- 18 Şubat 2010
- 16.405
- 20.125
- 923
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.761
16 sinda pazartesi yani
pooff benim başladıayy var yaa hiçç gidesim yok okula
bende bir an evel gitmek icin gün sayiyorum
kahvalti(08:30) 2 adet domates ve 1 yumurtayla yapilmis menemenimsi bisey (sadece 1 cay kasigi yagla pisti), 1 dilim ezine, 3 mürdüm erigi, 1 seftali.
saat(16:30) 400 gr karpuz ve 4 tane siyah zeytin(ev yapimi)
siyah zeytinmi ev yapımı ,o nasıl oluyo
cig yani dalindan kopmus islem görmemis zeytini annem kendi eliyle kuruyo da :) artik nasil yemek istiyorsak benim yedigim mesela cürütme zeytin derler güneste kurutuluyor tuzla, yoksa yesil zetini kiriyoruz diliyoruz bla bla blabizim evde ben hic hazir zeytin görmedim
ayy güzelmiş o öylleee :) oohh valla :) banada getirsene(bende duyduğum her şeyi istedim senden nakadar yüzsüzüm yarabbi )
kahvalti(08:30) 2 adet domates ve 1 yumurtayla yapilmis menemenimsi bisey (sadece 1 cay kasigi yagla pisti), 1 dilim ezine, 3 mürdüm erigi, 1 seftali.
saat(16:30) 400 gr karpuz ve 4 tane siyah zeytin(ev yapimi)
kahvalti(09:10) 1 tabak karpuz (700 gram kadar), 4 mürdüm erigi, 5 siyah zeytin(ev yapimi), 1 kk ezine
kahvalti(09:10) 1 tabak karpuz (700 gram kadar), 4 mürdüm erigi, 5 siyah zeytin(ev yapimi), 1 kk ezine
saat(15:00) 100 gr üzüm, 4 mürdüm erigi, 4 parca karpuz ve yarim armut (arkadas geldide onla yemek zorunda kaldim)
kahvalti(08:45) 1 kase pirasa kavurmasi (pirasanin sadece yesil yapraklari, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 2 domatesle yaptim tuz ve karabiberli)
1 kk ezine, 2 mürdüm erigi
harika o zaman :) hic birseyden vazgecmeden sadece eskiden yediginin miktarini biraz azaltarak kisa sürede istedigin sonuca ulasirsin bence :)Mrhabaaaa...
En sonn87 idim 1hftada 85e dustum.
5bck aylik bir oglum var.
Ee haliyle emziriyrmmm...
Gnde 3lt su icmeye basladm.
Sabah salata yaptm kendme. 1dilim kepek ekmegi biraz lor peyniri 1bardk sekersz cay. 4tane de aci tursu biberiii...
Smdide bir yesil elma yiyorm..
Eskidennde kilolu sayilrdm evlendgmde 74kiloydm. 93le dogum yptm. Snra 12kilo fln gtti 40cikana kdr. Snraa geri aldm 93 e geri cikmstm. Smdi 85kiloyum. İnceliyrm yawasnyavass. Esimde farkinanvardi. Eski pantalnm smdi oluyorr.
Hedefm bi etek var dar on girmeeek.
Coook kararliymmmm.. gidicek bu kilolar.
Hii buarada boyum 1.76
harika o zaman :) hic birseyden vazgecmeden sadece eskiden yediginin miktarini biraz azaltarak kisa sürede istedigin sonuca ulasirsin bence :)
kahvalti(08:45) 1 kase pirasa kavurmasi (pirasanin sadece yesil yapraklari, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 2 domatesle yaptim tuz ve karabiberli)
1 kk ezine, 2 mürdüm erigi
saat(14:30) 300 gr karpuz
kahvalti(09:45) 1 kase ev yapimi diyet muhallebi (1 bardak süte, 1 yk un, yarim yk nisasta, 1 armut ve 4 mürdüm erigi ve biraz sade nescafe koyarak pisirdim. seker koymadim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?