- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.841
herkesin görüsü kendine tabiki ama patates ve bulgurdan vazgecemem acikcasiPatatesin içinde nişasta varmıs ya o yüzden. Bence patatesle (pirinç de öyle)yapılacak yemekten önce,patates suda bekletilerek nişastası alınıp öyle Kızartma, yemek,kavurma gb yemekler yapılabilir diye düşünüyorum. Bulguru şu an hatırlamıyorum. Sanırım kalorisi yüksek diyeydi.ama ben çok severim.özellikle kısırı.hiç kasmam kendimi kısır yerken.çok da güzel yaparım
herkesin görüsü kendine tabiki ama patates ve bulgurdan vazgecemem acikcasisonucta diyetteyim mantigiyla degil ömür boyu bu sekilde yasamak amaciyla kilo veriyorum, e yeme yeme diyeti biraktim diye ye noldu hooop geri geldi kilolar. ha ben kilo almadim mi geri aldim, ama ben yemek yemeyip 4 paket cikolata yiyerek gecirdim bi ögünü, ailem iyi az kilo aliyosun diyolar o kadar düsün yani
yasamak icin yiyenlerden degil de yemek icin yasayanlardaniz napalimben de patatesi ve bulguru çok severim.hele kısırdan vazgeçemem. çikolatayı da çok severim.karatayda bunlar yok.en azindan bulgur kısıtlı.ama ben de senin hesap,canım isterse yiyorum valla.yemezsem aklım onda kalıuor ve geç saatte de olsa yiyorum.bu daha zararlı kilo alma açısından. Örneğin sabah oğluma yumurtalı ekmek yapmıstım.çok istedim yemeyi.ve bir dilim yedim napim. aklımda olacagina midemde olsun di mi
Ayneeeeeenyasamak icin yiyenlerden degil de yemek icin yasayanlardaniz napalim
merhaba canim ben pilates videosu indirmek istiyorum ama daha once hic yapmadigim icin kimden ne indireyim bilemedim bu videonun linki var mi ya da tavsiye edermisintam pilatesi sevemedim ya yazip forumu kapattiktan sonra noluyor sana baloncuk dedim. 70 küsür kilosun ve spor yapmak istemiyorum diyip bahaneler üretiyorsun halen. kalktim hemen
cassey ho nun beginner seviye 3. gün pilatesini yaptim, 15 dk falan sürüyor zaten. günde saatlerce yemek yemege vakit ayirabiliyorken, spora 15 dk mi ayiramiyorum dedim. yarin da 4. günü yapmayi planliyorum, 28 günlük o program bitecek baloncuk baska yolu yok
cassey ho diye bi plates egitmeninin videolarini yapiyorum ben 3 gündür, 15 ile 20 dk arasinda degisiyor her gün icin. ben beginner programini yapiyorum. internete blogilates yazarsan bu dedigim kisinin resmi sitesine ulasabilirsin. blogilates.com galiba site. indiriliyor mu bilmiyorum ama beginner bölümüne girdiginde gün gün yüklenmis videolar mevcutmerhaba canim ben pilates videosu indirmek istiyorum ama daha once hic yapmadigim icin kimden ne indireyim bilemedim bu videonun linki var mi ya da tavsiye edermisin
cassey ho diye bi plates egitmeninin videolarini yapiyorum ben 3 gündür, 15 ile 20 dk arasinda degisiyor her gün icin. ben beginner programini yapiyorum. internete blogilates yazarsan bu dedigim kisinin resmi sitesine ulasabilirsin. blogilates.com galiba site. indiriliyor mu bilmiyorum ama beginner bölümüne girdiginde gün gün yüklenmis videolar mevcut
yok kiiz 1 dilim degil 2 catalGünaydın canım. Iyi gidiyorsun sakın pes etmeunutmaman gereken bir şey var bence. 1 dilim pasta veya irmik yediysen nolmuş? Hayatın güzelliklerinden mahrum mu kalacağız Zayıflamak Uğruna ? Onu da yersin ama korursun formunu. Baktın o gün fazla kaçtı ertesi gün bunu mutlaka telafi et. Bu şekilde emin ol kilona yansımaz. Pilatesi Bırakma tamam mı ben çok faydasını gördüm 2 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?