66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Bende kan grubuma göre beslenmek için sözü edilen kitabı sipariş ettim dün gece :) bugün kargoya verildiği mesajı geldi. bakalım ne zaman elimde olacak..

10 kilo kadar vermek istiyorum bende inşallah:)

aslında herşey ünivrstye gıttıgmde basladı universteye gittiğimde 55 kiloydum ama her yıl 10 kılo alarak döndüm dışardan beslenme hareketsz bi yaşamım oldu doksan kilo oldum evdekiler hep benımle dalga gecmeye basladı tekrar eski kiloma dönmek istiyorum ramazanda 5 kilo verdim bu yıl mezun olcam önümde 9 ayım var ve mezuniyt partisine gidip elbise giymek istiyorum ((

diyet yapmadan canin ne cekerse dogru miktarda ve dogru zamanda yersen emin ol 9 ayda istedigin kiloya cok rahat inersin :) hatta o kadar bile sürmez

Bende kan grubuma göre beslenmek için sözü edilen kitabı sipariş ettim dün gece :) bugün kargoya verildiği mesajı geldi. bakalım ne zaman elimde olacak..

10 kilo kadar vermek istiyorum bende inşallah:)

:) harika bir kitap keske bende devam edebilseydim kan grubuna göre beslenmeye ama su siralar firsatim olmuyor, bi düzenimi oturtayim yeniden eski düzenime dönmeyi planliyorum :)

umarım ama dışarda okuduğum için yürüyüş yapacak pek bi çevre yok ortamı uygun değil bende okula yürüyerek gitcm normalde çoğu kişi otobüse biniyor kayısılı form çaylardan içmeye başladım bi kaç gündür onlarında faydası olurmu

acikcasi ben hazir satilan hic bir seyin faydasinin oldugunu düsünmüyorum :)
ben okul zamani hep yürürdüm insanlar tramvaya binerdi ama ben inatla yürüyordum cok faydasi oluyor yürümenin. yakin mesafelere otobüse binmiyorum falan

ramazanda 2buçuk kilo vermştim daha sonrasında bi hafta yürüyşle 2 buçk kilo daha verdim ama bazı aksilklerdn dolayı yuruyusu bırakmştım şimdi okula dönunce tekrar başlayacağm inşallah eski kiloma geri dönerim hiçkimse kilo verebileceğimi düşünmüyor çok kafama takıyorum

öyle düsünürsen veremezsin, takinti yapmadan sakince olacak bi is bu :) yedigin hic bir seyden pisman olma

sabah 07:15 den 8:15 e kadar disarida yürüyüs :)

kahvalti(08:45) 5 6 parca karpuz, 1 armut, 1 corba kasigi cökelek, 2 közlenmis kirmizi biber, 1 tatli kasigi visne receli :)

15:30 kücücük 1 muz (yarim muz denebilir yani)

saat (11:45) 2 su bardagi kar helvasi (gercek kar in icine biraz visne surubu koyup satiyorlar helva dedigim o yani cok hafif bir sey) :)

saat(16:30) 5 tane mürdüm erigi

aksam(18:15) 1 kase zeytinyagli pirasa ve 4 kasik yogurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…