- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.721
Bende varım .
Boy 1.70
Kilo 62.6
hosgeldin tabiki gel de :) 1.70 boy a 62.6 kg in neyine üzülüyosun onu anlamadim
kahvalti(08:10) 200 gr üzüm, 1 seftali, 1 armut, yarimdan az muz, 2 mürdüm erigi,1 kk ezine
birazdan tartilmaya gidicem bakalim sonuc ne :) gerci kahvalti edip gidicem ama olsun
Görsen beni kalçalarım öyle bir hal aldı ki .
58 olsam yeter .
güzel gidiyorsun bence :) her istedigini yiyerek kilo vermek harika bisey.herkese selam..
bugün ben de menümü yazayım:
sabah:
patatesli omlet
bir parça süzme peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: yok yapmadım acıkmamıştım
öğle yemeğimde dışarda davetteydim
1 küçük poğaça ve 3-4 yemek kaşığı kısır aldım tatlı olarak da 1 top kakaolu kek yedim
1 bardak süt
akşam yemeğimde de 1 kaseyi dolduracak kadar fırın tavuk ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum sanırım cacık yaparım epeydir canım istiyor cacııık:)) meyve yemicem çünkü bugün tatlı da yedim abartmamak lazım:))
inşallak herşey güzel olacak güzel güzel zayıflıcammmm
hosgeldin tabiki gel de :) 1.70 boy a 62.6 kg in neyine üzülüyosun onu anlamadim
saat(10:55)1 paket lokma tatlisiüstüne nescafe döktüm cok seviyorum da abooo porsiyonu 928 kaloriymis oh iyi oldu iyi
gecen hafta:59.00
güncel:58.7
fark: -0.30
:) bu kadar yemek yememe ragmen kilo vermeme kocaman tebrikler!canim metabolizmam benim ya.
ooo cnm tbrkler :) 58.7 haa
bekle beni bende geliyorum 58 lere
bekliyorum :) kos koss
koşcamda yorgunum emeklesem olmazmı
aksam(18:15) yarim kase kabak kavurmasi, elim büyüklügünde bazlamaannem yapmis dayanamadim.
ben yemek yemicektim aksam ya hep o bazlama yüzünden suan midem bulaniyor :44:
fazla kacirmak degil aslinda benimki ya :) yani toktum mesela ama sirf aksam acikip biseyler yemek zorunda kalmiyim diye yemek yedim, yaninda ilk defa da ev yapimi ekmek, mideme oturdu haliyle o yanisen de mi şu ara fazla kaçıranlardansınben de oh sefam olsun iyi ki yedim diye yiyorum ama midem fena oluyo sonra. doyuyoruz ama gözümüz doymuyo ona da çare yok mu
d
fazla kacirmak degil aslinda benimki ya :) yani toktum mesela ama sirf aksam acikip biseyler yemek zorunda kalmiyim diye yemek yedim, yaninda ilk defa da ev yapimi ekmek, mideme oturdu haliyle o yanikilo vermemeye calisiyorum su siralar.
kahvalti(09:15) acma seklindeki alman pastasinin yarisi, yarim simit(kücük boy), 1 bucuk kk ezine, 1 domates ve yarim salatalik(üzerinde zeytinyagi vardi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?