik falan
kesin canım eminim yani azcık minnacık yediğine
yaa boyutu hacmii hıııı
aslında herşey ünivrstye gıttıgmde basladı universteye gittiğimde 55 kiloydum ama her yıl 10 kılo alarak döndüm dışardan beslenme hareketsz bi yaşamım oldu doksan kilo oldum evdekiler hep benımle dalga gecmeye basladı tekrar eski kiloma dönmek istiyorum ramazanda 5 kilo verdim bu yıl mezun olcam önümde 9 ayım var ve mezuniyt partisine gidip elbise giymek istiyorum((
Bende kan grubuma göre beslenmek için sözü edilen kitabı sipariş ettim dün gece :) bugün kargoya verildiği mesajı geldi. bakalım ne zaman elimde olacak..
10 kilo kadar vermek istiyorum bende inşallah:)
umarım ama dışarda okuduğum için yürüyüş yapacak pek bi çevre yok ortamı uygun değil bende okula yürüyerek gitcm normalde çoğu kişi otobüse biniyor kayısılı form çaylardan içmeye başladım bi kaç gündür onlarında faydası olurmu
ramazanda 2buçuk kilo vermştim daha sonrasında bi hafta yürüyşle 2 buçk kilo daha verdim ama bazı aksilklerdn dolayı yuruyusu bırakmştım şimdi okula dönunce tekrar başlayacağm inşallah eski kiloma geri dönerim hiçkimse kilo verebileceğimi düşünmüyor çok kafama takıyorum
kiz gramina kadar yaziyorum yine yaranamiyorum
sabah 07:15 den 8:15 e kadar disarida yürüyüs :)
kahvalti(08:45) 5 6 parca karpuz, 1 armut, 1 corba kasigi cökelek, 2 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kasigi visne receli :)
15:30 kücücük 1 muz (yarim muz denebilir yani)
saat (11:45) 2 su bardagi kar helvasi (gercek kar in icine biraz visne surubu koyup satiyorlar helva dedigim o yanicok hafif bir sey) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?