- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.801
kahvalti(10:30) 1 haslanmis yumurta(tuzsuz), 2 domates, 1 salatalik, 5 siyah zeytin(ev yapimi), 2 corba kasigi lor, 1 kücük dilim erzincan tulum, 1 tatli kasigi tokat pekmezi(kati), 1 tatli kasigi kusburnu
kahvalti(10:30) 1 haslanmis yumurta(tuzsuz), 2 domates, 1 salatalik, 5 siyah zeytin(ev yapimi), 2 corba kasigi lor, 1 kücük dilim erzincan tulum, 1 tatli kasigi tokat pekmezi(kati), 1 tatli kasigi kusburnu
saat(16:43) 1 adet yesil elma
kahvalti(11:00) 1 adet haslanmis yumurta, 1 büyük dilim sucuklu börek(yagda kizardi az yagda), 2 domates, 1 salatalik, 1 dilim erzincan tulum, 4 parca kavun, 1 er tatli kasigi pekmez ve kusburnu
merhabalar beni aranıza alır mısınız yer var mııyer yoksa ayakta bile durabilirim
kahvalti(09:00) 1 bardak süt, 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz yok), 1 salatalik, 1 büyükce domates, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 1 lokma erzincan tulumu, 1 lokma otlu peynir ve 6 tane siyah zeytin(ev yapimi).
günlüüüük :) nasilsin bakaliim? ben iyiyim ve tam 60 kiloyumolsun valla sefam olsun diyorum. ne istediysem yedim. fazlasiyla yedim ama olsun ya bi kere gelicem ben bu dünyaya yarindan itibaren basliyorum.
Baloncum görmeyeli erimişsin ya :) Ben bayramda 2 kg aldım maalesef :/ Diyete geri dönüyorum 1 ay sonra nişanım var. =) Öperim çok
yerim senii :) 2 kilo aldim bende yaasimdiden cok tebrikleeerr
Bayramda herkes hunharca yedi sanırım. Neyse böyle tatil fırsatı bir daha gelmez :)) Teşekkür ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına
kahvalti(08:00) yarim domates, yarim salatalik, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 6 tane siyah zeytin(ev yapimi)
saat(12:30) 1 bardak sicak cikolata 77 kalori mi neymis
saat(16:15) 2 adet kuru incir
kahvalti(07:50) 1 adet muz, 1 adet mandalina, 1 kücük armut, 250 gr üzüm ve 1 dilim tam yagli beyaz peynir
saat(15:00) 3 kücük kare cikolata.
Canlarimm naberrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?