66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(08:10) 200 gr üzüm, 1 seftali, 1 armut, yarimdan az muz, 2 mürdüm erigi,1 kk ezine

birazdan tartilmaya gidicem bakalim sonuc ne :) gerci kahvalti edip gidicem ama olsun

kahvalti(08:10) 200 gr üzüm, 1 seftali, 1 armut, yarimdan az muz, 2 mürdüm erigi,1 kk ezine

birazdan tartilmaya gidicem bakalim sonuc ne :) gerci kahvalti edip gidicem ama olsun

saat(10:55)1 paket lokma tatlisi üstüne nescafe döktüm cok seviyorum da abooo porsiyonu 928 kaloriymis oh iyi oldu iyi

Son düzenleme:
gecen hafta:59.00
güncel:58.7
fark: -0.30

:) bu kadar yemek yememe ragmen kilo vermeme kocaman tebrikler! canim metabolizmam benim ya.

herkese selam..
bugün ben de menümü yazayım:

sabah:
patatesli omlet
bir parça süzme peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara: yok yapmadım acıkmamıştım

öğle yemeğimde dışarda davetteydim
1 küçük poğaça ve 3-4 yemek kaşığı kısır aldım tatlı olarak da 1 top kakaolu kek yedim
1 bardak süt

akşam yemeğimde de 1 kaseyi dolduracak kadar fırın tavuk ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum sanırım cacık yaparım epeydir canım istiyor cacııık:)) meyve yemicem çünkü bugün tatlı da yedim abartmamak lazım:))
inşallak herşey güzel olacak güzel güzel zayıflıcammmm

güzel gidiyorsun bence :) her istedigini yiyerek kilo vermek harika bisey.

hosgeldin tabiki gel de :) 1.70 boy a 62.6 kg in neyine üzülüyosun onu anlamadim

saat(10:55)1 paket lokma tatlisi üstüne nescafe döktüm cok seviyorum da abooo porsiyonu 928 kaloriymis oh iyi oldu iyi

aksam(18:15) yarim kase kabak kavurmasi, elim büyüklügünde bazlama annem yapmis dayanamadim.
ben yemek yemicektim aksam ya hep o bazlama yüzünden suan midem bulaniyor :44:

aksam(18:15) yarim kase kabak kavurmasi, elim büyüklügünde bazlama annem yapmis dayanamadim.
ben yemek yemicektim aksam ya hep o bazlama yüzünden suan midem bulaniyor :44:

sen de mi şu ara fazla kaçıranlardansın ben de oh sefam olsun iyi ki yedim diye yiyorum ama midem fena oluyo sonra. doyuyoruz ama gözümüz doymuyo ona da çare yok mu

d
sen de mi şu ara fazla kaçıranlardansın ben de oh sefam olsun iyi ki yedim diye yiyorum ama midem fena oluyo sonra. doyuyoruz ama gözümüz doymuyo ona da çare yok mu
fazla kacirmak degil aslinda benimki ya :) yani toktum mesela ama sirf aksam acikip biseyler yemek zorunda kalmiyim diye yemek yedim, yaninda ilk defa da ev yapimi ekmek, mideme oturdu haliyle o yani kilo vermemeye calisiyorum su siralar.

kahvalti(09:15) acma seklindeki alman pastasinin yarisi, yarim simit(kücük boy), 1 bucuk kk ezine, 1 domates ve yarim salatalik(üzerinde zeytinyagi vardi)

d
fazla kacirmak degil aslinda benimki ya :) yani toktum mesela ama sirf aksam acikip biseyler yemek zorunda kalmiyim diye yemek yedim, yaninda ilk defa da ev yapimi ekmek, mideme oturdu haliyle o yani kilo vermemeye calisiyorum su siralar.

evet ben de vermemeye çalışıyorum ama abur cubur yiyorum hep ama kilo da almıyorum sporumu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…