- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.781
kahvalti(09:45) 1 kase ev yapimi diyet muhallebi (1 bardak süte, 1 yk un, yarim yk nisasta, 1 armut ve 4 mürdüm erigi ve biraz sade nescafe koyarak pisirdim. seker koymadim)
saat(14:30) yarim bardak soguk süt(nescafeli sekersiz), 100 gr üzüm ve 3 mürdüm erigi
kahvalti(09:30) 1 adet patatesli milföy börek, 1 tane kagitli kek ve 2 lokmacik tahinli tatli cörek
(kahvaltiyi annemin is yerinde yaptik da)
afiyet bal şeker olsun arkadaşım olmuşta zatenağzımın suyu aktı
tesekkür ederim evet oldu oldu yedikce kilo veriyorum ben
maşallah ya hedefine ulaşmıssın
ben 1 aydır diyetteyim 4 kilo gitti
sen nsalı verdin bu kiloyu
kahvalti(09:30) 1 adet patatesli milföy börek, 1 tane kagitli kek ve 2 lokmacik tahinli tatli cörek
anacım ne güzel söylüyorsun çilekli gofret
ben çok canım çekti die incecik kağıt gibi bi dilim kek yedim nefsimi bastırmak için
ne oldu nefsimi bastıramdım ama daha yemedim
eger tarti yanlis degilse bu hafta 1 kiloya yakin vermisimyarin bi daha tartilicam bakalim ne cikicak sonuc ayni mi fazla yedikce yariyo bana masallah.
ben canim cektigi seyi mutlaka yemem lazim ya yoksa deli oluyorum, he bi dönem agzima tatli sürmemistim ama canim cekmedi diye tabi
ben şunu farkettim tatlıyı bi süre yemezem unutuyorum
ama biraz yemeye başlayım tatlı isteiğim çoğalıyor
saat(15:45) 1 tane cilekli gofret, 5 tane mürdüm erigi
kahvalti(09:15) 1 büyük domates, yarim salalik, 1 kk ezine, 6 mürdüm erigi, 1 fistikli lokum
kahvalti(09:15) 1 büyük domates, yarim salalik, 1 kk ezine, 6 mürdüm erigi, 1 fistikli lokum
kahvalti(09:15) 1 büyük domates, yarim salalik, 1 kk ezine, 6 mürdüm erigi
saat(14:10) 150 gr üzüm ve 1 ülker cikolatali gofret
kahvalti(09:15) 1 büyük domates, yarim salalik, 1 kk ezine, 6 mürdüm erigi
saat(14:10) 150 gr üzüm ve 1 ülker cikolatali gofret
bugun kendime ödül verdim ve deli gibi cikolata yiyorum suan, 1 canga, 1 intense, 1 eti pufmidem bulandi resmen ama yemeye devam ediyorum haftada bir gün kusana kadar bisey yemeyi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?