- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.861
günaydiin :) dün gec yedigim icin acikmadim, o yüzden yeni kahvalti yaptim.
kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
tamam tamam kizmaBak işte dediğim buydu. Bu kahvaltı bir harika!!!
2-3 Çatal Gözümden kaçmış :)) ben hepsini hüpletirim yasporu bırakırsan sana ceza vereceğim bırakmak yok ! :))))
saat 15:45günaydiin :) dün gec yedigim icin acikmadim, o yüzden yeni kahvalti yaptim.
kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
saat 21:30 da, 1 fincan ihlamur ictim, yaninda da 3 tane torkunun yulafli bisküvisinden yedim.kahvalti 11:30
1 tabak karpuz,
4 yk cökelek
saat 15:45
150 gr üzüm
aksam 18:05
1 kase (6 yk) patlican kavurmasi,
1 kase yogurt
bugunu böyle kapaticam insallah, bisiklet binerim diye düsünüyorum umarim caymam.
saat 15:30kahvalti 11:20
2.5 yk yulaf ezmesini, 1 kase yogurda karisitirip yedim.
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedimkahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)
saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir
simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimdebende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim )
aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.
cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar
beginner 8. gün pilatesimi de tamamladim :)günaydin :) ben geldim, dünkü aksam yemeginden sonra misafirlerle agzima 1 lokma koymadan günümü kapatmayi basardim, gerci o kdar yedikten sonra bu beklenemezdi zatensabahlari uyandigimda kahvaltidan önce agzima 2 adet taze incir atmayi düsünüyorum artik, hem bosaltim icin hem de saglik icin cok yararli. hemen kahvaltimi yazayim,'
uyaninca 2 adet taze incir yedim saat 10`da
kahvalti 11 `de
1 kase kadar havuc sote (3 yk yogurtla beraber) (az yagli, ama tuzunu fazla kacirmisim biraz)
kilo verdikce daha da mutlu oluyorum, hem hafifliyorum hem de saglik acisindan huzura kavusuyorum, aksama dolma var o yüzden sabahi olabildigince hafif tutmaya calistim, acikirsam arada bir seyler yerim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?