66 günde 11.4 kg gitti bile :)

siyah zeytinmi ev yapımı ,o nasıl oluyo

cig yani dalindan kopmus islem görmemis zeytini annem kendi eliyle kuruyo da :) artik nasil yemek istiyorsak benim yedigim mesela cürütme zeytin derler güneste kurutuluyor tuzla, yoksa yesil zetini kiriyoruz diliyoruz bla bla bla bizim evde ben hic hazir zeytin görmedim

ayy güzelmiş o öylleee :) oohh valla :) banada getirsene (bende duyduğum her şeyi istedim senden nakadar yüzsüzüm yarabbi )

kahvalti(08:45) 1 kase pirasa kavurmasi (pirasanin sadece yesil yapraklari, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 2 domatesle yaptim tuz ve karabiberli)
1 kk ezine, 2 mürdüm erigi

Mrhabaaaa...
En sonn87 idim 1hftada 85e dustum.
5bck aylik bir oglum var.
Ee haliyle emziriyrmmm...
Gnde 3lt su icmeye basladm.
Sabah salata yaptm kendme. 1dilim kepek ekmegi biraz lor peyniri 1bardk sekersz cay. 4tane de aci tursu biberiii...
Smdide bir yesil elma yiyorm..

Eskidennde kilolu sayilrdm evlendgmde 74kiloydm. 93le dogum yptm. Snra 12kilo fln gtti 40cikana kdr. Snraa geri aldm 93 e geri cikmstm. Smdi 85kiloyum. İnceliyrm yawasnyavass. Esimde farkinanvardi. Eski pantalnm smdi oluyorr.
Hedefm bi etek var dar on girmeeek.
Coook kararliymmmm.. gidicek bu kilolar.

Hii buarada boyum 1.76

harika o zaman :) hic birseyden vazgecmeden sadece eskiden yediginin miktarini biraz azaltarak kisa sürede istedigin sonuca ulasirsin bence :)

harika o zaman :) hic birseyden vazgecmeden sadece eskiden yediginin miktarini biraz azaltarak kisa sürede istedigin sonuca ulasirsin bence :)

Cok yemek yiyen biri degilmmm, kola ve visne suyu bu duruma gwtirdi bnii, hii bi de cikolataaaaa..
Artk cikardm hayatmdaan ..
İnan cok mutluyum ...
Kendim icin

kahvalti(08:45) 1 kase pirasa kavurmasi (pirasanin sadece yesil yapraklari, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve 2 domatesle yaptim tuz ve karabiberli)
1 kk ezine, 2 mürdüm erigi

saat(14:30) 300 gr karpuz

saat(17:30) 10 tane mürdüm erigi (kalorisi cok düsük bisey tavsiye ederim ) mesela benimki 150 kalori hepsi

aksam(20:15) 1 kaseden az fazla domatesli makarna yiyicem (aksama yatili arkadasim gelicek cozutucam biraz bugun ohh miss cayin yaninda kraker bisküvi falan da yeriz tam süper olur )

kahvalti(09:45) 1 kase ev yapimi diyet muhallebi (1 bardak süte, 1 yk un, yarim yk nisasta, 1 armut ve 4 mürdüm erigi ve biraz sade nescafe koyarak pisirdim. seker koymadim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…