66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(11:00) 1 adet haslanmis yumurta, 1 büyük dilim sucuklu börek(yagda kizardi az yagda), 2 domates, 1 salatalik, 1 dilim erzincan tulum, 4 parca kavun, 1 er tatli kasigi pekmez ve kusburnu

iyi bir kahvalti yapip aksami gec yiyecegim icin hafif gecirmeye calisacagim

kahvalti(11:00) 1 adet haslanmis yumurta, 1 büyük dilim sucuklu börek(yagda kizardi az yagda), 2 domates, 1 salatalik, 1 dilim erzincan tulum, 4 parca kavun, 1 er tatli kasigi pekmez ve kusburnu

aksam(19:00) 1 kücük kuru patlican ve 1 kücük kuru biber dolma, 4 adet yaprak sarma kiymaliydi hepsi 4 yk kabak ve 150 gr yogurt

günaydin günlük :)
uzun zamandir sana yazmiyorum ama bunu bilerek yaptim, bakalim dedim kendimi kontrol etmeden dengeli beslenebilecek miyim. sonuc felaket yemek konusunda bi sorunum yok ama bir kere markete girmeyeyim elime ne gecerse alip hepsini ayni anda yiyorum ve yediklerim de az seyler degil hatta insanin yiyemiycegi kadar cok aburcuburlar. o yüzden diyet yapmiyorum kilomu kontrol etmiyorum tartilmiyorum. sadece yediklerimi yazicam artik diyet olmadigi icin hersey olacak icinde, mesela harika bir kahvaltiyla güne basladim bugun :) bol proteinli bi kahvalti.

kahvalti(09:00) 1 bardak süt, 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz yok), 1 salatalik, 1 büyükce domates, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 1 lokma erzincan tulumu, 1 lokma otlu peynir. :)

simdilik bu kadar aciktikca yemegi planliyorum, o yüzden 2 ögün mü 6 ögün mü olur bilmiyorum. ve her gün acikmama göre yiyecegim icin her gün ögün sayim degisecektir.

kahvalti(09:00) 1 bardak süt, 1 adet haslanmis yumurta(baharat tuz yok), 1 salatalik, 1 büyükce domates, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 1 lokma erzincan tulumu, 1 lokma otlu peynir ve 6 tane siyah zeytin(ev yapimi).

saat(14:30) 2 adet kuru incir, 1 kücül yesil elma
saat(17:30) 1 adet nugger dondurma.

aksam(19:15) 1 kase firinda kabak yemegi, 1 kase yogurt

günlüüüük :) nasilsin bakaliim? ben iyiyim ve tam 60 kiloyum olsun valla sefam olsun diyorum. ne istediysem yedim. fazlasiyla yedim ama olsun ya bi kere gelicem ben bu dünyaya yarindan itibaren basliyorum.

günlüüüük :) nasilsin bakaliim? ben iyiyim ve tam 60 kiloyum olsun valla sefam olsun diyorum. ne istediysem yedim. fazlasiyla yedim ama olsun ya bi kere gelicem ben bu dünyaya yarindan itibaren basliyorum.

Baloncum görmeyeli erimişsin ya :) Ben bayramda 2 kg aldım maalesef :/ Diyete geri dönüyorum 1 ay sonra nişanım var. =) Öperim çok

kahvalti(08:00) yarim domates, yarim salatalik, 1 dilim tam yagli beyaz peynir, 6 tane siyah zeytin(ev yapimi)

saat(12:30) 1 bardak sicak cikolata 77 kalori mi neymis

saat(16:15) 2 adet kuru incir

kahvalti(07:50) 1 adet muz, 1 adet mandalina, 1 kücük armut, 250 gr üzüm ve 1 dilim tam yagli beyaz peynir

saat(15:00) 3 kücük kare cikolata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…