66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(09:45) 1 kase ev yapimi diyet muhallebi (1 bardak süte, 1 yk un, yarim yk nisasta, 1 armut ve 4 mürdüm erigi ve biraz sade nescafe koyarak pisirdim. seker koymadim)

saat(14:30) yarim bardak soguk süt(nescafeli sekersiz), 100 gr üzüm ve 3 mürdüm erigi

aksam(18:00) biber sote (2 adet büyük dolmalik kirmizi biber, 2 adet domatesi sadece 1 yk zeytinyagilay pisirdim) ve 150 gr ayran kivaminda ev yapimi yogurt

kahvalti(09:30) 1 adet patatesli milföy börek, 1 tane kagitli kek ve 2 lokmacik tahinli tatli cörek
(kahvaltiyi annemin is yerinde yaptik da )

anacım ne güzel söylüyorsun çilekli gofret

ben çok canım çekti die incecik kağıt gibi bi dilim kek yedim nefsimi bastırmak için
ne oldu nefsimi bastıramdım ama daha yemedim

anacım ne güzel söylüyorsun çilekli gofret

ben çok canım çekti die incecik kağıt gibi bi dilim kek yedim nefsimi bastırmak için
ne oldu nefsimi bastıramdım ama daha yemedim

eger tarti yanlis degilse bu hafta 1 kiloya yakin vermisim yarin bi daha tartilicam bakalim ne cikicak sonuc ayni mi fazla yedikce yariyo bana masallah.
ben canim cektigi seyi mutlaka yemem lazim ya yoksa deli oluyorum, he bi dönem agzima tatli sürmemistim ama canim cekmedi diye tabi

ben şunu farkettim tatlıyı bi süre yemezem unutuyorum
ama biraz yemeye başlayım tatlı isteiğim çoğalıyor

kahvalti(09:15) 1 büyük domates, yarim salalik, 1 kk ezine, 6 mürdüm erigi

saat(14:10) 150 gr üzüm ve 1 ülker cikolatali gofret

bugun kendime ödül verdim ve deli gibi cikolata yiyorum suan, 1 canga, 1 intense, 1 eti puf midem bulandi resmen ama yemeye devam ediyorum haftada bir gün kusana kadar bisey yemeyi planliyorum

aksam(17:30) 1 kase bulgur pilavi (taze fasulyeli bu tek bi yemek ayri degil )

aksama misafirlerimiz var kek börek cörek de yerim
simdi diceksiniz bu kiz napiyo, haftada 1 gün vucuda cok fazla kalori almak dengelri sasirtarak daha fazla kilo vermeye neden oluyormus :)

Son düzenleme:
günlügüm senle ilgilenemiyorum bu siralar afedersin dikkat ediyourm ama yinede. bu arada tarti yanlismis o günn yani 58.5 kiloyum fark -0.20
pazartesiden itibaren bi düzen oturtucam kendime bakalim bu ne olacak kilo vermemeye calisiyorum

kahvalti(10:30) 1 haslanmis yumurta(tuzsuz), 2 domates, 1 salatalik, 5 siyah zeytin(ev yapimi), 2 corba kasigi lor, 1 kücük dilim erzincan tulum, 1 tatli kasigi tokat pekmezi(kati), 1 tatli kasigi kusburnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…