- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.881
var tabiisenin kendi günlüğün mü vardı kız şimdi buldumafiyet olsun çok iyi ilerliyorsun ama kalorisi düşük gibim sanki
gelirim bundan sonra o haldevar tabiihem de 58 kiloya düsüp bu günlükle geri aldim kalorisi aslinda 1000 civari hep yediklerimin, günlük 1000 ile 1150 arasi degisiyor
ay insallah insallah sen de öyle tabi :) suan acliktan midem gurulduyorgelirim bundan sonra o haldebu gün o zaman düşük olmuş gerçi her gün aynı olamaz ki oda doğru bazen düşük bazen yüksek olur bu günlükle yine düşeceksin ve bir daha almayacaksın inşallah
bir bardak süt iç istersen bitanem :) yoğurtta 1 kase kadar olabiliray insallah insallah sen de öyle tabi :) suan acliktan midem gurulduyor
en iyisi uyuyayimbir bardak süt iç istersen bitanem :) yoğurtta 1 kase kadar olabilir
ay kıyamam ya geçmiş olsun kuşumselamlar ben geldim :)
sabah uyaninca 9`da 2 taze incir
kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez
aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik)
1 kase yogurt
acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor
elma, yogurt ayran falan yerim heralde, niyeyse aciktim ya ondan erkenden yedim öyle, oturup yemek yemem yani acikirsam :)ay kıyamam ya geçmiş olsun kuşummenü çok güzel görünüyor ama acıkırsın illaki çok erken akşam yapmışsın peki acıkırsan ne düşünüyorsun?
kahvaltı bu gün az erken olmuş diğer günlere göre ondan sanırım ayran değilde yoğurt falan iyi olur 1 kase kadar :)elma, yogurt ayran falan yerim heralde, niyeyse aciktim ya ondan erkenden yedim öyle, oturup yemek yemem yani acikirsam :)
yemegin yaninda yogurt yedim ya ondan ayran diye sey yapmistimmkahvaltı bu gün az erken olmuş diğer günlere göre ondan sanırım ayran değilde yoğurt falan iyi olur 1 kase kadar :)
canım yoğurt günde 1 kase ile sınırlı değil merak etme :)yemegin yaninda yogurt yedim ya ondan ayran diye sey yapmistimm
11. gün beginner seviye pilatesim de tamamselamlar ben geldim :)
sabah uyaninca 9`da 2 taze incir
kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez
aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik)
1 kase yogurt
acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?