- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.601
ekmeğinde gramıı küçük ama hacmi büyük
bayanbaloncuk anlaşilan sen tüm gaz devam ediyorsun tebrikler benimde int yoktu yeni bağlandi birşey sormaak istiyorum senin tavsiye ettiğin kitabın yazarı yabancımı çünkü kan gurubuna göre türk yazarlarda var benim aldığım kitapta nötr yiyecekler yazmıyorda
mehmet ali bulut canim benim kitabin yazari, kan gurubu yapmiyorum ben suanda ya sadece kilo korumadayim ama insallah tekrar basliycam yani en azindan öyle yapmak istiyorum okullar acilsa bi
sağol canım benim aldığımda o kitap bende kitabın yarılarındayım inş senin gibi faydasını görürüm sen çok iyi verdin iyi bir seçim kilonu korumada olman daha fazla verelim derken tekrar alırsak yapılan emeği boşa harcamak olur
bayabbaloncuk bu günlük nasıl devam ediyor bende paylaşim yapmak istiyorumda
öyle canim, zaten diyette gibi hissetme kendini hic. o kitabi okudugunda da anliycaksin sebeplerini eger orda yazan faydali yiyeceklerden yersen zaten acikmiycagini görürsün. ister 3 ögün ye ister 2 ister 5 sen nasil rahat edeceksen onu yap mesela ben 2 ögünde cok rahat ettim simdi mecburiyetten araya ara ögünler atiyroum, ayni anda bir sürü sey yiyip kilo korumaktansa ara ögün yapip meyve yiyerek daha iiyi oluyor bana diger türlü cok fazla kilo veriyorum. bundan sonra hedefim ayda 1 yada 1 bucuk kilo vermek. 55 e öyle inmeyi düsünüyorum ben. inmezsemde en azindan almamis olurum kilomu korurum
sen bu forumda gizli kalmış hazine gibisin nasıl kimseçikler olmaz şaşirdim ama insan anlıyor şahsi gayretin ne kadar olursa sen o kadarsın yani irade gösterdiğin başarı senindir tamam bende sevindim paylaşimda bulunacağim için inş beraberizgünlük yediklerimi yaziyorum iste canim ben :) spor yaptiysam onu yaziyorum, tartilirsam kilo bildirimimi yaziyorum. falan öyle devam ediyor yani :) kimsecikler yok zaten bu siralar. tabiki paylasim da bulunabilirsin cok iyi olur benim icin
evet sindirim acisindan cok iyi. bir seyi yemek istiyorsak ben onu gözüm doyana tiksinene hatta catlayana kadar yiyorum ki aklimda kalmasin. ama diger ögünde daha hafif yiyerek dengeliyorum. mesela her gün dikkat et benim ya dondurma vardir ya tatli ya bisey yiyorum mutlaka. hayat kisa her istedgiimizi yiyip icerek de kilo verilir yeterki gündürz yiyelim ve diger ögünde dengeliyelim. benim yedigim tatliyi baskasi yese kesin kilo alirdiçok teşekkür ederim paylaşimin için haklısın diyet insanı sınırladığı için kasıyor yasaklara karşida insanda meyil oluşabiliyor bencede sağlıklı beslenme adıyla yola çıkmak gerekiyor 2 öğün hazım için çok iyi ben de inş iki öğün le yola başlıyorum
estagfurullah abla, ben sadece bu zamana kadar cocuklugumdan beri kiloluydum ve hep diyet yaptim. sonuc hep kilo almamla sonuclandi hayatimda ilk kez 59 kiloyum ve bu zamana kadarki tecrubelerime dayanarak konusuyorum hepsi bu. sadece insan vucudunu tanimali o kadar yoksa her istedigini yiyerek de saglikli kalinabiliyormussen bu forumda gizli kalmış hazine gibisin nasıl kimseçikler olmaz şaşirdim ama insan anlıyor şahsi gayretin ne kadar olursa sen o kadarsın yani irade gösterdiğin başarı senindir tamam bende sevindim paylaşimda bulunacağim için inş beraberiz
kahvalti(09:50) meyve salatasi (yarim muz, yarim armut, 1 seftali, 2 mürdüm erigi, 100 gr üzüm, 2 incir vee bool nescafe parcalariii :) )
kahvalti(09:50) meyve salatasi (yarim muz, yarim armut, 1 seftali, 2 mürdüm erigi, 100 gr üzüm, 2 incir vee bool nescafe parcalariii :) )
saat (14:30) 1 fincan sütlü nescafe ( inek sütü ve nescafeden yaptim sekersiz), 150 gr yesil üzüm
hosamedi azizem
farsca canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?