66 günde 11.4 kg gitti bile :)

herkesin görüsü kendine tabiki ama patates ve bulgurdan vazgecemem acikcasi sonucta diyetteyim mantigiyla degil ömür boyu bu sekilde yasamak amaciyla kilo veriyorum, e yeme yeme diyeti biraktim diye ye noldu hooop geri geldi kilolar. ha ben kilo almadim mi geri aldim, ama ben yemek yemeyip 4 paket cikolata yiyerek gecirdim bi ögünü, ailem iyi az kilo aliyosun diyolar o kadar düsün yani

günaydin günlügüm :) bugun iyi bir kahvalti yaptim yine patates yedim bugun ama bugunku mecburiyetten

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi

aksama kadar bir sey yemem heralde, aksama semizotu yemegi ve yogurt düsünüyorum ama bakalim, bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yapicam bi aksilik cikmazsa :)

ben de patatesi ve bulguru çok severim.hele kısırdan vazgeçemem.çikolatayı da çok severim.karatayda bunlar yok.en azindan bulgur kısıtlı.ama ben de senin hesap,canım isterse yiyorum valla.yemezsem aklım onda kalıuor ve geç saatte de olsa yiyorum.bu daha zararlı kilo alma açısından. Örneğin sabah oğluma yumurtalı ekmek yapmıstım.çok istedim yemeyi.ve bir dilim yedim napim.aklımda olacagina midemde olsun di mi

yasamak icin yiyenlerden degil de yemek icin yasayanlardaniz napalim

kahvalti 11 civari
1 kücük servis tabagi kavrulmus patates,
4 yk cökelek, 1 domates,
yarim yk salca,
1 yk tahin pekmez karisimi

bugun pilates günüm, beginner seviye 2. günü yaptim ama canim cikti yarim yarim yapabildim,

aksam 18:30
1 tabak semizotu yemegi,
yarim kase yogurt,
3 taze incir.

bugunü böyle kapatirim diye umuyorum. insallah da öyle olur :)

günaydin günlügüm ben geldim :) geceleri cok acikiyorum ya, yatmadan 2 tane incir yedim, hem bagirsak calistirsin hem de tutsun acliktan uyuyamadim cünkü.
bugun tartilmayi düsünüyorum,
az önce 4 tane taze incir yedim kahvalti niyetine, aksama baya agir bi yemek yiycem cünkü. belki dondurma yerim disarda emin degilim ama

selam ben geldim :) bugun tartildim, sadece 200 gr vermisim 1 haftada, olsundu napayim az gitti öz gitti diyip kendimi avutuyorum, 15 günde 1 kilo vermis oldum toplamda, güncel kilom 70.5

kahvalti 10:30 civari,
4 taze incir,

saat 14 de
1 bardak ayran

saat 18:45
1.5 kiymali pide icine biraz sumakli sogan koydum, 3 dl domates

bugun normalde kick boks günüm ama devamli disardaydim ve ayaktaydim, o yüzden bugun spora gidemiycem. günümü böyle kapatiyorum insallah.

kahvalti 11:15 11:30 civari
1 porsiyon yumurtasiz menemen,
2 yk cökelek,
1.5 yk tahin pekmez karisimi

saat 17
1 tane metro cikolata (umarim marka verebiliyorumdur )

aksam 19
6 yk cökelekli eriste,
1 bardak tuzsuz ayran

az öncede 3 minik parca kavun attim agzima,

bugun spor yapamadim, disardaydim yine aksama kadar, ayaktaydim hep, pazartesi kick boksu birakiyorum, pilatesi ise sevemedim ben ya
hergün azar azar da olsa bisiklete binmeyi düsünüyorum ama bakalim ne olacak, spor konusunda zorlayamiyorum hic kendimi. iyice bunaliyorum yoksa.

tam pilatesi sevemedim ya yazip forumu kapattiktan sonra noluyor sana baloncuk dedim. 70 küsür kilosun ve spor yapmak istemiyorum diyip bahaneler üretiyorsun halen. kalktim hemen
cassey ho nun beginner seviye 3. gün pilatesini yaptim, 15 dk falan sürüyor zaten. günde saatlerce yemek yemege vakit ayirabiliyorken, spora 15 dk mi ayiramiyorum dedim. yarin da 4. günü yapmayi planliyorum, 28 günlük o program bitecek baloncuk baska yolu yok

selaam ben geldim :) hemen simdiye kadar yediklerimi yazayim,

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

simdiye kadar böyle, aksama ne yiycem karar veremedim yarindan itibaren de tam olarak kan grubu diyetime baslamayi planliyorum ama bakalim.

merhaba canim ben pilates videosu indirmek istiyorum ama daha once hic yapmadigim icin kimden ne indireyim bilemedim bu videonun linki var mi ya da tavsiye edermisin

merhaba canim ben pilates videosu indirmek istiyorum ama daha once hic yapmadigim icin kimden ne indireyim bilemedim bu videonun linki var mi ya da tavsiye edermisin
cassey ho diye bi plates egitmeninin videolarini yapiyorum ben 3 gündür, 15 ile 20 dk arasinda degisiyor her gün icin. ben beginner programini yapiyorum. internete blogilates yazarsan bu dedigim kisinin resmi sitesine ulasabilirsin. blogilates.com galiba site. indiriliyor mu bilmiyorum ama beginner bölümüne girdiginde gün gün yüklenmis videolar mevcut

Cok tesekkür ederim ya tam aradığım tarzda bir programmıs :)

kahvalti 11:15 civari
4 yk cökelek (biraz z.yagli)
1.5 yk tahin pekmez
2 ay dilimi kavun (200 gr falan)

saat 16`da
1 kase dolusu yogurt (icine yarim yk cörek otu, biraz da pul biber koydum)

aksam 19
kocaman kase tarhana corbasi (2 corba kaseside diyebiliriz, icine yarim yemek kasigi z.yagi ve 2 tatli kasigi biber salcasiyla sos yaptim)

bugunu böyle kapatmayi düsünüyorum, insallah da öyle olur, 1 saat sonra falan beginner seviye 4. gün pilatesimi yapmayi planliyorum. insallah bi aksilik cikmaz :)

günaydin günlügüm, dün aksam saat 10`da 2 catal yas pastayla, 3 yk irmik helvasini hüplettim, aferim bana. hayir her sey güzel gidiyordu taki annem elinde yas pasta ve helvayla gelene kadar. midem o kadar kötü uyandim ki sabah bünye unuttu tabi gec saatte bir sey yemegi. bugun artik kan grubuma tam anlamiyla baslamayi düsünüyorum bi aksilik cikmazsa.

Günaydın canım. Iyi gidiyorsun sakın pes etme unutmaman gereken bir şey var bence. 1 dilim pasta veya irmik yediysen nolmuş? Hayatın güzelliklerinden mahrum mu kalacağız Zayıflamak Uğruna ? Onu da yersin ama korursun formunu. Baktın o gün fazla kaçtı ertesi gün bunu mutlaka telafi et. Bu şekilde emin ol kilona yansımaz. Pilatesi Bırakma tamam mı ben çok faydasını gördüm 2 haftada

yok kiiz 1 dilim degil 2 catal yedim diye degil saat aksam 10 da yedim diye, yoksa canim bir sey isterse mutlaka yiyorum cok teesekkür ederim destegin icin, her gün bugun pilatesi birakicam diyip kendime sonra hadi bugunu de yapayim diye itekliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…