66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kahvalti(08:30) 2 adet domates ve 1 yumurtayla yapilmis menemenimsi bisey (sadece 1 cay kasigi yagla pisti), 1 dilim ezine, 3 mürdüm erigi, 1 seftali.

selam

sizi takip etmeye çalışıyorum genelde kahvaltı da meyve yiyorsunuz BUNUN BİR SEBEPİ VAR MIACABA

BİRDE ÇOK GÜZEL KİLO VERİYORSUNUZ TEBRİKLER

BENDE VERMEK İSTİYORUM AMA GÜNLERDİR BİR İLERİ BİR GERİ GİDİYORUM

kahvaltida meyve yememin tek sebebi, tam bir meyve asigi olmam :) sabah ilk ögünümde bolca meyve yiyorum ki diger ögünlerde meyveyi daha az yiyeyim :) tek sebep bu yani e bide cok yedifgim iicin icindeki seker aksama kadar yanar diye düsünüyorum insallah yanilmiyorumdur :)

sakin pes etmeyiin :) bir ileri bir geri derken bi bakmisssiniz olmak istediginiz yerdesiniz :)

inşallah canım bazen pes edeiyorum bazen kaldım yerden devam ediyorum

zaman ne gösterecek

ama anladigim kadariyla yasaklar koyuyorsun kendine yapma :)

evet yasaklar koyuyorum

koymasam ipin ucunu fazlası ile kaçırıyorum

bugunlerde özellikle canım sürekli ne yesem ne içsem ne tatsam onu düşür oldum

aslında tadına bakıp bıraksam daha iyi olurda ama yapamıyorum başladım mı bitirecem diye uğraşıyorum

örneğim bugun kü menümü bir yorumlarsan sevinirim

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmeği
domates biber salatalık
peynir
5 zeytin
1 fincan yeşil çay

ara

1 lokum

öğlee
1 porsiyon köfte
biber domates
50 gr pide
1 bardak ayran

birde suyumun içine çubuk tarçın attım onu içiyorum bu saate kadar 2,5 lt içtim sanırım 3 lt bulur

yani burdan bakinca güzel görünüyor :) ama söyle diyim sana ne kadar cok yasak o kadar kisa süren beslenme aliskanligi bunu sakin unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…